Şimdi Ara

Ötv'siz Araç Alıcam tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %90 engelli raporu ile ötvsiz araç alıcaz limitimiz
    45-50 arası bişey önerebilceğiniz lüks araç var mı bu fiyatlara yani audi bmw gibi

araçta olması gereken özellikler:
    otomatik vites
    sportback(yani bagaj kapısı dahil 5 kapı)
    motoru küçük olsun 1.4 yada 1.6
    konforlu ve rahat olsun
    5 yıl sonunda fazla değer kaybetmesin

böyle bi araç biliyo musunuz :D

bide rapor sahibi kişi için bakıcı ücreti ödeniyo devlet tarafından eğer araç alırsak ötvsiz o bakıcı ücreti kesilir mi ?

• _____________________________
    Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

b 180 48 bin lira
    http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/b-class/w246/advice_sales/pricelist.html

quote:

Orijinalden alıntı: ferrari_ocb

ÖTV siz araç için 1.6 veya daha düşük araç almalısınız. Mercedes veya BMW'nin 1.6 motoru olan araçları ÖTV siz 70 bin falan olur, sizin bütçenizi aşar. Audi'den de sadece A3 alabilirsiniz.
    Nasıl bir araç isteiğinizi yazmamışsınız. Araç tercihleri kişiden kişiye değişir. D sınıfı mı, C sınıfı mı, büyük mü, küçük mü, sedan mı...

zaten 1.6 yada 1.4 dedim bende

b-c-d sınıflarından arıyorum

mycoder a180 istiyodum ama oda bizi aşıyo

b180 olabilir şuan

audi a3 1.4 sportback
    mercedes b180 var listemde

ya bu şekilde bi tane alıcaz yada 2 tane 40binlik alıcaz tanesi 25-26 falan oluyo ikisi aşağı yukarı 50 oluyo

biri bana geliyo yani o şekilde olursa :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2013-yeni-clio-hb-touch-turbo-90bg-stop-start-mustafa-konu-da-112886685/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-volkswagen-polo-1,4-comfortline-131026689/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-volkswagen-polo-1,2-trendline-130773494/detay/

bunlar hakkında ne düşünüyosunuz

0,9 yada 1.2 motor çok mu küçük olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDre -- 26 Ağustos 2013; 15:33:42 >

• -aracın pazarlıgı yaptıktan sonra ötv indidrımını uygulatın(böyle yapmazsanız 2-3bın fazla ödersınız)
    -satıcı bayi her işi hallediyor
    -bakıcı ücretıni etkilemez.
    -aracı aldıktantan sonra dava açıp k.d.v yi geri alabiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Pazarlikla otvsiz dediginiz fiyatlara a180 audi a3 gibi araclar rahat aliniyor gibi gozukse de 2 3 binlik kasko masraflari 15bin bakiminda 250 euro 30 bin bakiminda 1000 euroya yakin servis ucretleri 100 km de 10 lt yakit tuketimi gibi gider kalemleriniz cok olacaktir.

Otv indirimi ile alsaniz da 5 sene araci satamayacaksiniz ve luks bir aracin sanzumamninda veya motorunda olusabilecek her problem garanti bitiminden sonra size 10 bin tl den kaput acacaklardir.

En temizi 5 yil garantili orta segment araclara yonelmek veya golf passat gibi 1.6 dizel dsg araclara 2+2 garanti yaptirip kafa rahat gezmek az vergi az kasko az bakim maliyeti az yakan ozelliklerini kullanmak.

Luks ve premium araclar ekonomik durumunuza bagli olarak sorun cikarttiklarinda basiniza bela olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Mnr980 bilgiler için teşekkürler konuyu asıl açmamdaki amaç oydu aslında neyse

Kaygerya onları zaten 3 aşağı 5 yukarı düşünmüştük yani göze aldık bazı şeyleri ama

şuan senin dediğinde mantıklı raporu aldık şimdi araç seçicez bi an önce almayı düşünüyoruz ama

lüks araç mı 1 tane yoksa senin dediğin araçlardan 2 tane mi alsak o konuda yorum bekliyoruz

Orijinalden alıntı: Mnr980
    -aracı aldıktantan sonra dava açıp k.d.v yi geri alabiliyorsunuz.

Danıştay, engellilerin araç alımında ödediği KDV'yi geri alamayacağına hükmetti. Bir ara KDV geri alındı; fakat şuan alınamıyor.

Orijinalden alıntı: solwied

Mnr980 bilgiler için teşekkürler konuyu asıl açmamdaki amaç oydu aslında neyse

Kaygerya onları zaten 3 aşağı 5 yukarı düşünmüştük yani göze aldık bazı şeyleri ama

şuan senin dediğinde mantıklı raporu aldık şimdi araç seçicez bi an önce almayı düşünüyoruz ama

lüks araç mı 1 tane yoksa senin dediğin araçlardan 2 tane mi alsak o konuda yorum bekliyoruz

Bir raporla 2 araç nasıl oluyor? Ayrıca devletin özürlüler için tanıdığı bu hakkı sonuna kadar destekliyorum bununla birlikte , ihtiyacı aşan lüks araçların alınmasını doğru bulmuyorum. Çünkü her istismar hak kaybı getirir bizim memlekette, bu indirim istismar ediliyor denip özürlü insanları ondan da mahrum ederler diye korkuyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

b 180 48 bin lira
    http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/b-class/w246/advice_sales/pricelist.html

quote:

