Şimdi Ara

Sony ile 4K Televizyonları Konuştuk 'Özel Röportaj' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
1
Favori
15.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • setra19 kullanıcısına yanıt
    Sana en ufak bir şey söyleme hakkım yok, sende Albanin sana anlattığı detayları yazmışsın!

    Albanin aslında süper bir hayal Dünyasında yaşadığını sen çok net farkında olmazdan paylaştın!

    Albani sana F85000 serisinde 4 tane hata bulduğunu söylemiş, buna en cahil bile inanmaz F8500 antalyada görecek ona göre zaten test demek paneli açık içine bakmak demek, kısaca yalan öyle anlatmış ki sen dahi bende açıklama bekliyorum diye belirtmişsin!

    ZT60 Serisini yine anlatmış buzzing var demiş, yalan Dünyasından yine traji komik detay, ZT60 acaba görmüşmü bırak hata bulmayı panelin yanına dahi yaklaşmışmı, elbetteki buna imkan yok panelleri takip edenlerde Albaninin hayal Dünyasına sadece gülerler!

    Yine komik şekilde KORE düşmanlığının bayrağını taşıyan bu sözde uzman, halen 30 sene öncesinde yaşıyor Sharpmışta Pioneermişte yazıyorda yazıyor!

    Sharp+Elite seri= Pioneer Kuro hatta dahada mükemmel paneli çıkardılar, neden efsane Pioneer teknolojisini kimse almadı düşünün bakalım, neden acaba?

    Samsung, geçen sene S9 ile show yaptı, Amerikada Japonları nerdeyse piyasalardan sildi, bu sene F9 ile Amerikada şuan için en büyük siparişi alan firma konumunda, birşeyleri yazarken teknolojinin Ülkesi Milleti olmaz, alın teri ve kalite olur!

    Sana tavsiyem ise, Irkcı İnsanlara Abi deme, Küfür edenlere saygı gösterme, forumda Çocuk,Kız,Aile kavramını tanımadan küfür eden Adamın değil Uzmanlığını tartırşmak İnsanlığını düşünmek gerekir!




  • Panel konusunda bir şey diyemem ama uydu alıcı konusunda hakikatten @albani abinizin abartıları can sıkıcı boyutta.... Bir cihazın kalitesini fiyatı ile ölçen bir tip bu adam !!! Çok enteresan.... yaşından mütevelli herhalde, hala geçmişte yaşıyor ve anlayamadığım bir biçimde marka fanatiği

    Ha birde... bizim toplumda çok bağıran, çok konuşan, ve her dediğini (veya kendini) tekrar eden adamlar ciddiye alınıyor...Bunuda anlayabilmiş değilim.... Geldi kuro, gitti kuro..... kuromu kaldı a****a koyim geçmişi bırak geleceğe bak hala o efsane bu efsane....
  • ilk olarak pioneer 2008-2009 yıllarında halen panel üretip satıyordu. Hangi 15 yıl Sana da son kapak olsun, hiç bir zaman albaniden panel aldım demedim,. Ondan tavsiye aldım, tv'yi Arca Elektronikten aldım. Yukarıda yazdıklarımı tekrar dikkatlice oku senin Türkçe'n sorunlu galiba
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 15 senelik teknoloji diyorum, Pioneer bir çok serisi gerçek manada sorunludur diyorum, renk değerleri sorunludur diyorum !

    Bahsettiğin dönem üretilen Pioneer Kurolar, Panasonic bırak Samsung paneller karşısında dahi tutunamadı, aksini iddia ediyorsan buyur tartışalaım!

    Sorunlu Renk kalibrasyonu, iyi oku Pioneer KURO o dönem panellerinde renk üretimi vasat kalitesinde dahi değildi net olarak KÖTÜ derecelendirmesini tüm testerlerden alan net eleştiri alan serilerdi!

    Efsanemi evet haklısın Kuro paneller değil ama paraları verenler EFSANE oldu!

