Şimdi Ara

Freedos Laptopa win7 kurdum fakat..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler freedos lenovo z500 laptopuma bugün windows 7 ultimate x64 kurdum fakat bilgisayarım'a girdiğimde 2 tane harddisk var birisi 29 GB'lık diğeride 80 GB'lık neden böyle oldu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vril -- 29 Ağustos 2013; 0:21:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vril

beyler freedos lenovo z500 laptopuma bugün windows 7 ultimate x64 kurdum fakat bilgisayarım'a girdiğimde 2 tane harddisk var birisi 29 GB'lık diğeride 80 GB'lık neden böyle oldu acaba ?

muhtemelen hddyi biçimlendirmedin sanırım biçimlenmeyen bir bölüm vardır .bilgisayarıma sağ tıkla oradan disk yönetimine gir biçimlenmemiş alan olabilir . pc nde yanlızca ssd olma ihtimali varmı birde ?çünkü eğer o pencerede biçimlenmemiş alan varsa ya yanlızca 120 gblik ssd var yada hem ssd hem hdd var ama bilgisayar hddyi görmüyor. Dediğim pencereyi bir kontrol et belki sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forkboysf1 -- 31 Ağustos 2013; 11:36:09 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.