Şimdi Ara

Samsung'un S Cloud servisi gelecek yıl faaliyete geçebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Samsung'un geçen yıldan bu yana zaman zaman gündemi meşgul eden ancak bir türlü gerçek hayatta göremediğimiz bulut servisi ile ilgili iddialar yeniden alevlenmiş gibi görünüyor.




    İddialara göre Samsung'un Tizen işletim sistemini ve Tizen'li ilk akıllı telefonu tanıtması beklenen Ekim ayındaki geliştirici konferansında, yeni bulut servisi S Cloud'u lanse etmesi bekleniyor. Apple'ın iCloud ve Google'ın Drive hizmetine bir nevi cevap olacak S Cloud, hali hazırda test aşamasını tamamlamış durumda. 




    Ancak platformun yaygın kullanıma sunulması Tizen 3.0 ile birlikte gelecek yılı bulacak. Bu tarihten sonra Samsung'un Android cihazlarda Google servisleri yerine S Cloud servislerine yer vereceği tahmin ediliyor.




    Dosyalarınız için bulut depolama vazifesi gören ve verilerinizi cihazlar arasında senkronize edebilen S Cloud ile birlikte Samsung, üçüncü taraf bulut depolama firmalarından sunduğu depolama alanı promosyonlarına da son verecek. Hizmetin fiyatı ve kapsamı ile ilgili detaylı bilgi henüz bulunmuyor. 

     

     



  • Galaxy s4 gıbı gıdıp 9 Gb vermemeli. 15 gb depolama alanı sunmali ve samsung kullanıcılarına samsung telefonu olduğu sürece bedava olmalı :D :D

  • Dropbox mis gibi.50 Gb alan verdi.Hediyesiydi carti curtu derken 108 Gb oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın "I" takısı gibi Samsung'da "S" takısı ile özdeşleşme yolunda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.