Orijinalden alıntı: ferrari_ocb

ÖTV siz araç için 1.6 veya daha düşük araç almalısınız. Mercedes veya BMW'nin 1.6 motoru olan araçları ÖTV siz 70 bin falan olur, sizin bütçenizi aşar. Audi'den de sadece A3 alabilirsiniz.
    Nasıl bir araç isteiğinizi yazmamışsınız. Araç tercihleri kişiden kişiye değişir. D sınıfı mı, C sınıfı mı, büyük mü, küçük mü, sedan mı...

zaten 1.6 yada 1.4 dedim bende

b-c-d sınıflarından arıyorum

mycoder a180 istiyodum ama oda bizi aşıyo

b180 olabilir şuan

audi a3 1.4 sportback
    mercedes b180 var listemde

ya bu şekilde bi tane alıcaz yada 2 tane 40binlik alıcaz tanesi 25-26 falan oluyo ikisi aşağı yukarı 50 oluyo

biri bana geliyo yani o şekilde olursa :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2013-yeni-clio-hb-touch-turbo-90bg-stop-start-mustafa-konu-da-112886685/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-volkswagen-polo-1,4-comfortline-131026689/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-volkswagen-polo-1,2-trendline-130773494/detay/

bunlar hakkında ne düşünüyosunuz

0,9 yada 1.2 motor çok mu küçük olur ?

2 araç diye bir şey söz konusu olamaz, kanun 5 yılda 1 defaya mahsus olarak istisna ediyor.

@Disconnectus_Erectus sana katılıyorum.

• quote:

Arkadaşlar bu sene özbilime gidicektim dershane olarak eğitimini sevdim geçen sene feme gitmiştim pek beğenmedim hocalarını falan ama babam diyo ki bu senede feme git belki onların vakıf üniversitelerine gidersen sana bi indirim yapabilirler yada yardımcı olurlar diyo üniversite konusunda bende duydum şifa gibi yerlerde el altından burs
    olaylarını falan ama bunlar ne kadar gerçek yani babamın dediği gibi bi olay olur mu feme gidersem :D

Beyler?

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Arkadaşlar bu sene özbilime gidicektim dershane olarak eğitimini sevdim geçen sene feme gitmiştim pek beğenmedim hocalarını falan ama babam diyo ki bu senede feme git belki onların vakıf üniversitelerine gidersen sana bi indirim yapabilirler yada yardımcı olurlar diyo üniversite konusunda bende duydum şifa gibi yerlerde el altından burs
    olaylarını falan ama bunlar ne kadar gerçek yani babamın dediği gibi bi olay olur mu feme gidersem :D

Beyler?

o zaman ? feme git diyorum ben de...

• quote:

quote:

Beyler?

Bu işten ne zevk alıyorlar .. gerçekten tavsiyeye ihtiyacı olana da sonra kimse cevap vermiyor!

• 2013 Mercedes E180 - 1.6 CGI 156hp ÖTV İNDİRİMLİ ALINACAK EN LÜX ARAÇ HEM SEGMENT HEM DONANIM ANLAMINDA.
    E KASADA 1.6 MOTOR ŞAŞIRTICI. AMA KEYİFLİ ARAÇ, BAKIM VE YAKIT MALİYETİ HER MERCEDES GİBİ YÜKSEK OLSADA 1.6 MOTORDA EN İYİ ARABA BENCE.
    BMW 3.20 ED BU ARAÇDA 1.6 ÜRETİLİYOR. ALTERNATİF OLARAK AMA. GENEDE AZ YAKAN VE SERVİS MALİYETLERİ AZ OLAN ARAÇLARDA VAR İ30 GİBİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinoğlu -- 27 Ağustos 2013; 11:55:22 >

quote:

Beyler?

Hocam cidden korkulur sizden

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    evet bu sene üni sınavına giricemde arabayı ben almıyorum ki mesajları dikkatli okursan babamla alıcaz dedim biri ona biri bana tarzında ?

milletin üstünden prim yapmak için kendini yırtmana gerek yok be kardeşim sürekli görüyorum bu tür saçma mesajlarını

ya durduk yere niye zamanımı harcıyım ne zevki ya
    Disconnectus_Erectus bi yardımınız lazım oldu istediğimede pişman ettiniz ya helal olsun ne yani üni sınavına giren araba alamaz mı
    bu arada ben 3 adet araç alma hakkı var sanıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDre -- 27 Ağustos 2013; 15:23:00 >

• Arkadasim gaza gelip mercedes e veya 5.20( tam adini bilmiorm 1600 motor olani kastettim) alirsan , servise gittiginde uzulursun, orta halli arac bakmani oneririm , max otv li tutar 100000 tutmani tavsiye ederim, sinirin volvo s60 full olan olmali ;)

Sora mercedes e icin servise gittiginizde bikac bin euro ile sok olmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kagan06

Arkadasim gaza gelip mercedes e veya 5.20( tam adini bilmiorm 1600 motor olani kastettim) alirsan , servise gittiginde uzulursun, orta halli arac bakmani oneririm , max otv li tutar 100000 tutmani tavsiye ederim, sinirin volvo s60 full olan olmali ;)

Sora mercedes e icin servise gittiginizde bikac bin euro ile sok olmayin

usta e serisi falan düşünmüyorumda babam fiyat sınırını arttırdı gibi biraz madem o kadar para vercem 10-15 fazla veriyim düzgün bişey alıyım diyo

bmw 3.16i yada c180 düşünüyoruz ama 90.000e falan varsa eğer sıfırı ,oksada a3 yada 1.16i yada b180

rapor falan hazır babam altındakini satsın alıcaz artık

ayrıca shadow geist kendini yedin be kardeşim bu kadar mı gücüne gitti senden küçüğün bmw alması :)

bu arada şimdi baktımda volvo v40 yada s60da dizelleri varmış o fiyatlara onlarda güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDre -- 29 Ağustos 2013; 16:58:20 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.