    Burda belli bir gurup KURO efsanesini devam ettirme çabalarıda bellidir, bir Gariban Saf çıksada paneli satabilseniz, bu sebele Vasat serileri öyle anlatırsınız ki Saf iyi niyetli garibanda size inanır alır sonramı?

    O garibanda verdiği para karşılığında Efsane gurubuna katılır:)

    Benle tartışmayı sataşmayı bırak !

    EFSANE serini Arkadaşlarada tanıt, 2011-2012-2013 serileri karşısında bakalım senin EFSANE neymiş ne özellikleri varmış, herkeste öğrensin !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 12 Eylül 2013; 21:48:57 >




  • Ben gözümün gördüğüne inanırım. Senin gibi tv'yi görmeden sallayanların dediklerine değil. Tamam kardeşim herkes salak tek akıllı sensin. Kuronun efsane olduğu yıllarda bugünden daha fazla plazma tv üretiliyordu. Pioneer kurolarda yeşil rengin tonlarında azcık sorun vardır o kadar. Diğer bir çok marka ve modelde bu durum çok daha fazladır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 12 Eylül 2013; 23:56:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evimin salonunda pioneer 5080xa var. Yakın philips 46 inch 5507 led lcd tv aldım. Philips 5507 ve sony hx750 arasında kaldım. Şahsen philips daha çok hoşuma gitti. Kağıt üzerinde pioneer'ın çözünürlüğü 1365*768 philips ise 1920*1080, pioneer da kontrast 16.000 philips de 500.000, pioneer 100 hz olması lazım (özelliklerinde herhangi bir bilgi bulamadım) philips 400 hz. İşte sen hep bu kağıt üzerindeki değerlere kanan sıradan bir kullanıcısın. Albani üstadın farkı burada bunlara kanmayın pratiğe bakın dedi her zaman ve iş pratiğe dönünce pioneer son aldığım philips'ten bir çok konuda üstün. Hatta tv konusunda çok bilgili olan Akseus üstadın evinde pioneer 5080xa ve sony 65hx850 yada 65hx920 bunlardan birisi var. O bile pioneer çok farklı diyor. Bugün bile halen bir çok hi-end plazma tv pioneer kurolar ile kıyaslanıyor. Her yıl kuro killer lafları duymaktan fenalık geldi bizlere. Neticede herkesin zevki farklıdır, herkes sevdiğini kullanır. Ama pioneer kuroyu görmediğine ve incelemediğine eminim. Artık konuyu daha fazla baltalamamak adına buraya cevap yazmayacağım. Sende biraz olgun ol ve yanından bile geçmediğin bir tv hakkında sallayıp durma. Neticede pioneer benim babamın malı değil ve ticaretini falan yaptığımda yok. Diğer markalar karşısında tutunamamasının sebebi yüksek fiyatı oldu. Adam gibi tv yapınca maliyet yüksek oluyor haliylen. Mesela albani üstad hep 8. Jenerasyon pioneer plazmaların son derece kaliteli olduğunu söylerdi. 9.jenerasyonlar da biraz kaliteden ödün verildiğini söyledi. Bundan dolayı 9.jenerasyon 8'e göre piyasaya uygun fiyatla çıktı. Forumdan takip ettiğimiz kadarıyla 9.jenerasyon da problem çıkma oranı 8'e göre daha yüksek. Benim gibi senelerdir albani üstadın yazılarını takip etseydin bu konularda ne kadar bilgili olduğunu anlardın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 13 Eylül 2013; 0:26:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Kızmana gerek yok, Albani gibi sıkışınca hemen Küfürle cevap verme alışkanlığınızıda bırakın, küfür değil bildiğinizi iddia ediyorsunuz ben size detay sorunca birde, küfüre başvuruyorsunuz!

