Şimdi Ara

6 inçlik Lumia 1520'ye ait bir ekran görseli paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • 6 inçlik Lumia 1520'ye ait bir ekran görseli paylaşıldı





    Microsoft'a satışı gerçekleşmiş olsa da Nokia'nın önümüzdeki dönemde planladığı akıllı telefon modellerinde bir değişiklik yok gibi görünüyor. Firmanın Full HD bir ekrana sahip 6 inçlik Lumia 1520 modelini tanıtması beklenen 26 Eylül'deki New York etkinliği kaynaklar tarafından da doğrulanıyor.




    Microsoft'un Windows Phone 8 işletim sistemi için önemli yenilikler sunacağı GDR3 güncellemesi ile birlikte tanıtılması beklenen Lumia 1520 ile ilgili bir ekran görüntüsü paylaşıldı.




    Evleaks tarafından paylaşılan görsel, modelin beklendiği gibi Full HD bir çözünürlük sunacağı ihtimalini güçlendiriyor. Zira görselin orijinal boyutu 1080x1920 çözünürlükte. Bu da GDR3 güncellemesinin Full HD çözünürlük ve 6 inçlik ekran boyutlarına imkan tanıyacağını doğruluyor.




    Çözünürlüğün genişlemesi ile birlikte başlangıç ekranına 3 büyük karo veya 6 küçük karo sığabiliyor. Böylece ekrana sabitleyeceğiniz uygulama karolarının sayısı önceki modellere göre yüzde 50 artmış oluyor. 




    Bunun dışında modelle ilgili başka bir detay paylaşılmamış. Ancak 20MP çözünürlükte kamera, 2GB RAM, 4 çekirdekli güçlü bir Snapdragon işlemci şimdilik tahmin edilen özellikler arasında.  

     

     




  • nokia bitti :D
  • Yeni cihazlarda böyle gelmeye devam edecek.



    Kırmızı rengini gördüm 1520'nin ince ve güzel duruyordu.

  • nokıa öldü dıyorlardı...

  • Önceden Nokia Lumia ,Şimdilerde ise Lumia.
  • Lumia 720'yi zor kullanıyorum, bu telefon elimdeyken sürekli düşme tehlikesi geçirir eminim. Çoğu zaman tek elle iş halletmem gerekiyor, bu tek elle imkansız olur.

    Yani bu segment benim için kullanışsız oluyor.
  • Maşallah tarla kaç dönüm ?

  • 6 inçlik cihazı birde kalın tutmazsın inşallah Microsoft.
  • nokia bitmedi tam aksine microsoft cihazlara daha iyi değer verecek güncelleme sıkıntısı olmıycak

  • W.P işletim sistemi gerçekten çok stabil . Apple'ın tek isim altında yürüme hatasını yapmaması onu Apple'ın liderliğinden edecek diye düşünüyorum . Android bile stabil değilken bu seviyelere gelmesi WP nin ileride ne olacağının en büyük kanıtıdır . DH üyelerinden tek istediğim Lumiaları kullanmadan ileri geri yorum yapmasınlar . Zira 2 çekirdek ve 1 gb ram olmasından dolayı stabil olmayacağını düşünen arkadaşlar var aramızda .

    Not : iPhone kullanıcısıyım.

  • xbox one windows rt olaylarına dönmese iyi. Satış meselesi hala hayal gibi. babamın firması değil ama bir burukluk hissediyorum. amerikanın oyunu bitmiyor. hâlâ ümitli olanlar var microsoft'tan. şahsen motorolaya ne oldu ise Nokia da farklı olmayacak. elop gibi ceo lar düşman başına. dün başka forumda yazdığım yorum ve bugün ki haberler ile aynı nerdeyse. yazık oldu şunu samimiyet ile yazıyorum Nokia'nın android sayfası kapanmasa idi başka cihaz kullanmazdım.ekran camı üstten 3 cm kadar çatlamış bir N9 buldum evde. kaç gündür tamir videolarına felan bakıyorum.birader getirmiş ben sonradan farkettim.umarım çin malı çıkmazda.Meego ile Nokia'yı bir daha yad etmiş oluruz.not:ekranın değişmesi lazım.dokunmatik tepki vermiyor malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 4 Eylül 2013; 2:54:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia nokia nokia :( :( :( :( ah be o lumianın önünde efsane marka NOKİA yazmalıydı

