Şimdi Ara

Haswell'li iMac'ler için geri sayım başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Haswell'li iMac'ler için geri sayım başlıyor


    Mac ailesinde bu yılın şimdiye kadar ki en önemli güncellemesini MacBook Air ile geçtiğimiz haziran ayında yapan Apple, tasarımıyla sınıfında çığır açan iMac'in Haswell'li 2.nesiline ilk işaret, 3.parti satıcılardan geldi.


    Amazon, B&H, Best Buy ve MacMall gibi önemli satıcılar, mevcut iMac modellerinde 100 ile 150 dolar arasında indirime giderek, mevcut modellerin stoklarını azaltmak için harekete geçti. Bu indirimlerin yanı sıra edinilen bilgilere göre Apple, mevcut modelin siparişlerini de azaltmaya başladı.


    Geçmiş yıllardan bildiğimiz gibi Mac ürünlerindeki önemli indirimler, envanterdeki ürünlerin yeni modellere yer açması için yeni modellerin tanıtılmasına bir süre kala başlıyor.


    Apple'ın yeni iMac'i, geçtiğimiz yıl olduğu gibi ekim ayında tanıtıp tanıtmayacağı şimdilik bilinmiyor. Bazı kaynaklar ise ekim ayı içerisinde özel bir Mac etkinliğinin bizleri beklediğini belirtirken; kimi kaynaklar Apple'ın eylüldeki etkinlikte önemli konulardan birinin Mac'ler olacağını ifade ediyor. Ancak Apple'ın Mac Pro'yu güz döneminde satışa sunacağı yönündeki açıklaması, yeni Mac'lerin güz döneminin resmi başlangıcı olarak kabul edilen 22 Eylül'den sonra düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtılma ihtimalini arttırıyor.


    Yeni iMac'in Haswell işlemcilerinden gücünü almasının yanı sıra MacBook Air ile kullanılmaya başlanan 802.11ac Wi-Fi desteğine de kavuşması beklenirken; yeni tasarım Mac Pro'da karşımıza çıkan Thunderbolt 2 de yeni iMac'in önemli özelliklerinden olabilir.









  • 10
    9
    8
    7
    6
    5...

  • 27 inçlik model 4K olacak. İstihbarat sağlam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***Respect***

    27 inçlik model 4K olacak. İstihbarat sağlam.

    Facebook mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carnador


    quote:

    Orijinalden alıntı: ***Respect***

    27 inçlik model 4K olacak. İstihbarat sağlam.

    Facebook mu?

    Hayır. Ama orada da yaymışlardır belki
  • abi param olsa alırdım tam bir tasarım harikası

  • Bilemiyorum ama mac mini + cinema display sanki daha iyi bir tercih....
    İmac de donanın değişmiyor sanırım diğer türlü ekran elinizde kalmaz yeni bir mac mini alır kullanırsınız...

    Yanlışım var mı? Mac kullanan arkadaşlar?

  • Param olsa da ben alsam...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerinde güncel imac kullanıyorum. Emin olun tasarım harici öyle heves edilecek bir yanı yok. Ayrıca şu farenin kullanımı çok kötü. Bu kadar berbat bir ergonomi olamaz.

  • Haswell li macbook pro lar ne zaman gelecek acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreee85

    İş yerinde güncel imac kullanıyorum. Emin olun tasarım harici öyle heves edilecek bir yanı yok. Ayrıca şu farenin kullanımı çok kötü. Bu kadar berbat bir ergonomi olamaz.

    Aynen katılıyorum bir önceki mouse çok daha ergonomik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye guzelde mouse kullanimi zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Md093tu/a modelini vatan 2399a sattığında almayan aklıma çomak sokayım :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GreenHeart

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rizeli55Bilemiyorum ama mac mini + cinema display sanki daha iyi bir tercih....İmac de donanın değişmiyor sanırım diğer türlü ekran elinizde kalmaz yeni bir mac mini alır kullanırsınız...Yanlışım var mı? Mac kullanan arkadaşlar?
    Fakat cinema display ler bin dolar.mac mini altıyüz dolar.o paraya ne donanım alınır


    Güzel bir noktaya değindin de MAC kullanan parayı çok da dert etmez diye düşünüyorum...MAC in piyasası biraz daha "pahalı" oyunları , programları ya da bana öyle denk geldi...Öyle varlıklı biri değilim......ama 100-200 ün hesabını yapan PC alır zaten bence...MAC mini nin de fiyatı çok yüksek...o fiyata oyuncu kasası bile toplanır aynı bakış açıyla...

