Şimdi Ara

Xiaomi'nin 8 çekirdekli akıllı telefonu 2013'ün sonunda geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi'nin 8 çekirdekli akıllı telefonu 2013'ün sonunda geliyor

    MediaTek’in kısa bir süre önce duyurduğu ve gerçek 8 çekirdekli yapısıyla dikkat çeken MT-6592 yongada sistem çözümünü tercih eden üreticiler arasına Xiaomi de katılıyor.


    Çin’de yayınlanan Economic Daily News’in haberine göre Xiaomi’nin gücünü MT-6592’den alan akıllı telefonu 2013 bitmeden raflardaki yerini alacak. Firmanın 4 çekirdekli MT6589T’den gücünü alan ve 130 dolarlık satış etiketi ile 90 saniyede 100,000'den fazla satarak tarihe geçen Hongmi’nin üzerinde konumlandırılacak olan telefonun, diğer teknik detaylarıyla ilgili herhangi bir bilgi şimdilik aktarılmış değil.


    Exynos 5 Octa gibi 8 çekirdekli bir yapıya sahip olan MediaTek’in MT6592 yongaseti, rakibinden farklı olarak 8 çekirdeğin tamamı Cortex-A7 tabanlı ve hepsi aynı anda çalışıyor. 28nm fabrikasyon sürecinin eseri olan MT-6592’nın çalışma hızı 2GHz’e kadar çıkabiliyor.


    Öte yandan gelen diğer haberlere göre Xiaomi, 5 Eylül’de düzenleyeceği etkinlik ile 3.nesil amiral gemisi Mi-3 akıllı telefonu ile televizyonunu kamuoyuna tanıtacak. 47 ve 55 inçlik iki farklı boyutta olacağı belirtilen Xiaomi TV’nin sırasıyla 816 ve 980 dolardan satışa sunulması bekleniyor.








  • 130 dolar ne kardeşim adamlar hiç mi kazanç sağlamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim çılgın gümrükçüler televizyonu da üstüne başka bir şey falan yazdırıp geçirmeye çalışırsa şaşmamak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be. 8 çekirdeğin tamamını çalıştırıyormuş. Samsung hala 4+4 diyor.
    Keşke arayüzü daha iyi olsaymış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsan Çakması -- 22 Ağustos 2013; 18:21:06 >
  • arayüz işi kolay launcher yükle işlem bitsin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gently weeps

    130 dolar ne kardeşim adamlar hiç mi kazanç sağlamıyor


    Düşün artık diğer firmalar ne kadar para kazanıyor...
    Şu cihazı TR'ye getirmezler ama küfür etmek istemiyorum! :@

  • Vay be . Keşke ülkemize de gelse böyle modeller. Gerçi fiyat yine fahiş olur ama 130 dolara satılıyorsa bu telefon Türkiye'ye 1000 lira altında gelmesi lazım. Bu fiyata böyle telefonu alma imkanından mahrumuz malesef.

  • gelmezmi bu türkiyeye :( bende oyunları telefonda oynamak istiyorum artık :D

  • Çekirdekler... Çekirdekler her yerde.

  • Çitleriz işte ne güzel
  • 130 dolarlık olan model hongmi , bu xiaomi ler iyi telefon da ben getirtsem şimdi çinden topluca üstüne ciddi bi vergi eklicen üstüne kâr koycan o fiyata satmaz türkiyede örneğin mi2s getirsen 320dolar=640tl %18 kdv = 755tl %20 ötv = 883tl kâr koy 1000tl 32gb lik getirsen 1000tl nin de üzerine çıkıcak

  • çinliler yapmasa samsung ile nokia 2018 e ertelerdi herhalde 8 çekirdekli telefonu
  • Samsung killer ;)

  • Gerçekten kaliteli ve performanslı bir ürün.Aslında Xaomi TR pazarı ile ilgilense herhangi bir dağıtıcı ile anlaşıp iyi bir kar elde edebilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gently weeps

    130 dolar ne kardeşim adamlar hiç mi kazanç sağlamıyor

    sadece kazıklamıyorlar insanları karları %1-2oranında oluyor bizimkilerin kar oranı ise%50

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol üstteki miui nin simgesi, kilit ekranı da miui romlarda ilk kurulan kilit ekranı. keşke daha detay verilseydi acaba içinde miui romla mı gelecek. sonuçta adamlar her hafta update yayınlıyor ve miui 5 şuan harika bir rom. kilit ekranından uygulama simgelerine arama tuşlarını arayüzünü bile değiştiren çok kaliteli ve online çalışan bir tema uygulaması var.

    telefonu belki göremeyiz fakat içindeki işletim sistemini android cihazlara kurabilmek mümkün. miuiyi rom yükleme işinden anlayan herkes denemeli

  • quote:

    Orijinalden alıntı: metebyr

    sol üstteki miui nin simgesi, kilit ekranı da miui romlarda ilk kurulan kilit ekranı. keşke daha detay verilseydi acaba içinde miui romla mı gelecek. sonuçta adamlar her hafta update yayınlıyor ve miui 5 şuan harika bir rom. kilit ekranından uygulama simgelerine arama tuşlarını arayüzünü bile değiştiren çok kaliteli ve online çalışan bir tema uygulaması var.

    telefonu belki göremeyiz fakat içindeki işletim sistemini android cihazlara kurabilmek mümkün. miuiyi rom yükleme işinden anlayan herkes denemeli

    miuimüthiş ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz hala T40
  • 16 çekirdek yoksa bende yokum hadi bakalım şimdi onlar düşünsün ...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: metebyr

    sol üstteki miui nin simgesi, kilit ekranı da miui romlarda ilk kurulan kilit ekranı. keşke daha detay verilseydi acaba içinde miui romla mı gelecek. sonuçta adamlar her hafta update yayınlıyor ve miui 5 şuan harika bir rom. kilit ekranından uygulama simgelerine arama tuşlarını arayüzünü bile değiştiren çok kaliteli ve online çalışan bir tema uygulaması var. telefonu belki göremeyiz fakat içindeki işletim sistemini android cihazlara kurabilmek mümkün. miuiyi rom yükleme işinden anlayan herkes denemeli


    xiaomi zaten telefonlarında miui romlarını kullanıyor tel miui rom yüklü geliyor

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.