Şimdi Ara

Termodinamik 12000 btu inverter klima izmir fuarda 999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir fuarda eski lunaparkın köşesinde standları var stok sınırlı söylediklerine göre. 12000 btu inverter montaj dahil 12 taksit 999 TL. Fiyat gayet uygun bu klimayı kullanıpta yorum yapabilecek olursa almayı düşünüyorum.

• fiyat ve invertor olması mukemmel..
    birde model bilgisi alabildin mi?

sıkıntı termodinamik son zamanlarda maddi sorunları var diyorlardı. daha sonra garantiyi kim verir diye düşündüm sadece..

edit.ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfstlms -- 31 Ağustos 2013; 22:57:32 >
  • Adana'dan Takip...
  • inverter olduğuna eminmisin ?
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    inverter olmayan a sınıfı 12000 btu olanı 699 TL idi. inverter olduğu kesin bilgi.
  • soğutma amaçlı için inverter olana gerek varmı? A sınıfı 699 luk ürün işimi görürmü acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunların siteleri yok mu alabileceğimiz , bende Adana dan takipteyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FujiPlus++ 12 BTU İnverter Klima
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozaksoy

soğutma amaçlı için inverter olana gerek varmı? A sınıfı 699 luk ürün işimi görürmü acaba.

kullanacagın yerin metrekaresi yalıtımı yeterliyse ve özellikle elektrik faturasının kabarması sana önemsizsse a sınıfı alabilirsin invertır alanların amacı konfor ve enerji tasarrufu saglamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

quote:

Orijinalden alıntı: ozaksoy

soğutma amaçlı için inverter olana gerek varmı? A sınıfı 699 luk ürün işimi görürmü acaba.

kullanacagın yerin metrekaresi yalıtımı yeterliyse ve özellikle elektrik faturasının kabarması sana önemsizsse a sınıfı alabilirsin invertır alanların amacı konfor ve enerji tasarrufu saglamak

Onerebileceginiz tasarruflu ve kaliteli inverter var midir f/p orani iyi, shap daikin vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet makul
  • evet ben de almayı düşünüyorum, nedir yorumlar bilgisi oılan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.