    Yanlış biliyorsun, yeşil ve kırmızı sorunlu değil, net şekilde KÖTÜdür, sorunlu cümlesini kullanma net olarak kötüdür!

    Ve enteresandır RGB teknolojisi kullanan panelin iki ANA RENKteki fiyaskosuda Pioneerleri piyasalardan silmiştir!

    Paneli tek kuratan detay siyah seviyesiydi ve beyaz ana renk üretimi, teknoloji geliştikçe Samsung gibi firmalar cihazlarında kaliteyi sükseltince Kuro mecburen piyasalardan çekildi, şuan aynı şeyi Panasonic yaşıyor yaşıyor demek hata ÖLDÜ dememiz gerekiyor!

    Sorumu yeniliyorum, panelinizi yazın İnsanlara bilgi verin, madem EFSANE diyorsunuz neden paylaşmıyorsunuz?

    Dikkat ederseniz, KURO Serilerini kullananlar benden nefret ediyorlar sebeb?

    Sebebi açık size sorduğum sorunun cevabını veremiyorlar,panellerinizin özelliklerini yazın, EFSANE panellerinizi herkes görsün, bunda kızacak ne var?

    EFSANE diyorda şimdi 10 Bin lira vermiş Vatandaş, bende diyorumki anlat tanıt örnek veriyorum yahu Panasonic ZT-VT serilerinide bırakın bana EFSANE panelinizi Samsung 2012 serileri ile kıyaslayın bari!

    Kimsenin GIKI çıkmıyor!




  • Kuro serilerini kullananlar senden neden nefret ediyor biliyor musun? Çünkü yanından bile geçmediğin bir tv için yalan konuşuyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Albanyiyi korumak adına çaba gösteriyorsun, Arkadaşındır sana saygı duyarım, sana soracaklarımada lütfen cevap ver !

    Arkadaşın Albaninin Forumda kimsye saygısı yok, Kadınlar, kızlar,Çocuklar, Ailer okuyor diye düşünmüyor küfürleri ve hakaretleri dolu,bunlar hiç normal şeyler değil Öfke tehdit küfür üstelikte yüz binlerce kişinin takip ettiği bir ortamda bunu yapabiliyor!

    Nerdeyse İnsanlara normal cevaplarında dahi bir sataşma bir hakeret var, Adamın hayal dünyasında bir sürü Düşman yaratmış, Vatandaş panel soruyor Koreliler ÇAKAL, Adam sana koreli demiyor panel soruyor!

    Vatandaş İstanbul bilişimde ucuz panel görmüş soruyor, İstanbul Bilişim çakal onlardan mal alınmaz!

    Vatandaş Teknosa diyor, Onlar çakal onlardan mal alınmaz, peki ama kimden alınır?

    Vatandaş Paralel İthalat yapan orjinal Distribütör garantisi veren firmayı soruyor, Albani cevabı hazır onlardan alınmaz onlar ÇAKAL !


    Çakal olmayan firmları yazsın,madem bu kadar dürüst bizlerde görelim cihazları hangi firmlardan almak gerekiyor, çıksın yazsın!

    Bana tek bir cevap ver, Bir İnsan karşısındakini neden Ölümle tehdit eder, neden Mafya uslubu ile sen kendi ayaklarına sıktın der?

    Bunu demesi için düşün bakalım hangi sebebler olması gerekir, ve bir İnsan tek başına bu tehditleri savurabilirmi?


    Herşeyen dönemlisi Türkiyede yaşayan Engellei Arkadşımın ev adresini forumda yazıp, İslamı kullanrak hedef göstermesidir, sence bunu kim yapabilir, sen yapabilirmisin?

    Aslında bu gerçek şekilde Türkiye kanunlarında suçtur, İnternetten dahi olsa Tehdit suçtur, heleki Ölüm riski olan Hasta bir İnsanın ev adresini vererek hedef göstermesi suçu bırakın Ayıpların İnsan hayatına saygısızlığın net göstergesidir!

