Şimdi Ara

iPhone 5C özellikleri detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • iPhone 5C özellikleri detaylanıyor





    Apple'ın 10 Eylül tarihinde yeni nesil iPhone modeli ile birlikte tanıtmasına kesin gözüyle bakılan iPhone 5C veya diğer deyişiyle uygun fiyatlı iPhone modelinin donanım tarafında neler sunacağına dair bilgiler gelmeye devam ediyor.




    Donanım olarak iPhone 5 modelini esas alacağı belirtilen iPhone 5C ile ilgili yeni iddialar da bu yönde yoğunlaşıyor. Plastik bir kasa yapısına sahip olacak iPhone 5C'de 4 inçlik 1136x640 piksel çözünürlükte ekran yer alıyor. 




    1GB yaklaşık RAM miktarı sunması beklenen modelde 16GB/32GB/64GB şeklinde alışık olduğumuz depolama seçenekleri yer alıyor. Arka tarafta 8MP çözünürlükte bir kamera sensörüne yer veren model ön kısımda da 1.2MP çözünürlükte bir kamera barındırıyor. Modele güç veren çift çekirdekli işlemcinin A6 olduğu sanılmasına rağmen bir kesinlik şimdilik yok.




    Modelin 7.6mm kalınlığa ve 106gr ağırlığa sahip olacağı belirtiliyor. iOS 7 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan model Siri desteği de sunacak. Daha önce Siri özelliğinin kırpıldığı gündeme gelse de son dedikodular böyle bir durumun olmadığı noktasında birleşiyor. Siri beraberinde Fransızca, Almanca, Japonca, Çince, Güney Korece, İtalyanca ve İspanyolca desteğini de getiriyor.




    Bilgiler henüz iddia seviyesinde ve doğrulama bir konu sözkonusu değil. Apple'ın gerçekte akıllı telefon tarafında bizlere ne sunacağını 10 Eylül tarihinde görebileceğiz. 

     








  • Aynı özellikleri ve donanımı koyarak İphone 5 alanlara ayıp etmişler. Şimdi bu 1000-1500 liradan piyasaya çıkarsa 2200 liraya ip5 alanlar nolacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım İOS için gayet yeterli önemli olan fiyatının ne kadar olacağı 1000-1250tl olsa süper olur

  • Surada daha birkac hafta oncesine kadar "Apple hayatta oyle bir iphone cikarmaz" diye yirtinan fanboylar bekleniyor. Bir eksileyin de kac kisisiniz anlayalim.

    Edit: eksileyin dedim artılar gelmiş ya la



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Shaw -- 28 Ağustos 2013; 12:44:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet donanım yeterli gelir, son kullanıcı fiyatı bu noktada çok önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O resmi nerden buldunuz :DD

  • Resim aynı pazar gibi :D
    Abi ordan 2 kilo iphone verirmisin

  • Bırakın ucuza satmayı, Türkiye de 5C'yi 5S'ten pahalı satmaya kalkacak adamlar bile çıkar. Alanda olur..

  • özellikler ip5 ten daha iyi olmuş. daha doğrusu özellikler aynı fakat boyutları dahada ufalmış. gayet saçma olmuş ip5 sahiplerini düşünürsek. ayrıca 5s ilede aralarında çok bir fark olmayacak özellik olarak. çok sıkıntılı olur.

  • Sadece kasayi plastik yapmakla ucuz olacaksa donanimin hicbir onemi yok o zaman. Bosuna ugrasmislar madem ucuz iPhone yapicaklar 4S in fiyatini asagiya cekerek bunu yapabilirlerdi. Sen 5 uretimini sonlandir sonra ayni donanima plastik kasa gecir ucuz diye sat.

  • üvey evlatmıyız biz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabriolet1981

    Aynı özellikleri ve donanımı koyarak İphone 5 alanlara ayıp etmişler. Şimdi bu 1000-1500 liradan piyasaya çıkarsa 2200 liraya ip5 alanlar nolacak?


    Apple'ın tecavüzü kaçınılmazsa zevk almaya bakacaklar.

  • ucuz olmasının sebebi bu telefonun geçen yıln telefonu yerine geçecek olmasıdır arkadaşlar. telefon iphone 5 yerine ç.ıkacak (üstteki belirtilen özellikler de aynı zaten) iphone 5 üretimi sonlanacak. apple bu telefonla ürün çeşitliliğini artırıp renk seçeneğiyle de daha gençlere hitap edecek.

    zaten geçen sene telefonu 500 $ civarıyken bu da 500$'dan çok ucuz olmayacaktır. bu da plastik malzemenin çok fiyat farkı yaratmayacağı konusundaki tezimizi destekler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ConCarnage

    özellikler ip5 ten daha iyi olmuş. daha doğrusu özellikler aynı fakat boyutları dahada ufalmış. gayet saçma olmuş ip5 sahiplerini düşünürsek. ayrıca 5s ilede aralarında çok bir fark olmayacak özellik olarak. çok sıkıntılı olur.


    cihazın boyutları ufalmıyor, kalınlığı da biraz daha fazla. karşılaştırma videolarında gayet belli. sadece malzeme plastik olduğu için 10gr kadar hafiflemiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: balcis

    quote:

    Orijinalden alıntı: ConCarnageözellikler ip5 ten daha iyi olmuş. daha doğrusu özellikler aynı fakat boyutları dahada ufalmış. gayet saçma olmuş ip5 sahiplerini düşünürsek. ayrıca 5s ilede aralarında çok bir fark olmayacak özellik olarak. çok sıkıntılı olur.
    cihazın boyutları ufalmıyor, kalınlığı da biraz daha fazla. karşılaştırma videolarında gayet belli. sadece malzeme plastik olduğu için 10gr kadar hafiflemiş.


    cihazın boyutları ufalmış derken yanlış yazmışım. aslında kalınlığı ve ağırlığından bahsetmek istemiştim. ip5 ten daha hafif ve aynı incelikte olucakmış. ben ip5 i 7.9mm diye hatırlıyordum. meğer oda 7.6mm imiş.

    herneyse bence aynı bu özelliklerde çıkarsa ip5 sahiplerine çok büyük haksızlık olur.





  • 5S 2500 le girer ip5 1700 olur 5C de 1500 al sana ucuz iphone derler sonra

  • Sırada 5D, 5E ve iphone 5 mini var.
  • İp5 alan kazık yemiş diyenler geçen senenin amiral android telefonlarının bu senenin orta sonuçlarıyla mücadele ettiğini biliyor herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye hep İphone 5c ile ilgili haberler sızıyor? Kasıtlı olarak yapılıyor olabilir. milletin ilgisini 5s den 5c e kaydırmaya çalışıyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerindeki en buyuk koz ios, diger firmalar toplama is yaptiklari icin apple kadar cazip olmalari zor, pc deki durum burada da gecerli. Tasarim evet kotu ama sunduklari ile bu cihazda satacaktir.



    Microsoft winmobile ile bekleneni yapabilseydi kendi markasi altinda guzel bir cihazla apple in en buyuk rakibi olabilirdi, bu islerde know-how buyuk onem arz ediyor, samsung yazilimda basarili olamadi android e kaldi, nokia da benzer durumda. Hem donanim hem yazilim olarak dusunursek Apple suan lider.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.