Şimdi Ara

Galaxy Note III'ün Kore versiyonu Snapdragon 800 işlemcisini kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Galaxy Note III'ün Kore versiyonu Snapdragon 800 işlemcisini kullanıyor


     

     

    Samsung'un merakla beklenen yeni nesil akıllı telefon modeli Galaxy Note III için geri sayım başladı. 4 Eylül tarihinde Almanya'da düzenlenecek özel bir etkinlikte akıllı saat Galaxy Gear ile birlikte lanse edilecek telefon-tablet melezi yeni cihaz için önemli bilgiler geldi. 

     

    Güney Kore merkezli GSM operatörü KT'nin sızdırılan bir dökümanına göre, Galaxy Note III'ün anavatanında satışa sunulacak versiyonuna Snapdragon 800 işlemcisi güç verecek. Aynı zamanda 4G desteği sunacak olan bu versiyon için Samsung, Qualcomm'un ileri modem teknolojilerinden faydalanabilmek adına bu yönde bir karar verirken, Galaxy S4 ile benzer şekilde Avrupa versiyonunda Exynos 5 işlemci kullanılması kuvvetle muhtemel.

     

    Henüz resmi olarak doğrulanmamakla birlikte Snapdragon 800 işlemcili Galaxy Note III aynı zamanda 13MP çözünürlüğünde kameraya, 3GB RAM kapasitesine ve Android 4.3 işletim sistemine sahip olacak. Bu özellikler çerçevesinde dünyanın 3GB RAM kullanan ilk telefonu olacak Galaxy Note III'ün bir iddiaya göre 8MP çözünürlüğünde kamera ve Super AMOLED yerine LCD ekran kullanan daha düşük maliyetli bir alternatif versiyonu da olacak. 







  • galaxy note3 active
    galaxy note3 zoom
    galaxy note3 mini
    galaxy note3 LTE (s800)
    galaxy note3 google edition

  • Bence Samsung serilerine Plastik Tepsi 4-5-6.. diye devam etmeli

    Gelsin Eksiler
  • Bu plastik espirilerindende gına geldi. Millet alümünyum telefon alıp plastik kapat taktığını unutuyor sanırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

    Bence Samsung serilerine Plastik Tepsi 4-5-6.. diye devam etmeli

    Gelsin Eksiler

    nerdeyse herkes telefonu kaplı kullanıyor, birgün metal kap kullanmaya başlarsan ozaman yaz bu yorumunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aldığım duyuma göre işlemciside plastik olacakmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DraGonS

    Bu plastik espirilerindende gına geldi. Millet alümünyum telefon alıp plastik kapat taktığını unutuyor sanırım.


    Bunlara takmıyor muyuz?

  • İphone nasıl tepe takla inişe geçmeye başladıysa,
    Samsung da her çıkışın bir inişi olduğunu tadacaktır.. !
    Sıra artık "SONY" de.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeche35

    İphone nasıl tepe takla inişe geçmeye başladıysa,Samsung da her çıkışın bir inişi olduğunu tadacaktır.. !Sıra artık SONY de.


    LG yi unutmamak lazım adamlar bayağı cesur adımlar amaya başladılar..

  • aah samsung aah, toparlanman lazim. gecenlerde htc one u elime aldim, s4 aldigima pisman oldum. s4 ü aldigimda markasi samsungdu. 1 hafta kullandim, artik samsunlu oldu. arkadaki samsung'un g si cebimde düsmüs :)

    akilli telefonlardan nefret etmeye basladim. alirsin güncelleme gelmez, yeni versiyonda gelen özellikleri alamazsin. yok ram yetmez, yok boyasi dökülür. en sonunda alacam bi akilsiz telefon o olacak. en azindan eski model telefon denir, beklenti olmaz.

