Şimdi Ara

LG LM Serisi ve Wi-Di, Miracast Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
10
Favori
44.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende Nexus 4 ve LG 42LM620S var, Nexus 4'le televizyonumdaki Wi-Di'ı çalıştırabilmek için bir önceki gün LG Wi-Fi Dongle aldım (Malum 42LM620S'te "built-in Wi-Fi" olmadığı için). Fakat çalıştıramadım. Nedenini öğrenmek için küçük bir araştırma yaptım. Şimdi bu konu hakkında biraz konuşalım yani doğru anlamış mıyım?:
    Anladığım kadarıyla, Miracast ve Wi-Di birbirlerinden çok da farklı şeyler değil. Miracast, Intel'in sahip olduğu Wi-Di standartının 3.5 ve eğer varsa daha ileriki versiyonlarına verilen ad.

Peki neden isim değiştirdi?: Daha önceki Wi-Di standartından Intel lisans bedeli kazanıyordu. Bir aşağıdaki linkten okunabilecek haberde de olduğu gibi bir süre sonra Wi-Fi Birliği geldi ve "Artık bundan sonra lisans bedelini sen değil, Wi-Fi Birliği kırpacak" dedi.

http://www.donanimhaber.com/diger-ev-elektronigi/haberleri/WiFi-Birligi-intelin-karsisina-Miracast-kablosuz-goruntu-aktarim-standardini-cikariyor.htm

Bizler ise (yani LG LM serisi televizyon sahipleri olarak) televizyonlarımızı alırken haracımızı Wi-Fi Birliği'ne değil de Intel'e verdiğimiz için şu anda Miracast sahibi olamıyoruz. Yani LG'nin bizim televizyonlarımıza Miracast sertifikası alabilmesi için Wi-Fi Birliği'ne, LM serisinden sattığı TV başı lisans bedeli ödemesi gerekiyor.

E şimdi ben bu televizyona zaten 1600 lira verdim, sonradan Wi-Fi'ı olmadığını öğrenip 35 liraya LG Wi-Fi Dongle aldım, e zaten benim televizyonumun hoparlörlerinin ses kalitesi kötü, bir de patlak mıdır nedir sürekli cızırtı yapıyor, e zaten benim televizyonumun siyah renkte görüş açıları kötü, e zaten benim televizyonumdaki YouTube gerizekalı; 3mbit rahatlıkla 720p oynatabilirken benim televizyonumdaki YouTube sürekli takılıyor... E madem bu TV'nin beni sinir eden bir ton özelliği var, telefonumdan bir ekran aktarması bile yapamayacaksam nerde kaldı bu televizyonun akıllılığı, ben bu televizyonu ne halta aldım öyleyse?

Yani demek istediğim bu Miracast özelliği hakkında birşey yapamaz mıyız arkadaşlar? Biliyorum Miracast Dongle'lar var e-bay'de, AliExpress'te 30-40 dolar civarına fakat onların da düzgün çalışıp çalışmadaığı belli değil, framework'lerinde sorun olup olmadığı belli değil. Netgear'ın Push2TV3000'i, Samsung'un AllShare Cast'i, LG'nin DWD-300'ü var fakat bunların hiçbirisi ucuz ürünler değiller ve kablo kalabalığı oluşturuyorlar. Daha önce de dediğim gibi ben zaten bu TV'ye 1600 vermişim ve bu TV'nin Miracast ptansiyeli de var ve bu yüzden daha da fazla masraf yapmak istemiyorum.

Bu forumda LG LM serisi kullanıcıları olarak az kişiyiz biliyorum ama imza toplasak yada LG Türkiye'ye şikayetlerimizi bildirsek? Yabancı forumlarda benzer konular açsak? Ya da Android forumunda imza toplansa da Android'e Wi-Di 3.5 versiyonu öncesi destek sağlansa? Herhangi bir şey yapamaz mıyız?

• bu olayı bende çok merak ediyorum, 47la620s kullanıcısıyım, tv'den widi yi açıyorum galaxy s3'dende açıyorum tv telefona bağlanıyor fakat, resim video v.b oynatamadım, s3'ün görüntüsünü tv'ye aktarabilirim bu sistemle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefondan lg ye video aktarması yapılyor samsung s3 mini den lg tv me görüntü de aktarıyorum videoda .Video aktarma mümkün bu arada modemim airteis kablosuz bağlantım porttan kablolu ve s3 teledonum kablosuz bu şekilde video aktarımı yapmayı başardım.TV modelim lg47lm620s ama nasıl yaptım android ve samsung marketten lg ile ilgili tüm uygulamaları yükledim uzaktan kumandası felanda var hatta cep için baya kullanışlı ve işe yarıyor.Sonrasında bende bilmiyorum yanda böyle izlediğim videoda aktarma işareti var ona basınca tv me görüntüyü aktardı.Tam yöntemini öğrenebilirsem size ayrıntılı olarak yardımcı olmak isterim tabiki lg tv de birsürü sorun var sonuna kadar haklıyız biz kullanıcılarda.dediğiniz olayı tam olarak bilmiyorum widi vs açıklama imkanınız var mı kusura bakmayın bende biraz severim böyle kurcalam işlerini vs.
    wifi direct demi bu wi-di
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

bu olayı bende çok merak ediyorum, 47la620s kullanıcısıyım, tv'den widi yi açıyorum galaxy s3'dende açıyorum tv telefona bağlanıyor fakat, resim video v.b oynatamadım, s3'ün görüntüsünü tv'ye aktarabilirim bu sistemle.

