Şimdi Ara

iPod Touch Şarj Sırasında Kaçak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkdaslar ipod touch 5 kullanıyorum ve şu sıralar şarydayken ipoda dokundugumda özellikle arka kısmında bir elektiklenme oluor parmaklarımı titrettiriyor ama bu kesinlikle yüksek bi şiddette değil acı vs hissetmiyorum ama parmaklarım titriyor şarjdan cıkartınca bu durum yok ama şarja takınca kaçak oluşuyo bu aslında normal birsey mi cunku ipod kasası komple alüminyüm alaşımdan mıdır nedir bundan mı kaynaklanıyor yoksa bana garanti yolu gözüküyor mu :)



  • Garantısı varsa ver ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapperasi

    merhaba arkdaslar ipod touch 5 kullanıyorum ve şu sıralar şarydayken ipoda dokundugumda özellikle arka kısmında bir elektiklenme oluor parmaklarımı titrettiriyor ama bu kesinlikle yüksek bi şiddette değil acı vs hissetmiyorum ama parmaklarım titriyor şarjdan cıkartınca bu durum yok ama şarja takınca kaçak oluşuyo bu aslında normal birsey mi cunku ipod kasası komple alüminyüm alaşımdan mıdır nedir bundan mı kaynaklanıyor yoksa bana garanti yolu gözüküyor mu :)

    Ayni olay ipod touch 3. nesilde benimde basima gelmisti aldirmamistim. Tatli tatli carpiyordu kereta bence buyutulecek birsey degil ama yine de garantiye verebilirsiniz. Sanirim kasa metal/aliminyum oldugu icin şaseden voltaj cekiyor. Bazi buz dolaplarinda da oluyor bu sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ipodum yurt dısı daha önce ekranın sağ üst köşesinde beyaz nokta vardı fabrika cıkısından öyleydi verdim yenisini yolladılar şimdi bunuda versem ipodlar açılmıyo malum tamir olayı yok yenisi mi gelicek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastShip -- 6 Eylül 2013; 9:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.