    Veya konuyu okuyan kalibinde en ufak merhamet kırıntısı olan bunu yapabilirmi?

    Karşında kalp nakli bekleyen bir Engelli Hasta var ve sen bu Adamın ev adresini vererek hedef gösteriyorsun, hedef gösterdiği kitlede bellidir, bana bunların cevaını verin, bırakın apenli falan, İnsanlıktan bahsediyorum!


    Bu panel tartışmasından çıktı, açıkca Kanunları Türkiye Cumhuriyetini dahi kaale almayan, yada Arkasında çok güçlü kişi veya kişilerin olduğu Mafya tabirlerinin kullanıldığı tehditlere dönüştü!

    Senden rica ediyorum yazımı oku, kendini benim yerime koy ve sana yapılmış gibi düşün, ve cevabını yaz herkeste okusun!

    Türkiye okusun aslında!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 13 Eylül 2013; 13:21:42 >




  • yine tartışmalar başlamış donanımhaberde nickleri aratırsınız en eski konulara gidersiniz kimin ne halt olduğunu görürsünüz ....bu kadar basit
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andy1

    Albanyiyi korumak adına çaba gösteriyorsun, Arkadaşındır sana saygı duyarım, sana soracaklarımada lütfen cevap ver !

    Arkadaşın Albaninin Forumda kimsye saygısı yok, Kadınlar, kızlar,Çocuklar, Ailer okuyor diye düşünmüyor küfürleri ve hakaretleri dolu,bunlar hiç normal şeyler değil Öfke tehdit küfür üstelikte yüz binlerce kişinin takip ettiği bir ortamda bunu yapabiliyor!

    Nerdeyse İnsanlara normal cevaplarında dahi bir sataşma bir hakeret var, Adamın hayal dünyasında bir sürü Düşman yaratmış, Vatandaş panel soruyor Koreliler ÇAKAL, Adam sana koreli demiyor panel soruyor!

    Vatandaş İstanbul bilişimde ucuz panel görmüş soruyor, İstanbul Bilişim çakal onlardan mal alınmaz!

    Vatandaş Teknosa diyor, Onlar çakal onlardan mal alınmaz, peki ama kimden alınır?

    Vatandaş Paralel İthalat yapan orjinal Distribütör garantisi veren firmayı soruyor, Albani cevabı hazır onlardan alınmaz onlar ÇAKAL !


    Çakal olmayan firmları yazsın,madem bu kadar dürüst bizlerde görelim cihazları hangi firmlardan almak gerekiyor, çıksın yazsın!

    Bana tek bir cevap ver, Bir İnsan karşısındakini neden Ölümle tehdit eder, neden Mafya uslubu ile sen kendi ayaklarına sıktın der?

    Bunu demesi için düşün bakalım hangi sebebler olması gerekir, ve bir İnsan tek başına bu tehditleri savurabilirmi?


    Herşeyen dönemlisi Türkiyede yaşayan Engellei Arkadşımın ev adresini forumda yazıp, İslamı kullanrak hedef göstermesidir, sence bunu kim yapabilir, sen yapabilirmisin?

    Aslında bu gerçek şekilde Türkiye kanunlarında suçtur, İnternetten dahi olsa Tehdit suçtur, heleki Ölüm riski olan Hasta bir İnsanın ev adresini vererek hedef göstermesi suçu bırakın Ayıpların İnsan hayatına saygısızlığın net göstergesidir!

    Veya konuyu okuyan kalibinde en ufak merhamet kırıntısı olan bunu yapabilirmi?

    Karşında kalp nakli bekleyen bir Engelli Hasta var ve sen bu Adamın ev adresini vererek hedef gösteriyorsun, hedef gösterdiği kitlede bellidir, bana bunların cevaını verin, bırakın apenli falan, İnsanlıktan bahsediyorum!


