Şimdi Ara

XOne Oyunlarının Özel Sürüm İçerikleri Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Xbox One'ın çıkış oyunları arasında yer alan Forza Motorsport 5, Dead Rising 3 ve Ryse için Day One Edition adında özel sürümler duyuruldu. Microsoft, Xbox One oyunlarının özel sürümünde yer alan içeriklere açıklık kazandırdı.

Oyunların bu sürümlerinde her ne kadar farklı bir kapak tasarımı sunulacak olsa da, içerik olarak sadece oyun içi ekstralar verilecek. Bu içerikler sadece konsolun çıkışını yaptığı ilk iki hafta boyunca indirilebilir olacak. 

Forza Motorsport 5'in Day One Edition'unda Forza Motorsport temalı üç yeni araç bulunacak. Bu araçlar 2010 model Audi TT RS Coupe, 2013 model Ford Focus ST ve 2011 model Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera olarak duyuruldu.

Dead Rising 3'ün Day One Edition sürümünde ise sadece görünüşü değiştiren içerikler yer alacak. Oyunun Day One DLC'siyle birlikte ana karakterimize Classic Frank West ve Official Chuck Greene isimli kostümler sunulacak. 

Son oyunumuz Ryse: Son of Rome'un Day One Edition içeriklerinde ise özel bir co-op haritası bulunuyor. Bu co-op haritasına oyunun standart sürümüne sahip olan arkadaşlarınızı da davet edebilecekken, içerikle birlikte bir tane de özel kılıç oyuna ekleniyor.

• PS4, alacağım için geniş içerik bile sunsalar maalesef ilgilendirmiyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 3 araba 1 kılıç 2 kıyafet vericek millette alıcak bınları yiyen varmı ya :D

• Ufak ufak şeylerle bebeleri kandırırsın anca miki
  • bu kadarmı :D ps4 alır.ayrıca o arabadaki şekil ne? öyle arabam olsa yarışmaya utanırım.
  • osbidik madem ps4 alacaksın burada ne işin var. bu haber senin için değil ise okuma ve yazma.
  • Yazık ya oyuna önemli birşey koymuyor belki ama sonuçta bu sürümü alanlar daha karlı olucak ki bu benim gibi bazı oyuncularıda sinir edicektir . Ayrıca o ne rezalet bir kapaktır hiç uğraşmamışlar sadece oyunun ismini yapmışlar . Bu oyun dünyası nereye gidiyor ya yok oyun çıkmadan DLC ler yok ilk gün paketi ön siparişle gelen içerikler en güvendiğim Rockstar bile girmeye başladı DLC işine hep bu EA denen lanet firma başlattı şimdi nerdeyse tüm firmalar kullanıyor bu sistemi yazık diyorum inşallah daha da yayılmadan biter bu sistem . Bide singleplayer oyun kalmadı nerdeyse EA multiye yoğunlaşacakmış tıpkı diğer firmalar gibi sosyalliğe ve multiye bu kadar talep ve önem verildikçe single diye birşey kalmayacaktır .
  • Oyun bundle ediyorlar sandim, tam o zaman alabiliriz diyecektim ki...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.