Şimdi Ara

NUUVEM sitesinden FIFA 14 satın alma (53 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
16.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dün bi başlığa bu siteden aldığımı yazdım 4-5 tane pm geldi nasıl aldın diye onları cevapladım ama herkes faydalansın diye konu açmak istedim.

şimdi öncelikle bu site portekizce bi site o yüzden chrome kullanarak sayfayı ingilizceye çevirip işlem yaparsanız daha rahat edersiniz.

bunlar hazırsa ilk olarak proxy switcher programını indirip bilgisayarınıza kurun, bu programda brazil yazan proxylerden 4-5 tane deneyin ve en hızlısını bulun (çift tıklatarak aktif edebilirsiniz)

en hızlı olanı bulduktan sonra nuuvem sitesinde girip fifa 14'ü sepete ekleyin, ödeme kısmına geldiğinizde üye olmanızı istiycek hızlıca üye formunu doldurun, formu doldurduktan sonra mailinize onay gelcek maile girip onaylayın ve siteye üye girişi yapın.

daha sonra sepetinizie giderek fifa 14 için ödeme yapın (2 ödeme yönetmi var biri paypal biri sadece brezilyada yaşayanlar için)

ödeme yapmak için paypalı seçin yeni bi sayfa açılacak ordan paypalınıza giriş yapıp ödeme yap diyeceksiniz bekleyin sabırlı olup ödeme tamamlandığında o sayfa kapanacak ve nuuvem açılacak orda "meus games" bölümünde fifa 14 ü göreceksiniz ona tıklarsanız 24/09/2013 yazar resmin yanında yani ayın 24'ünde keyiniz oraya girilcek demektir.

not: ödeme sırasında bağlantı problemi olursa paypal hesabımını kontrol edin orda gözükmüyorsa kartınızdan herhangi bir tutar çekilmemiştir tekrar deneyebilirsiniz

• Teşekkürler :)
  • uA_OzaN kullanıcısına yanıt
    peki oyunu aldığımızda ingilizce olarak kullanabilir miyiz bir de bu satın alma işlemi başımıza iş açar mı bununla ilgili bir bilginiz var mı? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beat.box

peki oyunu aldığımızda ingilizce olarak kullanabilir miyiz bir de bu satın alma işlemi başımıza iş açar mı bununla ilgili bir bilginiz var mı? teşekkürler.

valla hocam ben siteyi araştırdım pek bilgi bulamadım. bizim forumdan baya kişi alışveriş yapmış ama fifa 13 almışlar sıkıntı olmamış.

fifada dil sorunu olmaz zaten bölge kısıtlaması yok

• YA Beyler bnde sizin gibi nuuvemde 59.99 dolar olan oyunu proxy kullanarak ve paypalla ödedim aldım ancak paypalda 55 tl ödendi yazıyo herşey güzel hoş ama ben hala ANLAMADIM.BİZ NASIL BU KADAR UCUZA ALDIK BU OYUNU AÇIKLAYABİLİRMİ BİRİ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ern_dgn

YA Beyler bnde sizin gibi nuuvemde 59.99 dolar olan oyunu proxy kullanarak ve paypalla ödedim aldım ancak paypalda 55 tl ödendi yazıyo herşey güzel hoş ama ben hala ANLAMADIM.BİZ NASIL BU KADAR UCUZA ALDIK BU OYUNU AÇIKLAYABİLİRMİ BİRİ?

dolar değil Brezilya Reali.

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    sağolasn :)
  • Arkadaşlar bu siteden ucuza yani 55 tl den ucuza yoktur dimi yani en ucuzu biz aldık
  • Kararsız kaldım şuan en uygun site bu görünüyor ama alternatifler az oyun çıkana kadar alternatifler artacaktır ama bu fiyattan ucuza bulabilir miyiz orası belli delil. Geçen sene standart 59TL ultimate 69TL idi. Ben 69TL'ye Ultimate sürümünü almıştım sizce bu siteden mi almalıyım arkadaşlar bu site 24'ünde mi 27'sinde mi gönderecek keyi?
  • Türk sitelerinden alın. Gidipte Brezilya EA de prim yapacağına bizler yapalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Türk sitelerinden alın. Gidipte Brezilya EA de prim yapacağına bizler yapalım..

Türk siteleri benim cebimi düşünmüyor ama
  • 50 lira 55 lira verebiliyorsan 67,50.- verirsin arada çok fark yok. Hem aylığı 5,50 den 12 ay taksitle
  • quote:

50 lira 55 lira verebiliyorsan 67,50.- verirsin arada çok fark yok. Hem aylığı 5,50 den 12 ay taksitle

Aradaki 12.5 liraya pack açarım , başka oyun alırım , ya da daha bir sürü şey. Kusura bakmayın da Türkiyedeki resmi satıcılar alıcısını düşünmüyorsa alıcı da onları düşünmez. Korsan oynamıyoruz sonuçta
  • Olay onları düşünmek değil, olay Türkiye
    Pack açacaksın da ne çıkacak sanki Pack açtığın pack in parasının 1/10 ini çıkaramıyorsun..
  • Ya beyler hepmiz sonuçta bu oyunu alcaz oynucaz hernyse peki DonanHaber olarak bence bir turnuva yapmalıyız.
  • quote:

Olay onları düşünmek değil, olay Türkiye
    Pack açacaksın da ne çıkacak sanki Pack açtığın pack in parasının 1/10 ini çıkaramıyorsun..

ben de onu diyorum Türkiye madem önemli oyun fiyatlarını konsol fiyatlarını ona göre yapacak ki ben de bak benim ülkemde de aynı fiyat diyerek alayım.

Çıkıp çıkmaması önemli değil aradaki fiyat farkına farklı şeyler yapabiliyorum.
  • quote:

Olay onları düşünmek değil, olay Türkiye

Leo playstore sence oyuncuları düşünüyor mu ? Amatör gruplar bile orjinal oyuna türkçe sürüm eklediler (witcher 2).Onlar ne yapıyor ? Yapsınlar oyunları türkçe alalım farkını vererek.Oyun sektörüne bu şekilde katkı yapabilirler.Ama nerde koskoca şirket ama içi boş.
  • ya beyler TURNUVA YAPALIM diyorum ben yaparmıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_dgn

ya beyler TURNUVA YAPALIM diyorum ben yaparmıyız?

Oyun bir gelsin de istemediğin kadar turnuva olur zaten

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.