Bildirim
Termodinamik 12000 btu inverter klima izmir fuarda 999 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
fiyat ve invertor olması mukemmel..
birde model bilgisi alabildin mi?
sıkıntı termodinamik son zamanlarda maddi sorunları var diyorlardı. daha sonra garantiyi kim verir diye düşündüm sadece..
edit.ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfstlms -- 31 Ağustos 2013; 22:57:32 > -
Adana'dan Takip... -
inverter olduğuna eminmisin ? -
inverter olmayan a sınıfı 12000 btu olanı 699 TL idi. inverter olduğu kesin bilgi. -
soğutma amaçlı için inverter olana gerek varmı? A sınıfı 699 luk ürün işimi görürmü acaba.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bunların siteleri yok mu alabileceğimiz , bende Adana dan takipteyim -
quote:
Orijinalden alıntı: ozaksoy
soğutma amaçlı için inverter olana gerek varmı? A sınıfı 699 luk ürün işimi görürmü acaba.
kullanacagın yerin metrekaresi yalıtımı yeterliyse ve özellikle elektrik faturasının kabarması sana önemsizsse a sınıfı alabilirsin invertır alanların amacı konfor ve enerji tasarrufu saglamak -
quote:
Orijinalden alıntı: konyalım
quote:
Orijinalden alıntı: ozaksoy
kullanacagın yerin metrekaresi yalıtımı yeterliyse ve özellikle elektrik faturasının kabarması sana önemsizsse a sınıfı alabilirsin invertır alanların amacı konfor ve enerji tasarrufu saglamak
Onerebileceginiz tasarruflu ve kaliteli inverter var midir f/p orani iyi, shap daikin vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet makul -
evet ben de almayı düşünüyorum, nedir yorumlar bilgisi oılan var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X