    Bu panel tartışmasından çıktı, açıkca Kanunları Türkiye Cumhuriyetini dahi kaale almayan, yada Arkasında çok güçlü kişi veya kişilerin olduğu Mafya tabirlerinin kullanıldığı tehditlere dönüştü!

    Senden rica ediyorum yazımı oku, kendini benim yerime koy ve sana yapılmış gibi düşün, ve cevabını yaz herkeste okusun!

    Türkiye okusun aslında!









    Andy 1 Pioneer ile ilgili yorum değerlendirme yapacak kapasitede değilsin,yazdıklarından açıkca bu anlaşılıyor bırak pioneerin renkleri sorunlu olsun seni ilgilendirmez!!!.
    Sen git çok beğendiğin samsung ve lg başlıklarında yaz . orada senin yazdıklarına itibar edenler olabilir.
    Lütfen gereksiz polemikler yaratıp milletin zamanını boşa harcama.Zaten bir şeyden anladığın yok, başka konu başlıklarına git güle güle kardeşim




  • damasyus D kullanıcısına yanıt
    Ne oldu EFSANE diyordun şimdi, renk sorunları olabilir sana ne diyorsun?

    KURO efsane verin 10.000 kaat (Uzman liderinizin Türkçesi ile yazdım)!

    Tanesi 10.000 Liradan, Albani açıklaması ile 4.000 Adet Pioneer KURO bu Adam sattırmış, kendi açıklamasıdır!

    Sonuç: 10.000X4.000= 4.000.000 milyon lira !

    Eski para ile 4 Trilyonluk bir ticareti yaptırmış sadece Pioneer Kurolar üzerinden ticareti diğer seriler ilede katarsak inanılmaz bir para çıkar, ne acıdır ki bu işlere imza atan Adam bir Kuruş vergi ödememiş!

    Utanın be Ülkenizin Vergisi söz konusu en ufak yüzünüz bile kızarmıyor, paneli alan gariban aldığı 3 kuruşun vergisini ödüyor !

    Dua edin ki Avrupada yaşamıyorsunuz, yaptığınız Ölüm tehditlerini, yaptığınız satışları size soran bir Devlet yok!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 14 Eylül 2013; 13:14:47 >
  • Adam sattırdım diyor sattım demiyor. Nasıl sattırdı tavsiye ederek sattırdı. Kimseye git şundan bundan al demedi. Artık iyice saçmalamaya başladın. Yok efendim tehdit etmiş. Forumda onlarca adam herkes Albani ile anlaşıyor da bir sen anlaşamıyorsun. Sorun sende demek ki. Albani için arkadaşımmış ondan savunuyormuşum. Adam benim babamdan büyük ne arkadaşı. Millet artık sana cevap bile vermek istemiyor, zorla insanları tahrik ediyorsun. Biraz utanman olsaydı cevap yazmazdın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Kimseye nasıl git şurdan al demedi? Net olarak Telefon irtibat numarası bile veriyor hatta sistem kurarım diyorum, daha ne diyecek söylermisin?

    4 Trilyon liradan bahsediyoruz sadece Pioneer Kuro satışları ve Albani kendi net yazdığı ifadelerdir, bence geçmişe yönelik mesajlarını oku görürsün zaten!

    Hatta Alabninin sitemde yazısıda verdır ben ona 3.000 adet sattırmışın dedim bana cevabı ''Ben daha çok fazlasını sattırdım'' oldu sadece Kuro serileri için söylediği cümledir!

    Siteme gelirsen Tehditlerinide görürsün, kendi ağzıyla küfürlerini ve küfür edeceğini yazdığı net ifadelerinide görürsün, ayaklarını sıktın demesinide görürsün!

    Ev adresi istemeler net tehditleride görürsün,ben iftira değil Albaninin yazdıklarını tekrarlıyorum!

    Tehdit fark etmez, Internette olsada suçtur ben şikayetci olmasam bile Devlet bu işe müdahil olur, Adama sorar nesin, kimsin neden tehdit ediyorsun diye!

