Şimdi Ara

Almanya merkezli geliştiriciden otomatik Paintball yükleme sistemi: Strikeloader

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj










  • Almanya merkezli geliştiriciden otomatik Paintball yükleme sistemi: Strikeloader




     

    Profesyonel ya da amatör topluluklar tarafından 20 yılı aşkın bir süredir oldukça ciddiye alınan ve içi boya doldurulmuş küçük plastik mermiler ile oynanan takım ve strateji oyunu Paintball, teknolojinin gelişmesine paralel olarak yenileniyor. Bu aksiyon dolu oyunu daha eğlenceli hale getirmek isteyen Almanya merkezli araştırmacı Heddies Andresen, Strikeloader isimli yeni bir otomatik Paintball yükleme sistemi geliştirmiş durumda.

     

    Aksiyon anında merminin bitmesi sorununu ortadan kaldırmak adına geliştirilen Strikeloader, çanta şekilde sırta takılıyor ve içerisinde 1200 adet mermi taşıyabiliyor. Özel hortum sistemiyle direkt olarak silah üzerine bağlanarak saniyede 42 adet içi boya dolu mermi beslemesi yapabilen sistem, şarj edilebilir dahili bataryasıyla da toplamda 10,000 atış yapılmasına izin verebiliyor. 2.9 kg ağırlığa sahip olan Strikeloader, üst seviye malzeme kalitesiyle su geçirmiyor ve ayrıca ürün için LCD ekran gibi ekstra aparatlar geliştiriliyor.

     

    Kickstarter ve Indiegogo benzeri bağış sistemi üzerine dayalı RockeHub sitesinde 250,000$ hedef konan Strikeloader otomatik Paintball yükleme sistemi, bitimine 56 gün kala 25 bağış ile 7,255$ toplamış durumda. Yapılacak 269$ bağış ile 2014 Şubat ayında elde edilebilen ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıda izleyerek, gerçek savaş alanında gösterdiği performansı rahatlıkla görebilirsiniz.

     


     Almanya merkezli geliştiriciden otomatik Paintball yükleme sistemi: Strikeloader

     









  • paintball da şu klasik tüfeklerden öteye gidilse çok sevineceğim yurtdışında var sanırım ama türkiyede yok paintball bazooka el bombası keskin nişancı tüfeği vs
    bunların olduğu bir yere normal paintball sahalarının 5 katı para veririm şahsen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.