Şimdi Ara

İngiltere Premier League Takip Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.223
Cevap
27
Favori
86.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Premier Lig de en iyi taraftar hangi takımda?

    Man City yeni takımım. Hayırlı olsun
  • Dünyanın en iyi ligi olduğunun kanıtı bu maçta belli. Oyunda durma diye bir şey yok kasti rakibi kesiyim dertleri yok. İki takımın tüm oyuncuları teknik ve hızlı. Orta sahayı iki takımda çabuk geçiyor. Bizim lig ölü ölü.
  • Maç gibi maç oluyor.Yalnız gollerde Lescott,Skrtel ve Mignolet feci hatalar yaptılar.Ama yine de 2 takımın da maçı güzelleştirdiğini söyleyebilirim.
  • Evet seyir zevki çok yüksek kaliteli lig. Hakemler de zırt pırt düdük öttürmüyor.

    Suarez çok iyi oyuncu taktiğini beğeniyorum.
  • #BoxingDay in sonuna böylece gelmiş olduk . Son maçın skorunu da aktaralım ;

    Manchester City 2-1 Liverpool ( Kompany,Negredo - Coutinho )
  • City, United'ın bu yıl kötü gitmesi ile şampiyonluğun en büyük adayı olmuştur. Live, Arsenal ve Chelsea City ile baş edecek kadrolara sahip değiller.

    Özetle bu yıl Petrolcülerin yılı olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel puan durumu ;
    İngiltere Premier League Takip Konusu


    Cumartesi-Pazar gününün fikstürü ;
    İngiltere Premier League Takip Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksandar Kolarov -- 27 Aralık 2013; 12:10:17 >




  • bu haftanın sürprizi crystal palace
  • Stoke City ne şanssız bir takım. 2 kırmızı gördü adamlar. 1-0 öne geçtiler. Penaltı kurtardıalr. Sonra döküldüler.

    Newcastle 5-1 Stoke



    http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/ingiltere-premier-ligi#video

    Evet bu hafta güzel maç var. Chelsea - Liv bakalım kazanan kim olacak. Liv alırsa Suarez şov yapması lazım işleri zor ama..
  • Haftanın en güzel maçı tartışmasız Newcastle-Arsenal maçı olacak , görürsünüz .
  • Maç Stamford Bridge'deymiş. Oha Liverpool'un art arda zorlu maça çıkacak olmasını bir yana bırakalım ikisi de deplasman maçıymış.
    Valla Liverpool çok iyi gidiyordu.Çok büyük haksızlık olmuş.Üstelik Gerrard sakat.Gerçekten acıdım şimdi adamlar büyük bir yara alabilir art arda.
    Gölüm Liverpool'dan yana Chelsea pek sevmem.Maça gelecek olursak,Chelsea güven vermiyor hocam Liverpool'a göre kat kat iyi kadrosu var ama rahat kazandıkları maç yok.Mou başkan Swensea maçından sonra çok kızgındı.Son düdüğe kadar tırstım gibisinden. Liverpool City'nin acısını çıkarabilir.Ama şunu da unutmamak gerekir ki Chelsea evinde hiç yenilmedi.Rodgers ceza alacak deniyor o da eklenirse favori Chelsea olur.Ama bu sene en kolay maçta bile güvenmem Chelsea'ye.Forvetler çok formsuz.EPL'de bütün maçlar zorludur tahmin güçtür ama bu maç en tehlikeli maç olacak.Her şey olabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

    Her nekadar Tony Pulis i sevmesem ve oynattığı oyun midemi bulandırsa da Palace'ı (Düşme adaylarımdan 1. sini) an itibari ile düşme hattından çıkardı.


    Ayrıca haftasonu

    United zar zorda olsa yener
    Arsenal KGV olur
    City maçı 02 çş olur (2 handikap açılmış)
    Everton maçı KGV olur.

