Şimdi Ara

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.983
Cevap
29
Favori
117.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam cevap bulamadım. Ben de odaklama sorunu yaşıyorum. Bazı fotoğraflar flu çıkıyor. Odaklama yaptığı halde. kit 18-135 lens kullanıyorum
  • Merhabalar

Anladığım kadarıyla siz ve sizin gibi netleme problemi olan arkadaşların sorunu lens kalibrasyonu işin inceliğini aşağıda verdiğim linteki arkadaş anlatıyor tek sıkıntı ingilizce anlatması eğer sizinde benim gibi dil sıkıntınız vasa diye anladığım kadarıyla anlatayım önce videonun altında verilen linkteki dosyayı indirip yazıcıdan çıktısını alın bir masanın üzerine koyun daha sonra makineyi kalibre etmek isteğiniz lensi takarak 45 derecelik bir açıyla kağıda doğru ayarlayın netlemeyi tek noktaya alın ve kağıdın tam ortasındaki çizgiyi netleyrek jpg formatında bir fotoğraf çekin eğer taktiğiniz lens atıyorum 50 MM 1.8 bilgisayar ekranında netlemesine bakın eğer netleme istediğiniz yerde değilse makinede MENÜ>EN SONDAKİ YILDIZIN BİR ÖNCEİ MKİNA SEMBOLÜ>OTOMATİK ODAK>LENSE GÖRE AYARLA> çıkan ekranda ki imleci sağa sola oynatarak tekrar fotoğraf çekerek kalibrasyonu yapabilirsiniz unutmayın netleme kağıttaki orta çizgide olmalı gelelim zum lenslere bir önce anlattığım prime yani sabit odaklı lensler içindi mesela 18 135 lensin kalibrasyonuna yine lensimizi makinaya takıyoruz ve yine aynı yolları izleyerek menü ye geliyoruz bu sefer ekranda iki imleç göreceksiniz ilk imlecin başında W yazar buradan 18 mm den fotoğraf çekerek kalibrasyon yapacaksınız ikincisinde ise T yazar burada ise 135mm de kalibrasyon yapacaksınız merak etmeyin makina içindeki özel bir yazılımla ikisinin ortalamasını alarak netlemeyi yapar yinede video yu seretmeyi ihmal etmeyin dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım bir kusur varsa afola

https://www.youtube.com/watch?v=m2tKs1zQ58E

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

Tam cevap bulamadım. Ben de odaklama sorunu yaşıyorum. Bazı fotoğraflar flu çıkıyor. Odaklama yaptığı halde. kit 18-135 lens kullanıyorum

Flu Derken tamamen flue hicbiyere netlememis sekilde demi.Sanırım Lensten yapıor.Makineyi Kapa ac oyle oldugunda ....Micro af yap dicem ama yararı olcağını sanmıyorum...
  • Merhaba komod nik li arkadaşın isteği üzere iki fotoğfaf paylaşıyorum iki fotodada hiç bir işlem yapılmamış raw halinde jpg e çevrilmiştir.....
    Bu mesaja eklenen görseller:

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ

• Teşekkürler arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komod -- 4 Mart 2016; 20:34:48 >
  • Merhabalar

[simage]
     CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ
    Çiçek by Basri Koçyiğit, on Flickr[/simage]

• Eyüpsultam camii avlusunda çektiğim bir kare

[simage]
     CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ
    Güvercin by Basri Koçyiğit, on Flickr[/simage]

• Arkadaşlar merhabalar herkese... 70D + 18-135 STM kit var fakat tripod almak istiyorum. Daha kendimi geliştirme aşamasındayım fakat tripod alıp almamak konusunda kararsızım. Aklımda Manfrotto 293a3 kit tripod var alırsam onu alırım. Genellikle gündüz çekim yapıyorum fakat tripoda ihtiyaç duymuyor değilim bazen gerekli oluyor. Sizce manfrotto 293a3 iyi bir tercih mi ve tripod almak için erken mi değil mi ?
  • Şuan sirkeci de 70D nin body fiyatını bilen var mı arkadaşlar ? Nakit ve taksitli fiyat ?
  • batuhan0003 kullanıcısına yanıt
    Ben henüz fiyat belirlemedim ama çok yakında, 80D geldiğinde "upgrade" için 70D mi satacağım. Son derece temizi itinalı kullandım, en ufak bir sorunu, kusuru yok. Hatta yeniden farkı yok diyebilirim. Elimde tüm STM serisi lensler de var ama hangisini body ile vereceğimden şuan emin değilim.
    Acelesi olmayanlar bana özelden yazarlar ise irtibat kurabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alehar -- 16 Mart 2016; 9:34:41 >
  • Bende 18 105 stm lens var. Açık alanda kuş resimleri çekmek için lens baktım 300mm lensler çok pahalı geldi. Uygun yollu Nerden nasıl bi lens alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayyam pasajı ikinci el istanbulda
  • gunesindostu G kullanıcısına yanıt
    Sorun çözüldümu? Aynı problem bendede var

• Merhabalar canon 70d 18-135is stm modelinin kore fiyatini bilen var mi ?

• Arkdaslar ayni sorun bnde de vardi micro ayardan ayarladm ben ve suan sikinti yok

• kurtog kullanıcısına yanıt
    Micro ayarlardan ayarlanıyor ama. odak mesafe si değiştikçe yine netlik değişiyo. Tam oldu diyorsun. Bakıyorsun olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir039 -- 22 Mart 2016; 5:10:29 >
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, aranıza yeni katıldım.

bende 70d almayı düşünenlerdenim.

İnternet'de araştırırken bu ürünü gördüm ,

http://www.istanbulbilisim.com.tr/canon-eos-70d-18-55-dijital-degistirilebilir-lensli-kamera-canta-fiyati,102839.html

böyle 4'lü paket halinde satılıyor.

Fikriniz nedir uygun mu fiyatı ve almamı önerirmisiniz ?

Sevgiler
  • Satilik canon 70d set dusunen dm atabilir iyi gunler

• amorpheus1536 A kullanıcısına yanıt
    Güzel tabi ama Canon Garantisi değil
    İstanbulbilişim'in kendisi garantisini veriyor
  • Satılık canon uyumlu sigma 50-150 lens f2.8 sabit diyafram son seri os hsm kapaklar canta kutu herseyi tam dır fotoğraflar ürüne aittir.
    Bu mesaja eklenen görseller:

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.