S.a arkadaşlar. Arkadaşlar bu katılımsız win xp kurulumunda duyduğuma kadar cd nin içine driverları filande atılınca kendisi yüklüyormuş. Ama bunun nasıl lduğunu bilmiyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Benim için bu olay çok önemli. Şimdiden hepinize teşk ederim...
ghost programı var ona driverlarını yukleyip bir cd haline getiriyorsun ondan sonra her foormat atığında onu kullanıp driverlarını yukleyebilirsin o otomatik olarak yapıyor
nLite zaten kullanması basit bir program. Türkçe desteği var. Programı çözmek için biraz kurcalamak yeterli. Bu basit programı yinede resimli olarak anlatımını incelemek isteyenler alttaki linke göz atabilir. Maalesef sayfanın açılması için 1 dk.nızı ayrıp üyelik işlemini tamamlamanız gerekmekte. nLite'ı kurmadan önce .Net Framework 2.0'ı kurunuz.
www.fiestaxp.com buraya gir orda dvd sürümünü seç indir bide incele tam türkler için mükemmel düzenlemişler
quote:
Orjinalden alıntı: ioz
yaw neyini açıklayayım
zaten türkçe var
adım adımda sana yapacağın işlemleri yaptırıyor
kardeş kızma Net Framework 2.0 yi kurmadan çalışmıyormuş. ben niye çalışmadığını sormak için yazdım. bir hata yapmışsam kusura bakma
ghost u zorda kalmadıkca kullanma çünkü ghostlanan pc ile normal kurulan bir pc arasında biraz fark oluyor örneğin ghostla yüklenen pc ler daha çabuk kilitlenebiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: omega03
ghost u zorda kalmadıkca kullanma çünkü ghostlanan pc ile normal kurulan bir pc arasında biraz fark oluyor örneğin ghostla yüklenen pc ler daha çabuk kilitlenebiliyor.
kardeş bu konuda çok haklısın ghostla kurulan sistem çabuk kilitleniyor. Acaba ghostun hdd ye zararı varmı. bunu araştırmak gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: b.unal1987
kardeş kızma Net Framework 2.0 yi kurmadan çalışmıyormuş. ben niye çalışmadığını sormak için yazdım. bir hata yapmışsam kusura bakma