Şimdi Ara

Huawei Honor 3 resmi olarak duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Huawei Honor 3 resmi olarak duyuruldu













     

    Huawei'nin global olarak en beğenilen serilerinden birisi olarak gösterilen Honor akıllı telefonları, üçüncü üyesini de resmen duyurdu. 




    Huawei Honor 3 modelinde orta seviye sınıflandırmayı koruyan firma, 4.7 inçlik IPS ekranda 720p çözünürlüğe yer veriyor. İşlemci tarafında firmanın 1.5GHz saat hızında çalışan K3V2 4 çerkidekli Cortex-A9 işlemcisi yer alıyor. Piyasadaki pek çok üst seviye akıllı telefon gibi model toz ve suya dayanıklılığı ifade eden P55 ve IP57 sertifikalarına sahip.




    Modelde 2GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, microSD girişi, 13MP çözünürlükte arka kamera, 1.3MP çözünürlükte ön kamera, WiFi, Bluetooth 3.0, Android 4.2.2 işletim sistemi, Emotion 1.6 arayüzü, 2230mAh batarya şeklinde diğer özellikler mevcut. Huawei Honor 3 9.9mm kalınlığa sahipken, 138gr ağırlık mevcut.




    Modelin çıkış tarihi ve fiyatı konusunda bir bilgi verilmezken, tahminler modelin 300$ seviyesinde olacağını gösteriyor.

     

     









  • Discovery almasaydım bunu beklerdim.fiyat ve donanım çok iyi.Gpu hakkında bilgi yok gerçi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 30 Ağustos 2013; 2:20:21 >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    K3V2 çipsetiyle gelen grafik işlem birimi Ascend P6 modeliyle aynı olacaktır. Zira bu grafik işlem birimi K3V2 çipsetine bütünleşik olarak geliyor. Bu çipsetle gelen grafik işlem birimi Vivante GC4000, 480 MHz, 30.7 GFLOPS



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Ağustos 2013; 2:27:54 >
  • Ascend P6'dan biraz daha iyi denebilir ve daha uygun fiyatlı, yoksa yanılıyor muyum? Evet biraz kalın ve ağır ama pili biraz fazla ve suya toza dayanıklı..

  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Vivante GC4000 den haberim var fakat çipsetle birlikte geldiğini bilmiyordum.bu gpu'nun uyumsuzluk sorunlarından bahsediliyor.zira ascend p6 dada bu kullanılıyor.Sizce hangi gpu ayarındadır? (Örn:power vr sgx544,554-adreno 305,320-Mali 400 )nette çok fazla bir bilgi yok.
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Hangi grafik işlem birimine eş değer olduğunu bilmiyorum, ancak yapılan bazı testlerde bu GPU'nun görüntü işleme hassasiyeti ve doğruluğu olarak şu an için en iyisi olduğu, ancak uygulama geliştiricileri tarafından oyunlar için uygun kodlar yazıldığı takdirde performansının oyunlarda artacağı belirtiliyor. Yani sıkıntısı tamamen yazılımsal. Umarım kısa vadede uygulama geliştiricileri bu çipset için gerekli desteği verirler.

    Kaynak:
    http://www.cnx-software.com/wp-content/uploads/2013/05/Mobile_GPU_FPU_Accuracy.jpg
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    K3V2 çipsetiyle gelen grafik işlem birimi Ascend P6 modeliyle aynı olacaktır. Zira bu grafik işlem birimi K3V2 çipsetine bütünleşik olarak geliyor. Bu çipsetle gelen grafik işlem birimi Vivante GC4000, 480 MHz, 30.7 GFLOPS

    P6 nın çipseti tamamen farklı bi mimariydi, p6 röportajında yönetici öyle demişti.
    Yani aynı şeyi beklemek yanlış olur bence birisi 6.18 milim biri 9.9.

  • bu telefon için 1100 tl ye kadar çıkılır
  • qazrfv kullanıcısına yanıt
    Ascend P6'da aynı çipsetin inceltilmiş versiyonu kullanılıyor. Ancak bu çipset ile gelen GPU Vivante GC4000. Huawei çipseti inceltmek için başka bir üretim teknolojisine gitmiş olabilir. Asıl performansı yapılacak testler gösterecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    Hangi grafik işlem birimine eş değer olduğunu bilmiyorum, ancak yapılan bazı testlerde bu GPUnun görüntü işleme hassasiyeti ve doğruluğu olarak şu an için en iyisi olduğu, ancak uygulama geliştiricileri tarafından oyunlar için uygun kodlar yazıldığı takdirde performansının oyunlarda artacağı belirtiliyor. Yani sıkıntısı tamamen yazılımsal. Umarım kısa vadede uygulama geliştiricileri bu çipset için gerekli desteği verirler. Kaynak:http://www.cnx-software.com/wp-content/uploads/2013/05/Mobile_GPU_FPU_Accuracy.jpg


    Kaynak çok açıklayıcı olmuş,haklısınız.Geliştiricilerden uygun kod desteğinide sağlarsa ufku bir hayli açık olur,fiyatıda 300$ civarında olursa gm discovery ile birlikte bir çok yeni nesil akıllı telefonu çöpe gönderebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 30 Ağustos 2013; 3:08:25 >




  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Huawei'nin bu konuda geliştiricilere maddi destek vermesi gerekebilir. Zira nVidia gibi bu sektörün dev firmaları Tegra 3 gibi rezalet bir çipsete bile destek vermeleri için geliştiricilere yüklü miktarda yardım yapıyor.
  • P6'nın ilk alıcılarından olacağım, çok şık.

  • Huawei coştu.
  • Süper bir cihaz olmuş

  • "Gün gelecek K3V2 kullanmadığım her telefon için bana küfredeceksiniz." - Huawei Hitler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei denince aklıma çöp geliyor

  • Hayatımda sadece birkere huawei kullandım oda ideos x5 ti çöpten başka bişey değildi kesinlikle huawei alınmayacak bir markadır ucuz olduğuna bakmayın bi okadarda derdini çekeceksiniz.

  • Türkiyede satışa sunulacak mı peki ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda_xl

    Gün gelecek K3V2 kullanmadığım her telefon için bana küfredeceksiniz. - Huawei Hitler.


    Bu cümlenin orjinalini daha çok seviyorum..(ss-Waffen)

  • Bu telefon 600 TL olmaz .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.