  • Hocam reklamlar eskiden gözümüzün önüne değilde sağda solda yukarda oluyordu haberlere karışmıyordu ama her donanımhaber i açışımda artık ''reklamı geç'' e tıklayıp ''bu sayfadan ayrılmak istiyorum'' a tıklamaktan gına geldi lütfen kaldırın şunu aşağılarada reklam koyun ama sayfa açılırken gelmesin lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demirium07

    W.P işletim sistemi gerçekten çok stabil . Apple'ın tek isim altında yürüme hatasını yapmaması onu Apple'ın liderliğinden edecek diye düşünüyorum . Android bile stabil değilken bu seviyelere gelmesi WP nin ileride ne olacağının en büyük kanıtıdır . DH üyelerinden tek istediğim Lumiaları kullanmadan ileri geri yorum yapmasınlar . Zira 2 çekirdek ve 1 gb ram olmasından dolayı stabil olmayacağını düşünen arkadaşlar var aramızda .

    Not : iPhone kullanıcısıyım.

    256 mb ramli telefonda bile acayip stabil
  • SON DAKİKA! Nokia bitmiş.

  • Hocam reklamlar eskiden gözümüzün önüne değilde sağda solda yukarda oluyordu haberlere karışmıyordu ama her donanımhaber i açışımda artık ''reklamı geç'' e tıklayıp ''bu sayfadan ayrılmak istiyorum'' a tıklamaktan gına geldi lütfen kaldırın şunu aşağılarada reklam koyun ama sayfa açılırken gelmesin lütfen.

  • microsoft ve lumia bu işi öyle iyi yürütecekki yakında androidi bile bitirecekler

  • bazıları yazmıs nokia bitti bitti diye nokia bitmediki sadece satıldı adam doğdugu günde bu kadar sevinmemistir:D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohnnyCash

    Nokia nokia nokia :( :( :( :( ah be o lumianın önünde efsane marka NOKİA yazmalıydı

    Zaten bu cihaz Nokia adı altında satışa sunulacak.

    Nokia satın alınarak yok edilmek değil dahada büyütülmek istenildi.

    Microsoft çalışanları, patentleri ve Nokia çalışanları, patentleri birleşince ortaya çıkan cihazlar çok daha farklı olacak.

    Diğer şirketlerin ölümü diyebiliriz.

    Nokia adının değiştirilmesini hiç kimse istemez, umarız da değiştirilmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demirium07

    W.P işletim sistemi gerçekten çok stabil . Appleın tek isim altında yürüme hatasını yapmaması onu Appleın liderliğinden edecek diye düşünüyorum . Android bile stabil değilken bu seviyelere gelmesi WP nin ileride ne olacağının en büyük kanıtıdır . DH üyelerinden tek istediğim Lumiaları kullanmadan ileri geri yorum yapmasınlar . Zira 2 çekirdek ve 1 gb ram olmasından dolayı stabil olmayacağını düşünen arkadaşlar var aramızda . Not : iPhone kullanıcısıyım.



    yaklasik 1.5 senedir Google Nexus kullaniyorum, dun ilk defa telefon res atti, 4 sene eski alt sinif Android telefona gore yorum yapmayin lutfen, Android stabilite konusunda 4.xx versiyonlarlar iOSu geride birakmistir, ama iPhone kullanicisi oldugunuz icin bunu kabullenmeniz imkansiz bir seydir.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.