Şimdi Ara

EFSANE OYUN CM KULÜBÜ : (ARTIK GÜNCEL ) LİNK PAYLAŞIMLARI YAPILACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
4
Favori
7.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar efsane oyun için kulüp açtım ve katılımları beklerim . Ne yaparsan yap bir türlü aksiliğin çıktı saçma fm'den sonra böyle oyunlar beni rahatlatıyor . Umarım eskisi gibi ilgi görülür katılımları bekliyorum .

Championship Manager 2010 hakkında açıklama : Dünyanın en iyi menajerlik oyunu serilerinden olan CM, yeni versiyonu 2010′da bir çok yenilik ile ve tamamen Türkçe olarak geliyor. Tamamen yenilenen arayüzü, oynanabilirlik özellikleri ve en önemlisi de 3 boyutlu maç ve antreman gösterimleri ile futbol oyunu severleri ekran başına saatlerce bağlayacağa benziyor.
    Bir çok yeni özelliği de içerisinde barındıran CM 2010, klasik oyun oynanışının yanında ek özellikleri ile tam bir menajer gibi futbol takımınızı yönetmenize olanak tanıyor. Oyuncu kontratlarından transferlere, taktik anlayıştan antremanlara, scout ekibi hazırlayarak oyuncu izlemekten basın toplantılarını yönetmeye, bir futbol takımı menajerinin yapması gereken her işi bu oyunda yapabilecek ve bu işleri yaparken vereceğiniz kararlar ile takımınızın başındaki geleceğinizi de siz belirleyeceksiniz.
    Oyunun en önemli özellikleri:
    3 Boyutlu Maç Motoru: İçerisinde 500 farklı oyuncu animasyonunu barındıran gelişmiş bir 3 boyut fizik motoru kullanan CM 2010, ayrıca 7 farklı kamera açısı, tekrar oynatmalar, maç kaydetme ve tekrar izleme gibi özellikleri ile de efsane maçlarınızı tekrar tekrar izleme olanağını size sunuyor.
    Menajerlik yeteneklerinizi sahanın yanından 3 boyutlu olarak maçı izleyerek geliştirebileceğiniz yapısı ile maç içerisindeki anlık kararlarınızı da daha rahat verebilecek ve oyunun kaderini değiştirebilecek hamlelerinizin başarılı olup olmayacağını birebir görebileceksiniz.
    Duran Top Organizasyonları: Futboldaki en önemli gol pozisyonu üretme silahlarından birisi olan duran topları bu zamana kadar geliştirilen menajerlik oyunlarında yeterli bir şekilde yönetememe sorunu artık CM 2010 ile birlikte çözülmüş durumda. Artık duran top organizasyonlarının tamamını maçtan önceki antremanlarda çalıştırarak varyasyonları oyuncularınıza aşılayabileceksiniz. Tabiki mükemmel duran top organizasyonları için top tekniği yüksek oyuncularınızın olması gerekli. Frikik, korner, en-direk serbest vuruş gibi her türlü duran topu oyuncularınıza belirleyeceğiniz taktikler ile kullandırabileceksiniz.
    Keşif Ekibi Ağı Oluşturmak: Gelecek vaadeden veya eksiğiniz olan bölgelere ihtiyacınız olan oyuncuları bulmak için kuracağınız “Scout” ağı ile tüm dünyadaki belirlediğiniz bölgelerdeki veya ülkelerdeki oyuncuları izleyebileceksiniz. Bu sayede transfer dönemlerinde en yararlı oyuncuları en ucuza almanın yolunu bulabilirsiniz.
    Zorlayıcı Antremanlar: Menajerler artık oyuncularının antremanlarını 3 boyutlu maç motorları ile izleyebilecek ve oyunculara mevkilerine göre şut, orta, markaj gibi çalışmalar yaptırabilecekler.

Sistem Gereksinimleri : İşletim Sistemi: XP (Service pack 2) / Vista
    İşlemci: Intel 3 GHz P4 veya intel çift çekirdekli / AMD eşdeğer
    Bellek: 1 GB RAM
    Ekran Kartı: Direct X 9 uyumlu. 128 Mb nVidia FX5600, ATi Radeon 9800 veya eşdeğer
    Ses Kartı : Direct X 9.0c uyumlu ses kartları
    Sabit Disk: 3Gb boş alan

Oyundan Görüntüler :  EFSANE OYUN CM KULÜBÜ : (ARTIK GÜNCEL ) LİNK PAYLAŞIMLARI YAPILACAK

KULÜP ÜYELERİ :

1-)sHepHeRd' (ONUR ÜYESİ)

2-)armutyus

3-)Asetil Co A

4-)bykutluay

5-)Professional Geek

6-)Yaş İftira

7-)karıncayiyenkarıncayiyen

8-)apache0990

9-)Assising

10-)DogumGunuCocugu (EFSANE ÜYE)

11-)isyankar07 (EMEKTAR)

12-)Randy Marsh

13-)John___Doe

14-)POSE1DON

15-)Simitci01

16-)Grocer

17-)FatihErcan1

18-)kandorfeyta

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar son güncellememiz budur :
    Link ; CM 03/04 2013-2014 Transfer Güncellemesi (Oyun dahil 58 MB)

Kuruluma gerek yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavemmo1 -- 11 Temmuz 2014; 17:03:40 >

• Onur üyesi olarak yazarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 23 Ağustos 2013; 9:33:43 >
  • cm10 ve cm03 herhalde en keyif aldığım menajer oyunlarıydı. ikisinin üstüne yok bence.

