Şimdi Ara

HD 7950 3D MARK 11-Benchmark Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler herhangibir o.c yapılmamıştır normalmi bu değerler?

http://www.3dmark.com/3dm11/7088087

Yorumları bekliyorum

Sistem

Amd fx 8320

3 gb asus hd 7950

8 gb ram

Windows 8.1

Asus m5a97 r2.0

Benchmarkta atacam

BENCHMARK :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 10 Eylül 2013; 0:43:59 >

• güncellll
  • Linkini verdiğin yerdeki kartlarla karşılaştırmak için AA'yı 4x, Tesselation'ı da extreme yapman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

Bu ikisi dediğinden biri de benim daha düzgün bir ifade kullan lütfen

Ayarları tam olarak ayarlamalısın ondan sonra bakarsın sonuçlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: malicalik13

quote:

kardes teste dedim sana birsey dediğim yokki böyle seyleri takıyorsunuz test sonucuna diyorum baska ne diyiğim sayın 2 test sonucunu geçmismi değim neyse 3dmark11 de extreme olmuyor paralı galiba benchmark nasıl normalmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Linkini verdiğin yerdeki kartlarla karşılaştırmak için AA'yı 4x, Tesselation'ı da extreme yapman lazım.

paralı galiba yapılmıyor benchmark testi normalmi sonuçlar?
  • 7870 XT ye overclock yaparsam 7950 Heaven 4.0 skorunuzu yakalarmıyım dedim, sonuç:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 PhysX test sonuçları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMANİTUx

7870 XT ye overclock yaparsam 7950 Heaven 4.0 skorunuzu yakalarmıyım dedim, sonuç:

hocam benimki o.c suz sonuçlar normalmidir bana o lazım kart bozuk felan olmasın?
  • Sonuçlarınız normal.Birde tessellation açarak bench alın.
  • resmi verilen ve karşılaştırılan testin adı 3dmark değil üstünde yazıyor ve istediğiniz gibi ayarlayabilmeniz gerek parayla falan alakası yok.
    edit: 3dmark tessalationdan bahsedilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strider_venom -- 30 Ağustos 2013; 20:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_venom

resmi verilen ve karşılaştırılan testin adı 3dmark değil üstünde yazıyor ve istediğiniz gibi ayarlayabilmeniz gerek parayla falan alakası yok.

Arkadaşın heaven sonuçları da var yukarıda, görmediniz sanırım. Heaven ayarları birebir aynı. Benim kart oc lu, mesajımda belirttim. Neyi anlatmaya çalışıyorsunuz?
  • quote:

quote:

resmi verilen ve karşılaştırılan testin adı 3dmark değil üstünde yazıyor ve istediğiniz gibi ayarlayabilmeniz gerek parayla falan alakası yok.

Arkadaşın heaven sonuçları da var yukarıda, görmediniz sanırım. Heaven ayarları birebir aynı. Benim kart oc lu, mesajımda belirttim. Neyi anlatmaya çalışıyorsunuz?

ne dediğinizi anlamadım ama normalse sorun yok :D

Vsync bi ise yaramıyor bu arada fifa 13 te vsync varken 15. dakkadan sonra takılma oluyor fps 60 gözüküyor hep 15. dakkadan sonra belki oyundadır sorun vsync kaldırınca fps 200 takılma yok normalmiki

• quote:

quote:

size yazmadım zaten konuyu açan arkadaşa yazdım.
  • Değerler normal.
  • quote:

quote:

quote:

size yazmadım zaten konuyu açan arkadaşa yazdım.

Alıntı yada isim geçmeyince bana sandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Değerler normal.

oh iyi normalse sorun yok
  • bu test te bütün ayarları en üst seviyeyemi almamız lazım kartın performansı nın nasıl olduğunu anlamak için bu testi bir kaç ay önce yapmıştım sonuçlar düşük geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Glorfindel -- 30 Ağustos 2013; 23:01:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malicalik13

quote:

kardes teste dedim sana birsey dediğim yokki böyle seyleri takıyorsunuz test sonucuna diyorum baska ne diyiğim sayın 2 test sonucunu geçmismi değim neyse 3dmark11 de extreme olmuyor paralı galiba benchmark nasıl normalmi

Pek bir şey diyemeyeceğim bilmiyorum bu ayarlarda nasıl olur sonuç

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

bu test te bütün ayarları en üst seviyeyemi almamız lazım kartın performansı nın nasıl olduğunu anlamak için bu testi bir kaç ay önce yapmıştım sonuçlar düşük geldi

valla ben en üste aldım hersey var 8xaa ultra 1920x1080 sonuç budur o.csuz gördüğüme göre güzel sonuç o.c ta yapsak dahada iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.