Şimdi Ara

!!! Görev Yöneticisinde Neler Olup Bittiğini Öğrenin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  !!! Görev Yöneticisinde Neler Olup Bittiğini Öğrenin !!!

Process Explorer 10.2 (BEDAVA)

Bilgisayarınızda çalışan işlemleri ve programları görüntülemek için kullandığınız görev yöneticisinin sınırları size dar gelmeye başladığında process explorer yardımınıza yetişecek. Her bir işlemin hangi işlemle alakalı olduğunu ve ne kadar işlemci veya bellek harcadığını grafiksel olarak görebileceğiniz gibi, uygulamaların veya windowsun çalışırken hangi dll leri kullandığını dizinleriyle beraber görebileceksiniz.

Ayrıca Options>Replace Task Manager seçeneğini kullanarak varsayılan görev yöneticisi olarak kullanabilirsiniz.Ayrıca Windows'da silemediğiniz dosyalar varsa, Find>Find Handle (Ctrl-F) ile arama yapıp bulduktan sonra programın alt panelinden dosyayı "close handle" seçeneği ile kapattıktan sonra silebilirsiniz.(Teşekkürler "yokat")

1.5 MB boyutundaki ücretsiz olan programı alttaki linkten indirebilirsiniz.

!!! Görev Yöneticisinde Neler Olup Bittiğini Öğrenin !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 4 Eylül 2006; 13:03:23 >

• Yararlı bi program deneyelım bakalım
  • Güzel bir prog.. ama benim işime pek yaramaz sanırım...
  • paylasım için saol.
  • bu program herhangi bir saldırı durumunda işe yarayacağını düşünüyorum sizce..
  • çok yararlı bi program paylaşım için saol
  • Her bir işlemin hangi uygulamayla alakalı olduğunu göstermesi çok güzel. Özellikle Zone Alarm gibi güvenlik duvarı yazılımları kullananların çok işine yarayacaktır. Hemen indiriyorum...

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocein

bu program herhangi bir saldırı durumunda işe yarayacağını düşünüyorum sizce..

Evet dediğin gibi bir saldırı olduğunda (tabi bu görev yöneticisindeki bir program ile ilgili ise) yada bir virüs bulaştığında bu program ile virüsün bulaştığı dosyanın nerede olduğunu görebilir ve onu silebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: ocein

bu program herhangi bir saldırı durumunda işe yarayacağını düşünüyorum sizce..

Evet dediğin gibi bir saldırı olduğunda (tabi bu görev yöneticisindeki bir program ile ilgili ise) yada bir virüs bulaştığında bu program ile virüsün bulaştığı dosyanın nerede olduğunu görebilir ve onu silebilirsin.

paylaşımın için teşekkürler kullandım güzel program

• Bu program çok işime yarayacak paylaşımın için sağol Rietveld
  • Rietveld dostum çok sağol paylaşımların için. Bu program da gayet kullanışlı, internete habersiz erişen programları gözetlemek engellemek için birebir
  • işe yarar gibi. sağolun.
  • program çok güzelmiş saolasın @Rietveld
    ayrıca program görev yöneticisinin yerine geçiyor mu onu merak ettim, yani görev yöneticisini açınca karşımıza bu program mı çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

program çok güzelmiş saolasın @Rietveld
    ayrıca program görev yöneticisinin yerine geçiyor mu onu merak ettim, yani görev yöneticisini açınca karşımıza bu program mı çıkacak

Benim bildiğim kadarıyla geçmiyor, her seferinde kendin açıyorsun
  • soundchaser gerekli cevabı vermiş.Görev yöneticisi yerine geçmiyor bu.Sen yine CTRL+ALT+DEL ile görev yöneticisini açıyorsun.Bunu simgesine tıklayarak açıyorsun normal bir program gibi.

• cevaplar için teşekkürler
  • Microsoft bu yazılımın üreticisi olan SysInternals şirketini satın aldı. Ben 2 senedir kullanıyorum, Options>Replace Task Manager seçeneğini kullanarak varsayılan görev yöneticisi olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca windowsda silemediğiniz dosyalar varsa, Find>Find Handle (Ctrl-F) ile arama yapıp bulduktan sonra programın alt panelinden dosyayı close handle seçeneği ile kapattıktan sonra silebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yokat

Microsoft bu yazılımın üreticisi olan SysInternals şirketini satın aldı. Ben 2 senedir kullanıyorum, Options>Replace Task Manager seçeneğini kullanarak varsayılan görev yöneticisi olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca windowsda silemediğiniz dosyalar varsa, Find>Find Handle (Ctrl-F) ile arama yapıp bulduktan sonra programın alt panelinden dosyayı close handle seçeneği ile kapattıktan sonra silebilirsiniz.

Açıklamalar için çok sağol "yokat" .

Ben bunları bilmiyordum.Hemen ekleyim yukarı.

• sağol baba bu ii oldu GY de bazılarını kapatamıodu nedense
  • sağolasın rietveld işe yarar mı onu deneyerek göreceğiz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.