    Cahilliğimin kusuruna bakmayında fiyatlara yeni baktım aynı geliyor ABD de?:
    imac 27 : 1800
    mac mini:800
    Apple cinema display 27 :1000
    toplam da aynı 1800

    sanırım siz 21 lik imac ler için dediniz...Öyle "dar bütçeli" bir mac alacaksam mac mini alır hdmi dan normal monitörüme bağlarım olur biter...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli55 -- 24 Ağustos 2013; 19:42:08 >




  • all in one bilgisayarin alternatifi mac mini + thunderbold display olamaz bence. bir suru kablo karmasasi.

    ayrica klavye + mouse fiyatini da dahil edin. mac mini ile gelmiyor cunku.
  • Haswell rMBP'yi çok merak ediyorum bakalım Beklemedeyiz.
  • Ben çocukluğumdan beri windows kullanıyordum 18 yaşıma geldiğimde mcp,mcts,mcsa,mcse win. sistem uzmanlığı sertifikalarımı aldım windowsla çok iç içeydim.Eğitimleri aldığım hocalar mac os x mantığını anlatırdı ama hiç kullanma şansım olmadı.Daha sonra ünide Grafik Tasarım okudum ve okulda arkadaşımın birinde gördüm macbooku 2. sınıftada kullanmaya başladık.Bu meslekte yaptığın tasarımın kağıt üzerindede ekranda gördüğünle aynı renkleri yakalaman çok önemli.Velhasıl kelam okulda askerlikte bitti çalıştım,kazandım aldım kendime bir imac 27 eski bilgisayarımdan hemen kurtuldum şimdi çok önyargıyla yaklaşanlar var bu cihazın donanımı bir yere kadar önemli ve her türlü c?rack vs de win. gibi oluyor en kral programları oyunları çok basitçe kırabiliyorsunuz indirebiliyorsunuz iphone gibi sadece appstore'a bağımlı değilsin iphone gibi zannedenlerde çok ama alakası yok. yaklaşık 4 senedir kullanıyorum hala ilk aldığım gibi hızlı ne format derdi var hiçbir sıkıntı çıkartmıyor kafan hep rahat virüs desen yok ya virüs mirüs yok şu zamana kadar ne gördüm ne duydum antivirüs öylesine çalışıyordu hiç gerek duymuyorum bu cihazların işletim sistemi çok farklı win gibi hantal değil 8 saniyede makine tamamen açılıyor 16gb ram takılıyor içinde ayrıyetten keyfi olarak windowsta yüklenebiliyor.Bu cihaz tamamen kullanım rahatlığı üzerine kurulu ve son derece stabil ilk kullanmaya başladığında afedersin eşşekten inip porche binmek gibi birşey alışıyorsun bırakamıyorsun kablosu bir tane oda güç kablosu gözükmüyo bile.Yurtdışında tanıdığınız falan varsa yada siz çıkabiliyorsanız kesinlikle araştırın alın bir tane.Malum Türkiyedeki KDV ler türlü vergilerden dolayı daha pahalı.




  • Bazı arkadaşlar Mac kötü diye kötülediğimizi sanıyorlar lakin olay o değil. Mac elbette yazılım olarak çok çok iyi lakin ben normal kullanıcıyım bilgisayarda en fazla ofis programları, üçe beş video dönüştürme, internet ve video oyunları oynarım. Bu yüzden donanım çok önemli benim için ve 3000 liralık macbookpro yerine donanım olarak ve özellik olarak en az 3 katı güçlü sistem toplarım, leptop olacaksa 2 kat daha güçlü bir msi oyunbilgisayarı alırım.

  • Adamı sinir etme apple!!!!. Zaten herşeyin stabil çalışıyor.Bi zahmet rakiplerin kullansın haswelleri de rekabet olabilsin...

  • 27'' hem os hemde win olarak kullanıyorum bazen çok ısınıyor ve biraz yavaşlıyor gibi ve faresi acayip kullanışsız logitech mouse takıp kullanıyorum...

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.