    Sonrasımı bilemem Mali Müfettişler belkide Mali Polis devreye girer, işin içinde 10 Trilyona Liraya yakın bir satışa aracılık etmiş (Taviye) aynı şeydir, sen kimsin diye Adama sorarlar!

    Dünyanın en kara cahil en gelişmemiş Ülkesinde dahi bunu Devletler sorar emin olabilirsin!

    4 Trilyonun üzerinde bir ticaret varsa buna iyilik denmez, buna net şekilde zaman ayırma ve bu işlerle ciddi şekilde uğraşmak denir ciddi bir mesai ayırmak gerekir!

    Bununda detayı var Giresundan ürün tavsiyesi isteyen Vatandaşa, Sony tavsiyesi var X firmadan alınmaz onlar çakal bana özelden yaz diyor ve ekliyor, 270 taneSony XX serisi sattırmıştım listede tutuyordum ama sonraki satışlarıda listeye yazmadım, bunun manası nedir?

    Bunu elbetteki ben soramam Devletin işidir!

    Belkide hiç sormazlar ama Tehdit varsa emin ol %100 bunun hesabını sorarlar, heleki net olarak Mafya uslubuyla Ev adresini ver gelirim, sen ayaklarına sıktın, sen bittin, Müslüman mahallesinde salyongoz satmak gibi hem tehdit hem paravaktorluk yapıyorsan Adama sorarlar!

    Üstelikte tehdit ettiğin Adam ciddi bir hayati risk taşıyan Engelliyse senin tehditinle bir hayati riske girmişse, bunun hesabını Devlet her şekliyle sorar ve soracaktır!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 14 Eylül 2013; 14:07:45 >




  • Halen saçma saçma bozuk plak gibi aynı lafları söyleyip durup mağdur edebiyatı yapıyorsun. Adam satıcı değil ki ticari bir faaliyeti yok ki. Ayrıca satıcı değil malı satan o değil ki. Ben bu kişinin tavsiyesi ile 3 adet tv aldım. Bana hiç bir git şundan al, ondan alma demedi. Bu lafımı neden anlamıyorsun. Senin bir kuyruk acın var ama çıkacak ortaya, dediğim gibi albaniyi tanıyan tanıyor. Sen kimsin, nerde çalışırsın, ne iş yaparsın bilen yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damasyus

    quote:

    Orijinalden alıntı: andy1

    Albanyiyi korumak adına çaba gösteriyorsun, Arkadaşındır sana saygı duyarım, sana soracaklarımada lütfen cevap ver !

    Arkadaşın Albaninin Forumda kimsye saygısı yok, Kadınlar, kızlar,Çocuklar, Ailer okuyor diye düşünmüyor küfürleri ve hakaretleri dolu,bunlar hiç normal şeyler değil Öfke tehdit küfür üstelikte yüz binlerce kişinin takip ettiği bir ortamda bunu yapabiliyor!

    Nerdeyse İnsanlara normal cevaplarında dahi bir sataşma bir hakeret var, Adamın hayal dünyasında bir sürü Düşman yaratmış, Vatandaş panel soruyor Koreliler ÇAKAL, Adam sana koreli demiyor panel soruyor!

    Vatandaş İstanbul bilişimde ucuz panel görmüş soruyor, İstanbul Bilişim çakal onlardan mal alınmaz!

    Vatandaş Teknosa diyor, Onlar çakal onlardan mal alınmaz, peki ama kimden alınır?

    Vatandaş Paralel İthalat yapan orjinal Distribütör garantisi veren firmayı soruyor, Albani cevabı hazır onlardan alınmaz onlar ÇAKAL !


    Çakal olmayan firmları yazsın,madem bu kadar dürüst bizlerde görelim cihazları hangi firmlardan almak gerekiyor, çıksın yazsın!