    United zar zor 1-0 yeniyor
    Arsenal oynanmadı
    City maçı 1-0 çok zor 3-0 olma ihtimali şuan
    Everton yarın


    Bakalım hayırlısı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

    Haftanın en güzel maçı tartışmasız Newcastle-Arsenal maçı olacak , görürsünüz .

    Butun maclari +7 bitince
  • Arkadaşlar 19.hafta maçları bugün başladı,şu an oynanan Cardiff-Sunderland maçı dışında günü tamamlamış bulunuyoruz.İşte günün sonuçları ;

    West Ham United 3-3 West Bromwcih Albion ( Joe Cole,Maiga,Nolan - Anelka x2,Berahino )
    Aston Villa 1-1 Swansea City ( Agbonlahor - Lamah )
    Hull City 6-0 Fulham City ( El Mohamady,Koren x2 ,Boyd,Huddlestone,Fryatt )
    Manchester City 1-0 Crystal Palace ( Dzeko )
    Norwich City 0-1 Manchester United ( Welbeck )


    Not : Arkadaşlar akşama şöyle güzel bi 13-14 sezonunun ilk yarısında takımların performansını yazmayı düşünüyorum da sizlere de sormak istedim yine de.Analiz etme gibi düşünün,ne dersiniz yazmalı mıyım ?
  • Cumartesi gününün son maçı da az önce tamamlandı ve Cardiff dramatik bir şekilde 2 puan kaybetti 90+5 de ;

    Cardiff City 2-2 Sunderland ( Mutch,Campbell - Fletcher,Colback )

    Not : 13-14 sezonu takımlar şu ana kadar ne yaptı değerlendirmemi ilerleyen saatlerde paylaşacağım.
  • Beyler evet 2013-2014 sezonunun yarımlık döneminin analizini ele aldım,keyifli okumalar.Katılmadığınız yerler olursa söyleyiniz

    Arsenal = Geçtiğimiz sezonu Şampiyonlar Ligi potasında tamamlamayı başaran Londra kulübü bu sezona bir çok transfer söylentisi altında girdi.Wenger'in bir forvet oyuncusu istediği biliniyordu ve bu ismin yüksek ihtimalle Higuain,Suarez veya Remy'den birinin olması bekleniyordu.Ancak Fransız hoca herkesi şaşırtmayı yine başararak Fransa'nın gelecek vaat eden siyahi forveti Yaya Sanogo'yu bedelsiz bir şekilde kadrosuna kattı.Eski öğrencisi Flamini'yi de kadroya katan Wenger,transferin son günü flaş bir şekilde Real Madrid'in Alman yıldızı Mesut Özil'i de rekor ücretle kadrosuna katarak lige başladı.Lige Aston Villa mağlubiyetiyle giren Arsenal daha sonra oynadığı 9 maçta toplam 8 galibiyet alarak ligin zirvesine oturdu ve istikrarlı performansını sürdürmeyi başardı.Ramsey'in bu sezon harika bir grafik sergilemesi ve bunun üstüne Mesut Özil gibi kreatif bir oyuncunun da eklenişiyle Arsenal fazlasıyla pozisyon bulmaya başladı.Sakatlıklardan bir hayli çeken Londra kulübün de dikkatimi çeken şeyler net bir forvet eksikliği ve sağ bekin yetersiz olması oldu 18 hafta sonunda..

    Aston Villa = Paul Lambert'in Aston Villası transfer sezonunda fazla flaş isim almasa da Bacuna,Tonev,Luna ve Kozak gibi nokta transferlerle neyi istediğini gösterdi.Kulübün amacı ligi orta sıralarda bitirmekti.İlk 3 haftası sırasıyla Arsenal-Chelsea-Liverpool şeklinde olan Villa bu 3 maçtan 3 puan çıkardı.Ardından bir galibiyet serisi geldi,şu anda ise ne yaptığı bilinmez bir durumda Villa.Hedefledikleri gibi orta sıralarda yer alıyorlar ancak küme düşme hattında ki puan farkının az olması taraftarları korkutuyor.Şu ana kadar Southampton,Manchester City ve Arsenal gibi güçlü takımları yenmiş olmaları yetinecek tek övünç kaynakları belki de..

