Şimdi Ara

BENCILIZ BUNUN FARKINDA DA DEĞILIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda yardım ısteyen arkadaşların moralını bozma

Soru soran arkadaşlara yanlış çözüm gösterme

Yanlış gereksiz kitap önermeler

çok yanlis hareketler

1 kisi 1 kişidir mantığı ile hareket edenler yanlış yoldasiniz elinize yüzünuze bulaşır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise, başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyebilenindir.. K. Atatürk
    Mezun olarak 2014 Hedef: Ege üniversitesi-Tıp Fakültesi
  • hiç öyle bi niyetim olmadı ama yanlış çözümü nasıl vericek adam onu anlamadım
  • Aynen. Adamın 2 yılı var 11.sınıfım şura olabilir mi diye konu açıyor bir başkası gelip olmaz uğraşma diyor. Kolay soru soranlarla dalga geçiyorlar falan. Çok saçma sapan insan dolu geneli de böyle tıp, ilk 100 falan hedefleyen tipler bu türlerin. Okulda da çözdüğü soru bankasının yayınını falan saklıyorlardır Allah bilir.

Orijinalden alıntı: Veraniego

Aynen. Adamın 2 yılı var 11.sınıfım şura olabilir mi diye konu açıyor bir başkası gelip olmaz uğraşma diyor. Kolay soru soranlarla dalga geçiyorlar falan. Çok saçma sapan insan dolu geneli de böyle tıp, ilk 100 falan hedefleyen tipler bu türlerin. Okulda da çözdüğü soru bankasının yayınını falan saklıyorlardır Allah bilir.

Banlansın hocam böyleleri hiç etik değil gerçekten

• Yanlış çözüm nasıl verilebilir ki. Beş dakikada foyası meydana çıkar. Zaten hemen birisi gelir düzeltir o cevabı.

Aynen. Adamın 2 yılı var 11.sınıfım şura olabilir mi diye konu açıyor bir başkası gelip olmaz uğraşma diyor. Kolay soru soranlarla dalga geçiyorlar falan. Çok saçma sapan insan dolu geneli de böyle tıp, ilk 100 falan hedefleyen tipler bu türlerin. Okulda da çözdüğü soru bankasının yayınını falan saklıyorlardır Allah bilir.

Senin yaptığının da az kalır bir tarafı yok. Ne bu şiddet bu celal? İnsan sakin ve saygılı konuşmayı bilmeli. "Benden değilse kakadır" mantığını da aşamamışsın anlaışlan,"ben mühendis olacağım =>tıp isteyenler genelde kaka, allah bilir sidiktirler bile!!" nasıl bir önyargıdır bu?
    Bu hayatta sadece kendimizi değiştirebiliriz;, şikayet etmekle, bahane bulmakla bir yere varılmıyor. Eğer birinin kötülüğü sizi üzüyorsa ya üzülmemeyi öğrenin, ya da o ortamdan kaçının. En sağlıklı çözüm budur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 3 Eylül 2013; 2:11:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle tipler çok az var ve kendilerini belli ediyorlar. aynı zamanda yardımcı olanlar çoğunlukta,buradan kimsenin tartışmasına gerek yok bence.herkes kendi halinde takılıyor boşverin

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

Senin yaptığının da az kalır bir tarafı yok. Ne bu şiddet bu celal? İnsan sakin ve saygılı konuşmayı bilmeli. "Benden değilse kakadır" mantığını da aşamamışsın anlaışlan,"ben mühendis olacağım =>tıp isteyenler genelde kaka, allah bilir sidiktirler bile!!" nasıl bir önyargıdır bu?
    Bu hayatta sadece kendimizi değiştirebiliriz;, şikayet etmekle, bahane bulmakla bir yere varılmıyor. Eğer birinin kötülüğü sizi üzüyorsa ya üzülmemeyi öğrenin, ya da o ortamdan kaçının. En sağlıklı çözüm budur bence.

Sen çok yanlış anlamışsın. Hedefi yüksek diye rakip elemeye çalışanlardan bahsediyorum ilk 500 isteyen bin isteyen adam nerden bileyim tıp mı yazacak müh. mi yazacak? Oraya neden takıldın? Orada kastettiğim bu konuda bahsedilen şeyleri yapanlar genellikle Karabük endüstri müh. hedefleyenler değil de hedefleri yüksek olup da hırslarına yenik düşenlerdi her neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veraniego -- 3 Eylül 2013; 12:10:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

Yanlış çözüm nasıl verilebilir ki. Beş dakikada foyası meydana çıkar. Zaten hemen birisi gelir düzeltir o cevabı.