    Bana tek bir cevap ver, Bir İnsan karşısındakini neden Ölümle tehdit eder, neden Mafya uslubu ile sen kendi ayaklarına sıktın der?

    Bunu demesi için düşün bakalım hangi sebebler olması gerekir, ve bir İnsan tek başına bu tehditleri savurabilirmi?


    Herşeyen dönemlisi Türkiyede yaşayan Engellei Arkadşımın ev adresini forumda yazıp, İslamı kullanrak hedef göstermesidir, sence bunu kim yapabilir, sen yapabilirmisin?

    Aslında bu gerçek şekilde Türkiye kanunlarında suçtur, İnternetten dahi olsa Tehdit suçtur, heleki Ölüm riski olan Hasta bir İnsanın ev adresini vererek hedef göstermesi suçu bırakın Ayıpların İnsan hayatına saygısızlığın net göstergesidir!

    Veya konuyu okuyan kalibinde en ufak merhamet kırıntısı olan bunu yapabilirmi?

    Karşında kalp nakli bekleyen bir Engelli Hasta var ve sen bu Adamın ev adresini vererek hedef gösteriyorsun, hedef gösterdiği kitlede bellidir, bana bunların cevaını verin, bırakın apenli falan, İnsanlıktan bahsediyorum!


    Bu panel tartışmasından çıktı, açıkca Kanunları Türkiye Cumhuriyetini dahi kaale almayan, yada Arkasında çok güçlü kişi veya kişilerin olduğu Mafya tabirlerinin kullanıldığı tehditlere dönüştü!

    Senden rica ediyorum yazımı oku, kendini benim yerime koy ve sana yapılmış gibi düşün, ve cevabını yaz herkeste okusun!

    Türkiye okusun aslında!









    Andy 1 Pioneer ile ilgili yorum değerlendirme yapacak kapasitede değilsin,yazdıklarından açıkca bu anlaşılıyor bırak pioneerin renkleri sorunlu olsun seni ilgilendirmez!!!.
    Sen git çok beğendiğin samsung ve lg başlıklarında yaz . orada senin yazdıklarına itibar edenler olabilir.
    Lütfen gereksiz polemikler yaratıp milletin zamanını boşa harcama.Zaten bir şeyden anladığın yok, başka konu başlıklarına git güle güle kardeşim


    damasyus sende çok iyi bilirsin samsung f8500 serisi plazma çok çok iyi bu ürünün panasonic ile karşılartırmasını sende yaptın. Demek istediğim teknoloji ilerlerken samsung yerinde saymıyor. Tamam Lg daha fazla ticarete döktü. Ama samsung çok iyiye gidiyor.
    64f8500 resmen vt60 zt60 serisini görüntü kalitesinde dövüyor. Bak panasonic bile sonunda plazmada çuvalladı.Ayrıca arıza oranları panasonic te çok arttı.Demek ki panasonic bile geçiliyorsa imkansız diye bişey yokmuş.

    Belkide andy1'e herkes haksız yere yükleniyor. Bence anlatmak istediği teknoloji yerinde saymıyor. Bizde biliyoruz yıl yılı tutmuyor. Kaç kişi bakalım f8500 yada pany zt60 ı gördü ki iyiye kötüye karar veriyor.
    Damasyus senin böyle düşünmemen lazım sen samsungtaki ışığı farketmiş adamsın.


    Samsung en büyük finali g serisi plazma ile 2014 te yapacak.




  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Sen Albaniyi neden bu kadar çok savunuyorsun ve tuaftır Albani tavsiyesi ile devamlı cihazlar alıyorsun, açıkla öğrenelim?

    Kuyruk acısı olan acaba kim? Yazdıklarına bak bakalım defamlı bir koruma iç güdüsü devamlı, firma tavsiye etmez, devamlı komik şekilde yazıların var!

    Albani Engelli Arkadışımızın ev adresini vererek Millete sundu, mafya vari sen ayaklarına sıktın sen bittin diyerek !

