Şimdi Ara

İşlemci FPU ve Tek Çekirdek CPU Performans Testi (Siz De Test Edin) [Güncel] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
4
Favori
24.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

37409/936
  • Değerler eklendi!
  • Fatih54102 F kullanıcısına yanıt
    3770K @4.9 GHz yeni değerler..

İşlemci FPU ve Tek Çekirdek CPU Performans Testi (Siz De Test Edin) [Güncel]
  • quote:

Orijinalden alıntı: hack3rghost

3770K @4.9 GHz yeni değerler..

Ekledim son anda birinciliği kaçırmışsın. 4.95 yapabilirsen belki birinci bile olursun.

Bu arada Xeon bekleniyor.

Hadi öyle olsun. i7 3770K @5.0 GHz;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hack3rghost -- 28 Ağustos 2013; 15:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102
    Bu arada Xeon bekleniyor.

Sanırım EcZaNeT arkadaşta Xeon vardı, hatta 2 x Xeon işlemcili sistem mevcuttu. @EcZaNeT
  • I5 3330
    Cpu core 0 sonuc:36692
    Fpu:920
  • quote:

Orijinalden alıntı: hack3rghost

Hadi öyle olsun. i7 3770K @5.0 GHz;

Artık birinci sensin

• quote:

Orijinalden alıntı: baris6677

I5 3330
    Cpu core 0 sonuc:36692
    Fpu:920

Ekledim sonuçları

Xeon olsaydı şuanda stok hızında hepimizi sollamıştı
    Plaketi eve yollayabilirsin. Xeon konusunda çok ısrarcı olma, bırak da keyfini sürelim biraz.
  • Linux olan dosyası varsa elimde bol miktarda linux sunucu var test edebiliriz. E3 1245, E5 1650, E5 2630 vs. v.s.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Linux olan dosyası varsa elimde bol miktarda linux sunucu var test edebiliriz. E3 1245, E5 1650, E5 2630 vs. v.s.

yapmaya calisacagim bilgilendiririm seni.
    Acikcasi o islemcileri burada gormeyi cok isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci i7 2700k 5ghz de

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer_ducker

işlemci i7 2700k 5ghz de

Tebrik ederim birinci artık sensin.
    Eklendi
  • @Fatih54102 teşekkürler, ghz'ı biraz daha arttırabilsem, ama 5 in üstüne çıkamıyorum...
  • quote:

@Fatih54102 teşekkürler, ghz'ı biraz daha arttırabilsem, ama 5 in üstüne çıkamıyorum...

5 ghz gayet güzel zaten.
    Kaç volt 5 ghz de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

quote:

@Fatih54102 teşekkürler, ghz'ı biraz daha arttırabilsem, ama 5 in üstüne çıkamıyorum...

5 ghz gayet güzel zaten.
    Kaç volt 5 ghz de?

msi control center programıyla ben 1.4V'a ayarlıyorum ama yine de sabit olarak o voltajda durmuyor, sürekli değişiyor.
  • Merhaba, ben de test ettim şimdi.

FX8350 işlemcimle yaptım, default ayarlarda (4.0ghz) ile şu sonuçları aldım. Sıralamaya yazarsan sevinirim hacı ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

Merhaba, ben de test ettim şimdi.

FX8350 işlemcimle yaptım, default ayarlarda (4.0ghz) ile şu sonuçları aldım. Sıralamaya yazarsan sevinirim hacı ;)

Eklendi güzel değerler

•  İşlemci FPU ve Tek Çekirdek CPU Performans Testi (Siz De Test Edin) [Güncel]
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.