    Cardiff City = Ligin yeni ekiplerinden Mackay'ın Cardiff'i ise geldiği gibi gitmemek için Caulker,Medel,Cornelius ve Odemwingie gibi oyuncuları aldı ve hiç oyuncu satmayarak ana kadroyu korumayı başardı.Ligin ilk 5 haftasından 5 puan çıkaran Cardiff sonraki haftalarda düşüşe geçti.Defans yapmayı seven bir ekip olan Cardiff 18 puan ile küme düşme hattında yer alıyor ve birçoklarına göre küme düşecek ekiplerden.Sahalarında M.United'a küçük bir sürpriz yapıp 2-2 berabere kalan Galler ekibi,City'i de 3-2 yenmeyi başarmıştı.Southampton maçından sonra Mackay'ın görevine de son verdi yönetim.Bakalım yeni yıl onlara neler getirecek ama şu bir gerçek ki taraftarların rahat maç izlemeyeceği kesin..

    Chelsea = Sezon öncesi teknik direktörlük değişikliğine giderek Portekizli Jose Mourinho'yu tekrardan kulübün başına geçiren Chelsea Schurrle,Willian ve Eto'o gibi nokta transferlere imza atarak şampiyonluğu istediğini gösterdi.Transfer dönemini başarılı geçiren Chelsea'nin en büyük hatasının Lukaku'yu yollamak olduğunu söyleyebilirim.Alışa geldiği üzere henüz iç sahada kaybetmeyen Chelsea deplasmanlarda Everton,Newcastle ve Stoke City'e kaybetti.Evinde ligin en başarılı takımlarından biri olan Chelsea sadece WBA ile 2-2 berabere kaldı.Chelsea bu süre zarfında bir forvet eksikliği olduğunu herkese gösterdi.Takım bol pozisyona girmesine rağmen bitirici bir oyuncunun eksikliğini çekiyor.Torres-Ba-Eto'o üçlüsü ilk bakışta yetenekli isimler ama formsuz bir dönemden geçiyorlar.Chelsea'nin şampiyonluk için son derece güçlü olduğunu söylemek mümkün..

    Crystal Palace = Ligin yeni ekiplerinden Crystal Palace ise hocası Ian Holloway ile birlikte iyi bir yıl geçireceğini umaraktan Campana,Chamakh,Mariappa gibi oyuncuları transfer ederekten lige başladı.Ancak ilk 10 maçtan sadece 1 galibiyetin çıkması taraftarlar başta olmak üzere yönetimi de çileden çıkardı ve Holloway görevinden ayrıldı.Hoca aranana kadar yerine asistan Keith Miller baktı ve deplasmanda Hull City'i yenmeyi başardılar.Takımın başına defans futbolu ile nam salmış Tony Pullis getirildi ve Pullis etkisi kendisini zamanla göstermeye başladı.West Ham,Cardiff ve Aston Villa'yı yenmeyi başaran Palace son sıradan ayrılıp 17.sıraya kadar tırmandı.Hala tehlikede olduklarını söylemek mümkün ancak bu defans futbolu ile nereye kadar giderler orasını tahmin etmek güç..

    Everton = Yeni menajer Roberto Martinez ile sezona giren Everton kadrosuna harika transferler yaptı.Martinez eski öğrencileri Kone,Alcaraz ve McCarthy'i de yanında getirerek ilk transferlerini yaptı.Lukaku,Barry,Deulofeu ve Robles gibi isimler ile transfer tamamlandı.Fellaini ve Anichebe gibi oyuncular ise hoca kararı ile yollandı.Ligin ilk 6 haftasında bileği bükülmeyen Everton bu seriyi Etihad da kaybetti ama ardından zirve takibine devam ederek 10 maç daha yenilmediler,son olarak 10 kişi kaldıkları Sunderland maçını yitiren Everton ilk defa Goodison Park ta yenilgi yaşadı.Toplam 8 maçta gol yememeyi başaran Everton savunmasının tam bir istikrar abidesi olduğunun altını çizelim.Bu performansla ve özellikle Lukaku,Mirallas,Howard,Deulofeu,Barkley,Baines ve Jagielka gibi oyuncuların bu istikrarı devam ettiği sürece Everton Şampiyonlar Ligi bileti alabilir.