onur üyesi shepherd ise ilk normal üye de ben olayım madem
  • Cm 03/04 gibisi var mıydı be
    Beni de ekleyebilirsin
  • cm 99-00 ı fifa gibi futbol oynu sanarak almıştım ve bi elimde sözlük ile oyuna başlamıştım ne günlerdi yaz benide yazz
  • yaz

Yarın yüklerim bilgisayara ben doğmadan önce çıkmış bir oyun
  • Yaz benide cm 03/04 efsane oyun hala oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler indirme linkini atabilrmisiniz bizde bu zevki yaşayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karıncayiyenkarıncayiyen

beyler indirme linkini atabilrmisiniz bizde bu zevki yaşayalım

Hocam facede cm 03 04 Türkiye diye bir grup vardı yanlış hatırlamıyorsam bir bak indirme linki mevcuttu
  • Her serisini oynadığım efsane oyun lanet olsun şu FM'e... CM efsaneydi efsane yaz benide...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavemmo1 -- 5 Eylül 2013; 17:23:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavemmo1

SEVGİLİ ARKADAŞLAR ;

CHAMPİONSHİP MANAGER 03/04 LOGO PAKETİ LİNKİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYUYORUM .

LİNK :http://www.inndir.com/SuperPack-v3-CM-03-04-20261p.html#.UhcSzRtuxp4

YAMA HAKKINDA :

CM 03/04 için hazırlanan harika bir yama. Grafiksel anlamda CM'ye ayrı bir güzellik katıyor. Oyuna getirdikleri şunlar:

2809 klüp logosu
    251 turnuva logosu
    21 ekran logosu
    131 klüp arkaplanı
    50 turnuva arkaplanı
    302 stadyum arkaplanı
    Diğer arkaplanlar (243 adet)
    Super ve Sonic arayüzleri

Yamanın tek eksi yanı 120 mb lık bir boyutu olması. Ama yine de innDirmeye değer, tavsiye ederim.

Not: Bu patch çok az CM sitesinde bulunmaktadır, hatta o sitelerde de patch ile ilgili sorunlar olabilir. Programı innDir.com farkıyla buradan innDirebilirsiniz.

ÖNEMLİ UYARI: Download işlemini tamamlamanız için açılacak sayfadan gerekli sunucuyu seçmeniz gerekmektedir.

Hocam kayıtlı oyunun üstüne yüklesek bir zararı olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaş İftira

quote:

SEVGİLİ ARKADAŞLAR ;

CHAMPİONSHİP MANAGER 03/04 LOGO PAKETİ LİNKİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYUYORUM .

YAMA HAKKINDA :

CM 03/04 için hazırlanan harika bir yama. Grafiksel anlamda CM'ye ayrı bir güzellik katıyor. Oyuna getirdikleri şunlar:

2809 klüp logosu
    251 turnuva logosu
    21 ekran logosu
    131 klüp arkaplanı
    50 turnuva arkaplanı
    302 stadyum arkaplanı

Yamanın tek eksi yanı 120 mb lık bir boyutu olması. Ama yine de innDirmeye değer, tavsiye ederim.

Not: Bu patch çok az CM sitesinde bulunmaktadır, hatta o sitelerde de patch ile ilgili sorunlar olabilir. Programı innDir.com farkıyla buradan innDirebilirsiniz.

ÖNEMLİ UYARI: Download işlemini tamamlamanız için açılacak sayfadan gerekli sunucuyu seçmeniz gerekmektedir.

Kardeş bende bu gün oynamaya başladım . O yüzden yeni oyuna kurdum ve bir bilgim yok . Fakat save dosyasının yedeğini alıp bir dene olmazsa yine eskisi gibi devam edersin .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yaş İftira

quote:

SEVGİLİ ARKADAŞLAR ;

YAMA HAKKINDA :

2809 klüp logosu
    251 turnuva logosu
    21 ekran logosu
    131 klüp arkaplanı
    50 turnuva arkaplanı
    302 stadyum arkaplanı

Kardeş bende bu gün oynamaya başladım . O yüzden yeni oyuna kurdum ve bir bilgim yok . Fakat save dosyasının yedeğini alıp bir dene olmazsa yine eskisi gibi devam edersin .

Tamam eyvallah

• CM10'nda bi taktik bulmuş cmforum diye sitede beşiktaşla transfersiz madridi filan yeniyodu :) CM10'nu görünce aklıma geldi (o taktikği bulan olursa öm atarsa çok sevinirim)
    Şuan deli gibi FM oynasamda kalbimin orta yerinde CM var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assising

CM10'nda bi taktik bulmuş cmforum diye sitede beşiktaşla transfersiz madridi filan yeniyodu :) CM10'nu görünce aklıma geldi (o taktikği bulan olursa öm atarsa çok sevinirim)
    Şuan deli gibi FM oynasamda kalbimin orta yerinde CM var

.
    . . . .
    .
    . .
    .
    . .

noktalar oyuncu yerleri. 4-1-2-1-2
    süper taktik dmc defansif yapın diğerleri ofansif olsun ama dmc en iyi oyuncu olsun süper goller atarsınız

Ayrıca kulübe ekliyimmi :D
  • yavemmo1 kullanıcısına yanıt
    Ekle tabi bu arada taktiğin linki varsa atabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assising

Ekle tabi bu arada taktiğin linki varsa atabilirmisin?

Link yok noktalardan yap işte
  • Benide ekle reis efsane oyuna :) Efsane Üye diye
  • Arkadaşlar bir arkadaşımın ısrarı üzerine cm 03-04 yükledim editorden kulüp yarattım ama yaptığım kulubü seçip oyuna başlayamıyorum ? konunun uzmanları yardımcı olabilirlermi ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.