Şimdi Ara

Mad Catz'den Microsoft'un yeni oyun konsoluna özel direksiyon seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Mad Catz'den Microsoft'un yeni oyun konsoluna özel direksiyon seti









    Microsoft'un geçtiğimiz dönemde tanıtımını yaptığı ve PlayStation 4 karşısında yaşadığı bazı eksiklikleri halen kapatılmaya çalışılan oyun konsolu Xbox One için, farklı markalar tarafından aksesuar ürünleri hazırlanmaya başladı. Bu doğrultuda oyuncu donanımları üreten Mad Catz, "Force Feedback Racing Wheel" isimli yeni yarış direksiyon setini duyurdu.

     

    Üst seviye oyun deneyimi için hazırlanan Mad Catz Force Feedback Racing Wheel direksiyon seti, alüminyum gövde kalitesi ve gerçek deri direksiyon kaplaması ile hazırlanmış durumda. Beraberinde yay direnci, yüksekliği ve boşluğu ayarlanabilir pedal seti de gelen ürün, Forza Motorsport 5 gibi yarış oyunları için ideal olarak gösteriliyor ve direksiyon bölümü gövdeden ayrılarak kullanıcılara ileride yenileme şansı tanınıyor. Üzerinde özel tuşlar ve vites kulakçıkları barındıran set, tasarımsal açıdan da oldukça ilgi çekici görünüyor.

     

    Tüm teknik ayrıntıları henüz açıklamayan Mad Catz Force Feedback Racing Wheel direksiyon setinin, resmi satış fiyatı ve çıkış tarihi de şimdilik bilinmiyor.

     


     Mad Catz'den Microsoft'un yeni oyun konsoluna özel direksiyon seti














  • Hiç bir konsol yapımcısı bilmiyor... Bizim konsola Klavye+Mouse bağlayıp istediğiniz gibi PC'de gibi oynayabilirsiniz diye açıklama yapan şirket; Bu savaşı kazanır.

  • mad catz bu işi biliyor. fiyatı uygun olursa almayı düşünebilirim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: duygusal-madam

    Hiç bir konsol yapımcısı bilmiyor... Bizim konsola Klavye+Mouse bağlayıp istediğiniz gibi PCde gibi oynayabilirsiniz diye açıklama yapan şirket; Bu savaşı kazanır.


    Fakat konsol kullananların %50'si kullanmayacaktır.
    Ayrıca mousela oynayanlar ve gamepadle oynayanlar arasında büyük bir dengesizlik oluşacaktır.Farklı mouseları söylemiyorum bile.
    Bir de konsol amacıdan şaşacak, oturma odasında koltuk da değilde, masa üstünde monitörle sandalyeyle oynanacaktır.
    Bu nesilin başlarında da PS3 bu desteği verdi.Ama kazandığı bir şey olmadı.Çoğu oyunun kullanmadığı gibi Unreal Tournament 3 kullanmasına rağmen takıp oynayan fazla kişi yoktu.
    Olmaz yani.

  • Gerçek bir yarış direksiyonu mükemmel olmuş

  • Çok iyi gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 24 Ağustos 2013; 0:11:21 >
  • Önceki modelini kullanmıştım. Onda force feedback yoktu bu yüzden oyunlar fazla keyifli olmuyordu. Bu model de vardır herhalde. Neyse bakalım. Tasarım olarak pek hoşuma gitmedi ama kullancıların deneyimlerine göre Xbox One için alınabilir vaziyete gelebilir. Verilen feedback'ler çok önemli bu aksesuar için...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duygusal-madam

    Hiç bir konsol yapımcısı bilmiyor... Bizim konsola Klavye+Mouse bağlayıp istediğiniz gibi PCde gibi oynayabilirsiniz diye açıklama yapan şirket; Bu savaşı kazanır.


    ben 1seneden fazladır ps3 te klavye fare ile oynuyorum gimx sayesinde. killzone oynaması çok zevkli oluyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: duygusal-madam

    Hiç bir konsol yapımcısı bilmiyor... Bizim konsola Klavye+Mouse bağlayıp istediğiniz gibi PC'de gibi oynayabilirsiniz diye açıklama yapan şirket; Bu savaşı kazanır.

    İyi de konsolun amacı online da eşitlik sağlamak değil mi mouse klavyeye geçince bi mouse pad bile fark yaratıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.