    Fulham = Yeni sezona Martin Jol ile giren Fulham ise kadrosunu Amorabieta,Stekelenburg,Karagounis,Taarabt,Bent ve Parker gibi tanınmış oyuncularla güçlendirdi.Çoğu eski oyuncu ise serbest bırakıldı.Sunderland deplasmanında ki galibiyetle lige girmiş olsalarda sonrasında düşüş yaşayıp alt sıralara ilerlediler.26 Ekim'den 4 Aralık'a kadar 6 maç üst üste kaybeden Fulham , Martin Jol'un görevine son verdi.Yerine ise Rene Meulensteen getirildi ve Fulham 5 maçta 2 galibiyet almayı başardı.Ama yine de küme düşme hattında ki yerlerindeler.Fulham'ın açıkçası bu sezon küme düşeceğini düşünüyorum.Bu futbol ile çok zor,taraftarları için stresli bir yıl olacak..

    Hull City = Ligin başka bir yeni ekibi Steve Bruce'un Hull City'si ise Huddlestone başta olmak üzere kadrolarına tam 11 yeni oyuncu kattılar.Nasıl bir futbol oynayacakları merak edilen Hull ; ligin ilk 10 haftasından 14 puan toplayarak yeni çıkmış bir ekip için ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.İç sahada Crystal Palace ve M.United yenilgileri bulunan Hull stadında taraftarlarıyla da bütünleşerek harika bir top oynuyor.Özellikle Koren ve Huddlestone'un göze çarpar bir performans sergiledikleri gözle görülüyor.Son olarak bugün Fulham'a 6 gol atmayı başardılar.Önlerinin açık olduğunu düşünüyorum ve şu an ki bulundukları konumda ligi bitireceklerini düşünüyorum.

    Liverpool = Performansı şüphesiz en çok merak edilen Brandan Rodgers'ın Liverpool'u Toure,Alberto,Aspas,Mignolet,Cissokho,Tiago,Sakho ve Moses gibi oyuncuları alarak alternatifli bir kadro oluşturdu.Özellikle Reina'nın yollanması en olumlu hareketlerden biriydi.Ligin ilk 3 maçında 3 galibiyet çıkararak zirveye oturan Kırmızılar,istikrarlı performansını sürdürürek Arsenal'in ardından zirve takibini sürdürdü.Anfield da sadece Southampton yenilgisi yaşayan Liverpool Aralık ayında fırtına gibi esmesine rağmen Etihad da Manchester City'e yenilerek bu büyülü ayda yara aldı.Özellikle ligin ilk 5 haftasını kaçırmasına rağmen muhteşem bir performans sergileyen Uruguaylı Luis Suarez şu anda ligin gol kralı konumunda.Açıkçası Liverpool bu futbolunu sergilediği takdirde Şampiyonlar Ligi'ne uzun bir aradan sonra yeniden gidebilir.