Zaten foyası çıkıyor meydana rastgele çözüm yapıyor eleman biri gelip çözüyor amacı yaniltmak kafa karıştirmak

Diger bir mesajda arkadaşlar tartışıyor tıp okumak isteyen arkadaşlar daha hirsli gözüküyor bunu farklı değerlendirmemek gerek ayrica "içten pazarlıkli" kelimesi konuda anlatigim elemanların büyük bir kısmı icin geçerli

Orijinalden alıntı: Alea iacta est

quote:

Kardeşim ben asla gerçekten yardıma ihtiyacı olanla dalga geçmem ama görmüyor musun mesela haftada 3 defa 11. sınıfa geçtim ne yapmalıyım diye konu açılıyor. Adam kendisi araştırmadan geliyor buraya konu açıyor laf olsun diye. Bu da hem konu çöplüğüne neden oluyor hemde seviyesi kötü arkadaşların moralini bozuyor. Bu yüzden bende laf olsun diye konu açan herkesi trollüyorum yanlış mı yapıyorum sence?

edit: Yanlış anlaşılmasın trollemenin de bir adabı var. Kimseye yanlış çözüm verme vs. o tarz şeyler yapmam.

Onu bilemem de ben bu hafta 2 tane tmden mfye gecsem halledebilir miyim 2 yilda konusu gordum onlara yazılanlar hos degildi. 2 yilda tipa bile girebilirler biri gelip hic ugrasma tmde kal falan deyince konuyu acanin da kafasi karışıyor. Ya da surekli sen bu kafayla oraya giremezsin cumlesi kullaniliyor birilerinin hedefleri icin ona kiziyorum ben.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alea iacta est

quote:

Kardeşim ben asla gerçekten yardıma ihtiyacı olanla dalga geçmem ama görmüyor musun mesela haftada 3 defa 11. sınıfa geçtim ne yapmalıyım diye konu açılıyor. Adam kendisi araştırmadan geliyor buraya konu açıyor laf olsun diye. Bu da hem konu çöplüğüne neden oluyor hemde seviyesi kötü arkadaşların moralini bozuyor. Bu yüzden bende laf olsun diye konu açan herkesi trollüyorum yanlış mı yapıyorum sence?

edit: Yanlış anlaşılmasın trollemenin de bir adabı var. Kimseye yanlış çözüm verme vs. o tarz şeyler yapmam.

Onu bilemem de ben bu hafta 2 tane tmden mfye gecsem halledebilir miyim 2 yilda konusu gordum onlara yazılanlar hos degildi. 2 yilda tipa bile girebilirler biri gelip hic ugrasma tmde kal falan deyince konuyu acanin da kafasi karışıyor. Ya da surekli sen bu kafayla oraya giremezsin cumlesi kullaniliyor birilerinin hedefleri icin ona kiziyorum ben.

Buraya tavsiye almak için başlık atmak yanlış. Kaynak kitap tavsiyesi yada ne bileyim başka alınacak tavsiyeler var ama her konuda tavsiye almayın . GElecegini şekillendiriyorsun . Burdaki adamlara niye soruyorsun ki . Git daha profesyonel birine danış . Tabiki de sana saçma sapan cevaplar verecen çıkacka . Bu durumda kendini bu cevaplara hazırlaman lazım . İnanırmısın her gün açılan konu başlıkları şunlar : Yanlış yoldamıyım? , Günde kaç soru çözersem hedefime ulaşırım ? , Sizce yapabilirmiyim ? , Bu kadar çalışmayla olur mu ? ... gibi şeyler . Sanki yapamazsın desek çalışmayı bırakacaklar . Demek istedigim sadece burası da degil her yerde , dersanedede öyle insanlarla yan yana olacaksınız . Herşeyi kafanıza takmayın .

Tesla

• geçen yıl okulda bir arkadaşım çözdüğü soruyu silip başkalarına sorardı bakalım çözebiliyorlar mı diye

"Bakkalım ben, bakkal !"
  • Yapamayacaksa bile bir insanin umudunu kirmak bana gore degil. İmkansizi denese bile ona moral vermek, yaninda olmak en iyisi. Onun umudunu kirmak ne benim ne de baskasinin haddine.

Edit :İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VV ABSTRAKT -- 3 Eylül 2013; 12:36:50 >

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

ivana sert'in yıllar önce kaybolan kız kardeşi konuştu:
    bencılız bunun da farkında değılız

Orijinalden alıntı: orka55

quote:

Yanlış çözüm nasıl verilebilir ki. Beş dakikada foyası meydana çıkar. Zaten hemen birisi gelir düzeltir o cevabı.

Zaten foyası çıkıyor meydana rastgele çözüm yapıyor eleman biri gelip çözüyor amacı yaniltmak kafa karıştirmak

Onlar da o konuyu soru soran gibi yeni öğrenen kişiler. İyi niyetle yeni öğrendikleri konudaki soruları çözmeye çalışıyorlar. Komplo teorisine gerek yok

quote:

Orijinalden alıntı: orka55

quote:

Onlar da o konuyu soru soran gibi yeni öğrenen kişiler. İyi niyetle yeni öğrendikleri konudaki soruları çözmeye çalışıyorlar. Komplo teorisine gerek yok

Gördüklerimi sende görseydin

soru çözmede acemi arkadaşlar belli oluyor bunlar *** likarindan yapıyor bu işi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.