Şimdi Ara

................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
10
Favori
8.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 3 Temmuz 2016; 22:53:37 >

• guc tuketim degerleri hatali mi ben mi yanlisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

guc tuketim degerleri hatali mi ben mi yanlisim

hatalı değil yanlış anladın sanırım.o güç tüketimi prizden çekilen tüm sisteme aittir.
  • faydalı bir konu emeğin için teşekkürler umarım kotalılar için sorun olmaz fotolar
  • Çok fazla emek ve zaman harcamışsın eline sağlık.
  • Emek var uplansin konu

• çok detaylı bir inceleme olmuş güzel vede anlaşılır bir şekilde baya bir zaman harcamışsınız bu her türlü belli oluyor elinize sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam değişimi 7 saat sürer mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Helal olsun, cok emek harcamissin. Ayrica bu 3 islemci konusunda her konuda son nokta konmus gibi birsey artik bu. Cok yararli olmus, eline saglik
  • Rica etsem total war serisinden bir oyunu deneme şansınız varmı yada star craft. Çünkü işlemvilerin arasındaki fark asıl bu tarz strateji oyunlarında on plana çıkıyor. ekranda çok fazla küçük birimler olduğu için yüksek işlemci gücü gerekiyor. Ayrıca test ederken minimum fpslere dikkat ederseniz sevinirim. Emeğin için sağol güzel inceleme

• Eline sağlık güzel paylaşım.

• Konuyu tekrar açmışsınız, elinize sağlık.

Yararlı ve gayet ayrıntılı bir inceleme olmuştu, tekrar burada görmek güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 1 Eylül 2013; 2:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetGüler

faydalı bir konu emeğin için teşekkürler umarım kotalılar için sorun olmaz fotolar

simage olduğu için sorun çıkmaz büyük ihtimalle.

@orhan

baya uğraştırdı beni ama güzel oldu konu.zaten bu açacağım son konu artık.bir daha yeni paylaşım yapmayacağım.

@babaeski39

ewt açtığım konularda düzeni severim.teşekkürler.

@RapscallioN

aslında bu konu bile kendi adıma detaylı sayılmaz.adrenalin programı son güncel bu oyunlar olduğu için bunlarda sınırlı kaldım.forumda 1-2 resim koyup inceleme diyenlerde mevcut ama

@ogkasa

öncelikle artık amd işlemcisi bende değil.sattım.olsa bile yukarda dediğim gibi bazı nedenlerden dolayı paylaşım yapmayı düşünmüyorum.jübilemi yaptım bu konuyla.

@diego26

teşekkürler.

@R£DSTON£

teşekkürler ama artık dahili bileşenler bölümü ölmüş durumda.bu kadar detaylı konuyu 1-2 yıl önce atsam şimdiye kaç sayfa olmuştu.adminler üst konu yaparsa daha iyi olur.bu gidişte iyice altlara düşer yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 1 Eylül 2013; 3:49:08 >

• 2500k iyi tokatlamış gene
  • 2500k yarmış

• Bu kadar emek, bu kadar detay Üst konu yapılmalı...
  • Eline sağlık önceden neden açtın neden kaldırdın bilmiyorum ama seni uyardığım sebepten yaptın sanırım Yeni geldim bende konuyu yeni görüyorum.

Oldukça fazla emek barındıran bir konu olmuş öncelikle bunun için eline sağlık. FX8350'yi Oc edince çektiği güce sende şaşırdın sanırım. CM Seidon serisini incelediğimde bende 5Ghz de denemiştim voltajı tam hatırlamıyorum incelemede yazmışımdır belki ama kim bilir o zaman ne kadar güç çekmiştir bu cpu bi harika

Tekrar eline sağlık,

@bonser24

• Güzel konu olmuş eline sağlık
  • arkadaşım emeğine sağlık ama hangi ekran kartını kullandın crossfire yaptın mı yapmadınn mı Ram nedir psu nedir onları da yazarsan daha aydınlatıcı olur saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_4321 -- 1 Eylül 2013; 12:30:54 >
  • Konuyu açan arkadaş gerçekten çok emek harcamış. Emeğe saygı, teşekkürler
  • @bonser24
    çok emek verilmiş ve birçok insanın kafasındaki soruları çözmeye yönelik bir konu tekrar testleri paylaştığın için teşekkürler.

fx vs i5-i7 tartışmalarında referans teşkil edebilecek bir konu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.