    Manchester City = Yeni sezonda kulübeye Pellegrini'yi getirerek başlayan Manchester City ofansif bir futbol sergileyeceğinin sinyallerini hoca seçiminden gösteriyordu.Zira Şilili hoca kadrosuna Fernandinho,Negredo,Navas,Jovetic ve Demichelis gibi isimleri katarak şampiyonluk hedefini belli ediyordu.2.hafta yaşanılan Cardiff deplasmanında ki yenilgi ile birlikte taraftarların aklına acaba mı sorusu gelirken derbide alınan 4-1'lik galibiyet bunu gideriyordu.İlk 5 deplasman maçından galibiyet çıkaramayan Manchester City en son yenildiği maç olan Sunderland maçından beri yenilgi yüzü görmedi.İç sahada inanılmaz bir golcü takım olan City'nin forvetleri Kun Aguero ile Negredo şu ana kadar harika bir form içerisinde.City'nin şu an 1 numaralı şampiyonluk adayı olduğunu düşünüyorum ve bu futbolu sergiledikleri takdirde 1 sezon aradan sonra o kupaya yeniden ulaşacakları kanaatindeyim.

    Manchester United = Alex Ferguson'un ardından göreve getirilen David Moyes'un üzerinde inanılmaz bir baskı vardı.Transferde hata yapmak istemeyen Moyes Varela ile Fellaini'yi alarak sakini bir dönem geçirdi ve Community Shield zaferi ile sezona başladı.İlk hafta alınan Swansea galibiyeti de yüzleri gülümsetirken sonra ki 5 haftadan sadece 1 galibiyet çıkması taraftarları endişeye düşürdü.Moyes'un görevde kalıp kalmaması konuşuluyordu ancak ManU Rooney ve Van Persie'nin iyi performansıyla sonraki 7 maçta toplam 15 puan aldı ve hiç yenilgi yüzü görmedi.Art arda Everton ve Newcastle'a yenilen ManU şu sıralar toparlanmış vaziyette.4 maçtır galip gelen Kırmızı Şeytanlar Avrupa potasına girmeyi başardı ve üst sıralara tırmanmak isteyecekler.Şahsen kendilerinin bu sıralarda ligi bitireceklerini düşünüyorum.SAF sonrası zaten şampiyonluk beklemiyordum,sonrasında tekrardan çıkışa geçmeleri muhtemel gibi duruyor.

    Newcastle United = Alan Pardewli Newcastle ise QPR'den Remy gibi güzel bir forveti kiralayarak transfer döneminde iyi bir iş çıkardı.Sahasında sadece Hull City'e mağlup olan Newcastle iç sahada ki prese dayalı ofansif futbolu ile göz dolduruyor ve rakiplerinin çoğunlukla korkulu belası oluyor.Özellikle bir dönem 4 maçlık galibiyet serisi yaşan siyah beyazlı ekipte Remy,Cabaye,Gouffran ve Krul'un istikrarlı formu dikkat çekiciydi.Şu anda kendileri için iyi sayılacak bir yerdeler.18 maçta 33 puan toplamak onlar için fantastik sayılabilecek nitelikle.Bu performansını sürdürdüğü takdirde siyah beyazlı ekibin Avrupa Ligi bileti almaması için bir engel göremiyorum.

    Norwich City = Chris Hughtonlu Norwich ise Garrido,Wolfswinkel,Hooper,Fer ve Elmander gibi transferle imza attı.Takımdan bir çok oyuncu yollayan Norwich hareketli bir yazın ardından yeni sezona Everton beraberliği ile girdi.Dış saha performansı pek iç açmayan kanaryalar,özellikle büyük takımlara karşı sahada duramıyor ve dağılıyor.City'den 7 , Liverpool'dan 5, Arsenal'den 4 gol yiyen Norwich'in bu soruna çözüm bulması gerek.Defans hatları kırıcı olabiliyor ve rakip forvet yırtıcı bir oyuncu ise durdurlamaz oluyor.Örneğin Luis Suarez Anfield da yapılan maçta Norwich'e 4 gol atmayı başarmıştı.19 maçta 19 puan ile 14.sıradalar ve küme düşme ihtimalleri var,bu futbolu sürdürdükleri takdirde ligden düşmeleri olağan gözüküyor.

