Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia 6131 Aldım İnceledim İzlenimlerimi Yazıyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia 6131 Aldım İnceledim İzlenimlerimi Yazıyorum Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sympatique

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2006; 11:53:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sorularına cevap

1-) Evet
2-) Evet
3-) Sıradaki şarkıdan çalmaya devam ediyor...

Abi gök gürledi galiba...

Yok canım .::Z5500::. pörtlemiştir..
Mycek

27 Temmuz 2006; 23:15:51 

Merhaba,
Ben telefonu bugün aldım,aldığım yer çok aydınlıktı orada kameraya bakarken iyi gibi geldi sonra eve gelince kamera görüntüsünün çok kötü olduğunu gördüm,sanki eski filmlerdeki gibi önce ayarlarla ilgili bişey sandım ama kurcaladım bişey bulamadım sizinki de böyle mi?1.3 mp kamerası 16 milyon ekran çözünürlüğü olan bi telefonun kamerası niye böyle hiç anlayamadım 7610nun kamerası 1 mp bundan kat kat güzel çekiyor.Beni aydınlatırsanız çok sevinecem

aadnan

28 Temmuz 2006; 0:49:35 

yav bu 6131 topiğineden bu kadar cılız anlamadım . biaz canlabsın arkadaşlar

Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni; Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni.
Sympatique

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2006; 1:24:35 

quote:

Orjinalden alıntı: Mycek

Merhaba,
Ben telefonu bugün aldım,aldığım yer çok aydınlıktı orada kameraya bakarken iyi gibi geldi sonra eve gelince kamera görüntüsünün çok kötü olduğunu gördüm,sanki eski filmlerdeki gibi önce ayarlarla ilgili bişey sandım ama kurcaladım bişey bulamadım sizinki de böyle mi?1.3 mp kamerası 16 milyon ekran çözünürlüğü olan bi telefonun kamerası niye böyle hiç anlayamadım 7610nun kamerası 1 mp bundan kat kat güzel çekiyor.Beni aydınlatırsanız çok sevinecem

Benim telefonumun çektiği fotoğraflar kabul edilebilecek seviyede ... Problem sayılabilecek bir duruma rastlamadım...

Sympatique

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2006; 1:26:43 

quote:

Orjinalden alıntı: aadnan

yav bu 6131 topiğineden bu kadar cılız anlamadım . biaz canlabsın arkadaşlar

Çok fazla kullanan olmamasındandır diye düşünüyorum...

sertük

28 Temmuz 2006; 19:28:09 

bende duydum bu telin kamarası kötüymüş başka kullanan arkadaşlar varsa fikir verebilirlermi?

Cannibal_mirt
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Temmuz 2006; 20:22:49 

quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

telefonu alanlara hayırlı olsun

yazılanlara göre ekran kalitesi çok güzel gibi. bi de kullanan arkadaşlar başka telefonlarla kıyas yapabilir misiniz?

bu da marduk arkadaşımızın fotosu

monitorde cok dandikmis yaw
tolgalatasaray

29 Temmuz 2006; 1:14:24 

Topic için sağol.
Bende pazartesi alacağım.
Benim sorum şu tema olayı nasıl?
Diğer nokialara olan temalar oluyormu?

TuVNeRa

29 Temmuz 2006; 1:45:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Cannibal_mirt
monitorde cok dandikmis yaw

Herkesin PC sine verdiği değer aynı değildir.
Mesela benim için en sadık sevgili olduğundan ona hiçbir masrafı kısmam.

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
Strumblade

29 Temmuz 2006; 10:28:02 

Nokia 6280 ile kıyaslarsak ekran kalitesi dısında ne gibi bir avantaji var? (fiyatii da daha uygun tabii :) Ben de bugunlerde telefon almayi dusunuyorum su anda Nokia 6280 ve Samsung D600 arasinda kararsizim, Nokia 6131 in bu telefonlara gore zayif kuvvetli yonleri nelerdir?
sertük

30 Temmuz 2006; 13:32:53 

nokia 6131 bugun aldım her yönüyle 4, 4lük bi telefon herkese tavsiye ederim almadan önce görüntüyle ilgili şüphem vardı ama görüntüde gayet net bence

obscure111

1 Ağustos 2006; 18:18:42 

bende almayi dusunuyorum 2haftaya kadar 6280 yada 6131 arasında cok karsızım forumda acmıs oldugum konulardanda bellidir... 6131 ile cekilmis video koya bilirmisiniz rica etsem....

amd athlon 64x 5200 / seagate 500 gb 32 cance bellek / samsung dvd rw / kingston 2gb ocz 2 gb = 4 gb 800 mhz ram / ASUS VW222S 22" 2ms / SAPPHIRE ATI HD 3870 512MB 256BIT GDDR4 / ASUS M2N-MX SE
unemployed

1 Ağustos 2006; 18:27:28 

slm arkadaslar
ben 6131i 2 hafta kadar önce aldım almak için telefoncuları alt üst ettim.her seyi çok güzel fakat hafif karanlıkta fotograf kalitesi 0 lanıyo dier telefonlarla karsılastırıyorum en berbat benimki dısarıdaki çekimlere diyecek hiç bişeyim yok ama evde çekim yapamıycakmıyım? benim telefonumdamı bi sorun var????

soralalp

1 Ağustos 2006; 19:06:48 

Al onu bak 3 gün snra bozuluomu bozulmuomu tabi telefonu kılıfla taşıyıp mendille tutup bi elindede yere düşmesn diye yastık tutuarsan haklısn kısaca k750 adi bir telefon oyuncaktan farkı yok

quote:

Orjinalden alıntı: EmmO

quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Dostum haklısın aslında ama neden K750 ? Kendince K750'nin tercih sebeplerini yazarsan sevinirim çünkü bu tip öneriler bir çok başlıkta karşımıza çıkabiliyor... Fikirlerimizi açıkça yazarsak daha aydınlatıcı olur die düşünüyorum...

Bi kere fiyatı çok farketmesede daha düşük özelliklerine bakarsak, dahili bellegi 32 nokia da 11mb,

k750i nin artıları:
Bekleme Süresi(400sa), Konuşma Süresi(9sa), Kamera, Ekran Renk Çözünürlüğü(2mp,262.000 renk)

aklıma gelen başlıcaları bunlar.

atoprak

2 Ağustos 2006; 1:48:12 

bu telefonun en önem özelligi kesinlikle şık ve gösterişli oluşu .. bence diger ozellikleriyle başka tellerle karşılaştırlmamalı ve tercih nedeni bu olmalı... insanda olumlu ve kaliteli bi his yharatan havası var...

HiFi Addict
aadnan

2 Ağustos 2006; 10:11:04 

bende yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. telefon çok güzel ama şu şarjı yokmu şarjı; çok çok az gidiyor. sabahtan akşama kadar zor gidiyor, cebimde yedek batarya taşıyorum beraber 1.5 gün gidiyor. inanılmaz şarj yiyor anlayacağınız.birde bunu halletselermiş mükemmel olacakmış. bana göre 8800 dan güzel ve karizmatik, hele birde yandan dokunarak açılması baya karizmatik yapıyor teli.

Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni; Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni.
Sympatique

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2006; 11:04:39 

aadnan sarjı 1,5 gün gidiyor demişsin kullanım tarzın nedir ? Benim telefonun sarjı 2 - 2,5 günden önce hiç bitmedi ...

Birde 6131'i hanıma kaptırdım bense 6230 ile devam...6131'in beyazını bulursam beyaz almaya niyetliyim şimdi

Sympatique

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2006; 11:10:06