  • Lg akar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saylia

    aah samsung aah, toparlanman lazim. gecenlerde htc one u elime aldim, s4 aldigima pisman oldum. s4 ü aldigimda markasi samsungdu. 1 hafta kullandim, artik samsunlu oldu. arkadaki samsungun g si cebimde düsmüs :)akilli telefonlardan nefret etmeye basladim. alirsin güncelleme gelmez, yeni versiyonda gelen özellikleri alamazsin. yok ram yetmez, yok boyasi dökülür. en sonunda alacam bi akilsiz telefon o olacak. en azindan eski model telefon denir, beklenti olmaz.


    Telefondan araba performansı bekliyor gibisin. Yazıların düşmesi telefon performansını nasıl etkiler bilmem ama HTC one daha fazla belleğe mi sahip? Kıyas elbette yapalım rekabet iyidir ama beklentileri "tüm rakiplerinden iyi olsun telefonum" olarak yükseğe koyarsak hep hüsrana uğrarız. Elbette daha iyileri çıkacak ve çıkmalı da. Yenisini kullanma hevesimizin kırılmasının acısını, Samsung dan çıkarmayalım.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: eehbee

    quote:

    Orijinalden alıntı: sayliaaah samsung aah, toparlanman lazim. gecenlerde htc one u elime aldim, s4 aldigima pisman oldum. s4 ü aldigimda markasi samsungdu. 1 hafta kullandim, artik samsunlu oldu. arkadaki samsungun g si cebimde düsmüs :)akilli telefonlardan nefret etmeye basladim. alirsin güncelleme gelmez, yeni versiyonda gelen özellikleri alamazsin. yok ram yetmez, yok boyasi dökülür. en sonunda alacam bi akilsiz telefon o olacak. en azindan eski model telefon denir, beklenti olmaz.
    Telefondan araba performansı bekliyor gibisin. Yazıların düşmesi telefon performansını nasıl etkiler bilmem ama HTC one daha fazla belleğe mi sahip? Kıyas elbette yapalım rekabet iyidir ama beklentileri tüm rakiplerinden iyi olsun telefonum olarak yükseğe koyarsak hep hüsrana uğrarız. Elbette daha iyileri çıkacak ve çıkmalı da. Yenisini kullanma hevesimizin kırılmasının acısını, Samsung dan çıkarmayalım.


    fanatik gözlügüyle bakarsan yazdigimdan simdi oldugu gibi bisey anlamamaya diretirsin.
    umumi bi degerlendirme yaptim. saglamlik yada kasa kalitesi, dizayn, ram kullanimi, entegre launcherlerin sismesi, güncelleme vs. gibi mevzulardan bahsediyorum.bütün telefonlara yaptim bu elestiriyi, yazdigim sorunlardan en az bi tanesi her telefonda mevcut.

    daha iyi anlayabilmen icin sana söyle bi güzellik yapayim; ios gibi stabil android gibi özgür ve widget ekrani olan touchwizz özelliklerini barindiran (olmasinin zarari yok, sart degil), bi isletim sistemi ile, htc one gibi kasa kalitesi, s4 gibi ince ve 5 inc ekran ile en ve boy olarak ideal kasa büyüklügü, mümkün oldugu kadar yüksek mah pil, sony nin dizayni, g sensor kamerasi ve son islemci gibi özelliklere sahip bi telefon olsa olmaz mi.

    yazdigim özelliklere bakin bakalim tüketiciye sunulan (yada gösterilen) su teknoloji ile bile cok rahat yapilabilecek bi telefon.

    yapmayanlara milleti enayi yerine koyanlara da biz cevap verecegiz, hangi firma olursa olsun boykot yapacagiz. bi kisiden ne olur ki dememek gerek. önceden nokia kullanirdim simdi samsung ilerde belki sony belki baskalari, sonucta telefonu bana bedavaya vermiyorlar.
    en iyi teknolojide telefon yapsinlar, sonra onun üstüne koymak icin ugrassinlar. ben bunu bilir bunu söylerim.

    iyi günler.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.