    Southampton = Pochettinolu Saints ise Osvaldo,Lovren ve Wanyama gibi beğeni ile takip ettiğim oyuncuları aynı takıma toplamayı başardı.Takımdan bir kaç oyuncuya yol verildi ve yeni sezona WBA galibiyetiyle girildi.İlk 11 haftalık performansları şahaneydi ve bu süre zarfında 3.sıraya kadar çıktılar.Ancak milli maç arasından sonra seri mağlubiyetlere dur diyemeyen Southampton gerilere düştü ve şu an 27 puanla ligin 9.sırasında yer almakta.Schniderlin,Lallana ve Ward Prowse şu kısa dönemde dikkatimi çeken isimler oldu.Küme düşmezler o bir gerçek ama şanssızlıklardan kurtulup skor üretimi de gelse üst sıralara çıkmalarını isterim.Misal Aston Villa maçında çok iyi bir futbol oynamışlardı ama skoru olumlu alan taraf Villa olmuştu.Önlerini açık görüyorum..

    Stoke City = Tony Pullis'i sezon öncesi takımdan yollayıp Mark Hughes ile sezona başlayan Ada'nın defansçı takımı Stoke ise Pieters,Muniesa,Assaidi,Arnautovic ve Ireland gibi oyuncuları kadrosuna kattı.Yolladıkları oyunculardan ise dikkatimi en çok Upson oldu.Yine defansif futboluna bu sezonda devam eden Stoke ligde kalma amacı güdüyor.Şu kısa dönemde Chelsea galibiyeti onlar için en büyük nimet olmalı.Manchester City'e ise kendi sahalarında çelme takmaları ise gazeteler tarafından şaşırtıcı olarak değerlendirilmişti.Old Trafford da savaşmalarına rağmen kaybettiler.Stoke küme düşmez ve ligi orta sıralarda bitirir.Üst sıralar şu aşamada çok zor .

    Sunderland = İtalyan teknik adam Di Canio ile sezona giren Sunderland Diakite,Mannone,Giaccherini ve Dossena gibi anlam veremediğim transferler yaptı.Altidore aldıkları oyuncular arasından en isabetlisi gibi duruyor.Sessegnon ve Mignolet'i satmak pek akıl işi değildi.Lige berbat giren Sunderland Eylül ayının sonlarında asi menajer Di Canio'yu görevden aldı ve yerine Gus Poyet'i getirdi.Poyet takıma gelir gelmez bir Newcastle galibiyeti aldı ve 1 hafta sonra da City'i geçti . Son 4 haftadır ligde mağlup olmayan Sunderland 14 puanla son sırada,belki Poyet sezon başında beri olsa şu an konumları farklı olabilirdi ama hayat bunu geliştirdi.Sunderland kendisi için 1 eksiğini değil 3 fazlasını istemeli.Açıkçası ben onların ligde kalacaklarını düşünüyorum.

    Swansea City = Taraflı tarafsız geçen sene herkesi kendine hayran bırakan Swansea ise Canas,Amat,De Guzman,Pozuelo,Shelvey,Bony ve Vazquez gibi fantastik oyuncuları transfer döneminde kadrosuna kattı.Avrupa da da boy gösteren Galler ekibi ligde 21 puanla 11.sırada yer alıyor.Laudrup göze hoş gelen futbolunu bu sezon da oynatmaya devam ediyor ama Michu'nun geçen yıl ki gibi formda olmayışı onları gol makinesi bir takım olmaktan uzak kıldı.Özellikle son 5 haftadır kazanamıyorlar ve bu onlar için büyük bir eksik.Swansea'nın yeni yılda toparlanıp daha da üst sıralara tırmanmak isteyeceğini düşünüyorum,zira Avrupa da ilerlerse ligi kenara bırakabilirler.Rakipleri Napoli her ne kadar dişli olsa da ben onların önünü burada da açık görmekteyim.