    Utanmıyorsun bile İnsan hayatına zerre kadar saygın yok belli, biz tedhit diyorsuz sen Mağdur edebiyatı diyorsun!
  • setra19 kullanıcısına yanıt
    Setra19, KURO Efsane diyorlardı, ben gerçekeleri yazınca bu Vatandaş birden ''evet renkleri sorunlu'' diye konuşmaya başladı, itirazda edemez çunki Dünyadaki tüm testerler bu konuda aynı fikirde, ben yazana kadar bu Vatandaşlar, Millete cidden EFSANE anlattılar:)

    Bunları Abisi Albani F8500 veZT60 serisinide test etmiş birde üstelik F8500'de 4 tane sorun tespit etmiş:)

    ZT60 test etmiş ya hatalar bulmuş,WT60 test etmiş hatalar bulmuş!

    Arkadaşlar cidden komik gerçekten abartmıyorum çok komik, Dünyada Albaninin anlattığı şekilde bir test yoktur olamazda, elinde tornavida adam panelin kasasını açmayı test sanıyor, Servis dahi ZT serisinin kasasını Ditribütör onayı olmadan asla ve asla açamaz!

    Antalyada sen bırak testi falan, karşında Çocuk yok ZT60-WT60-F8500 Antalyada satan tek bir fimayı yaz, test falan bırak masal anlatmayı satan mağazayı yaz !

    Bakın edebsiz olmadığım için ben herkese saygı gösteriyorum, bu saygımıda bana kimse bozduramaz!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: andy1

    Setra19, KURO Efsane diyorlardı, ben gerçekeleri yazınca bu Vatandaş birden ''evet renkleri sorunlu'' diye konuşmaya başladı, itirazda edemez çunki Dünyadaki tüm testerler bu konuda aynı fikirde, ben yazana kadar bu Vatandaşlar, Millete cidden EFSANE anlattılar:)

    Bunları Abisi Albani F8500 veZT60 serisinide test etmiş birde üstelik F8500'de 4 tane sorun tespit etmiş:)

    ZT60 test etmiş ya hatalar bulmuş,WT60 test etmiş hatalar bulmuş!

    Arkadaşlar cidden komik gerçekten abartmıyorum çok komik, Dünyada Albaninin anlattığı şekilde bir test yoktur olamazda, elinde tornavida adam panelin kasasını açmayı test sanıyor, Servis dahi ZT serisinin kasasını Ditribütör onayı olmadan asla ve asla açamaz!

    Antalyada sen bırak testi falan, karşında Çocuk yok ZT60-WT60-F8500 Antalyada satan tek bir fimayı yaz, test falan bırak masal anlatmayı satan mağazayı yaz !

    Bakın edebsiz olmadığım için ben herkese saygı gösteriyorum, bu saygımıda bana kimse bozduramaz!





    Arkadaşlar gerçekten hak vermek lazım ZT60 sadece iki mağaza teşhire koydu. vatan media markt ne zaman test edildi zt60 bende merak ettim. Ben bile orda gördüğüm kadarıyla yorum yaptım ki vatan heleki sadece topkapi mağzasına koydu. ürünü sadece istanbulda görebildim. Birazda gerçekci olalım.

    NOT: Yabancı karşılaştırma sitelerine bakarak evet şu iyiymiş demeyin bazen taraflı oluyorlar.




  • setra19 kullanıcısına yanıt
    Belki test etmek için İstanbul'a gelmiş ve sadece teşhirde 2 tane olan bu modeli bi şekilde yardımsever mağaza müdüründen izin alıp içini açıp, sonra tekrar toparlayıp test yapmış olabilir...

    Aksi takdirde sizin söylediğiniz gib bu adam bu panelleri gerçekten görmeyip yurtdışı forumlarda okuduklarına göre yorum yapıyorsa yuh artık.....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.