    Tottenham Hotspur = Portekizli teknik adamı Villas Boas ile yeni sezona giren Londra ekibi Tottenham kadrosuna Soldado,Lamela,Eriksen,Chriciches,Chadli,Paulinho,Capoue gibi iyi oyuncular aldı.Huddlestone,Parker ve Bale gibi oyuncularını da elden çıkaran Spurs ilk 5 hafta sonunda sadece 1 gol yemişken West Ham'ın White Hart Lane de onları 3-0 yenmesi taraftarları fazlasıyla kızdırdı.Ligde inişli çıkışlı ama çoğunlukla sıkıcı bir futbol oynayan Totenham takvimler 15 Aralık'ı gösterdiğinde Liverpool'a sahasında 5-0 mağlup oldu ve Portekizli teknik adam Villas Boas takımdan ayrıldı.Yerine Tim Sherwood getirildi,daha önceden de takımı tanıyan Tim Southampton galibiyeti ve WBA beraberliği ile şu an iyi gidiyor.Avrupa Ligi'nde ki rakibi Dnipro da yabana atılmayacak bir takım.Tottenham'ın sezonu şuan ki bulunduğu civarlarda bitireceğini düşünüyorum.

    West Bromwich Albion = Steve Clarke ile sezona başlayan WBA Anelka,Popov,Lugano,Vydra,Gera,Sinclair,Amalfitano ve Sessegnon gibi tecrübeli oyuncuları renklerine bağlayarak derli toplu bir yıl geçireceğini gösterdi.Ancak lig onlar için iyi başlamadı ve ilk 4 maç sonunda galibiyet gelmedi.Ancak ligin büyük takımlarına karşı iyi ve mücadeleci bir futbol sergilemeyi başaran WBA ManU'dan 3 , Arsenal'den 1 , Chelsea'den 1 puan almayı başardı.Steve Clarke'in takımdan ayrılışının ardından görevi devralan Keith Downing 3 maçtır berabere kalıyor.Amalfitano ve Gera'nın şu kısa sürede dikkatimi çektiğini söyleyebilirim.Bu futbol devam ettiği sürece küme düşme korkusunu yakından hissedecekleri kesin.

    West Ham United = Sam Allardyce nam-ı diğer Big Sam ile sezona giren West Ham kadrosunu Razvan Rat,Adrian,Carroll,Whitehead,Downing ve Petric ile güçlendirdi.İyi bir futbol ortaya koymayı başaramayan West Ham 19 hafta sonunda ligde sadece Cardiff,Tottenham ve Fulham'ı yenmeyi başardı ve 19 .sırada yer aldı.Ben Sam Allardyce'in görevden alınmanın vaktinin gelmiş olduğunu düşünüyorum.Zira takım onunla mutlu değil,bu net bir şekilde görülüyor.West Ham'ın bu sezon böyle giderse küme düşmesi çok muhtemel.


    Kendim açısından bazı ödüller vermek istiyorum

    İlk yarı da ligin en iyi oyuncu = Luis Suarez
    İlk yarı da en çok çıkış gösteren oyuncu = Ross Barkley
    En iyi transfer = Alvaro Negredo
    En iyi takım performansı = Manchester City'nin zaferi >> Tottenham'a karşı
    En iyi oyuncu performansı = Luis Suarez 4 gol 1 asist >> Norwich'e karşı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Madrid -- 29 Aralık 2013; 13:03:46 >




  • TTnet hızımı 3mbit e düşürmüş. Sopcast ve flaş yayın açmıyor.

    Arsenal Newcastle maçı var lan ne güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Knepper

    TTnet hızımı 3mbit e düşürmüş. Sopcast ve flaş yayın açmıyor.

    Arsenal Newcastle maçı var lan ne güzel.

    Hocam benim lig tv var oradan izlicem de twitter da dönen bi link var atayım isterseniz ?
  • Ustream dan buldum bakalım şuan donma yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uŋicaja


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

    Haftanın en güzel maçı tartışmasız Newcastle-Arsenal maçı olacak , görürsünüz .

    Butun maclari +7 bitince

    Ahahahaah
    Dakika 76 1 gol var. Az önce olay çıktı Rosicky sayesinde




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.