İşte hocam bu olayın iki sebebinden biri S3'ünüzde Miracast desteği olup TV'nizde olmaması, ikinci sebebi ise TV'nizin Wi-Fi Direct progamı olarak SmartShare, S3'ün ise AllShare kullanıyor oluşu. Fakat TV'lerimize Miracast desteği gelirse bu tür AllShare, SmartShare gibi saçmalıklara da bir son gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMBOZAN

telefondan lg ye video aktarması yapılyor samsung s3 mini den lg tv me görüntü de aktarıyorum videoda .Video aktarma mümkün bu arada modemim airteis kablosuz bağlantım porttan kablolu ve s3 teledonum kablosuz bu şekilde video aktarımı yapmayı başardım.TV modelim lg47lm620s ama nasıl yaptım android ve samsung marketten lg ile ilgili tüm uygulamaları yükledim uzaktan kumandası felanda var hatta cep için baya kullanışlı ve işe yarıyor.Sonrasında bende bilmiyorum yanda böyle izlediğim videoda aktarma işareti var ona basınca tv me görüntüyü aktardı.Tam yöntemini öğrenebilirsem size ayrıntılı olarak yardımcı olmak isterim tabiki lg tv de birsürü sorun var sonuna kadar haklıyız biz kullanıcılarda.dediğiniz olayı tam olarak bilmiyorum widi vs açıklama imkanınız var mı kusura bakmayın bende biraz severim böyle kurcalam işlerini vs.
    wifi direct demi bu wi-di

3. parti uygulamalarla elbette ki Wi-Fi Direct ya da DLNA kullanarak ses, resim veya galerinizde bulunan video içeriği paylaşabilirsiniz telefonda. fakat bu 3.parti uygulamalar hiçbir zaman için işletim sisteminde yerel olan bir özellikle aynı olamaz, aynı performansı, aynı stabiliteyi, aynı kullanıcı tecrübesini veremez. En basitinden bu tür uygulamalar ya ücretlidirler ya da ücretsiz versiyonları varsa reklam gösterirler veya bir çok küçük sorunla uğraştırırlar.

Wi-Di, Intel'in Wireless Display teknolojisinin yani kablosuz görüntü aktarımı (Screen Mirroring) sağlayan sisteminin adıdır hocam. Wi-Fi Direct ise kısaca Bluetooth'un Wi-Fi çipi kullanan halidir.

Miracast olmadan Wi-Fi Direct veya DLNA kullanarak televizyonunuza ses, resim veya video paylaşımı yapılabilir. Fakat eğer TV'niz ve telefonunuz aynı marka değilse (ör. S3 ve LG Smart TV ya da LG Optimus G ve Samsung Smart TV) işiniz 3.parti uygulamalara kalmıştır. Fakat Miracast'te böyle bir problem yoktur. Hemen hemen bütün üst düzey cihazların hepsi Miracast desteklemektedir. 3. parti bir uygulamaya muhtaç kalmadan, ek bir ücret ödemeden direk olarak müziğinizi, videonuzu, resminizi direk televizyonunuza yansıtabilirsiniz. EN ÖNEMLİSİ ise ekranınızı direk yansıtıyor oluşunuz. Yani büyük ekranda oyun keyfi sürmekten bahsediyorum. Bunu hiçbir 3. parti uygulama sağlayamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamAnimus -- 22 Ağustos 2013; 13:19:53 >

• o bak bu önemliymiş mesela xbmc yi ekrana yansıtabilsek teşekkürler kardeş Allah razı olsun bu gerçekten olması gereken birşey bunu koymamaları büyük rezillik
  • quote:

o bak bu önemliymiş mesela xbmc yi ekrana yansıtabilsek teşekkürler kardeş Allah razı olsun bu gerçekten olması gereken birşey bunu koymamaları büyük rezillik

rica ederim kardeş, bence de büyük bir rezillik. Forumdan destek gelir mi bilmiyorum fakat yerli yabancı kullanıcılar belirli bir şikayet formunu LG'ye iletirse belki bir güncellemeyle TV'lere Miracast desteği getirebilirler. Şu an LG'nin uluslararası müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeyi planlıyorum LM serisi ve Miracast sertifikası hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamAnimus -- 22 Ağustos 2013; 13:19:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle hazır bir yazı oluşturursan bende destek veririm gönderirim iletiyi lg ye
  • quote:

Böyle hazır bir yazı oluşturursan bende destek veririm gönderirim iletiyi lg ye

LG'nin global sitesi üzerinden İngilizce bir form yolladım hocam, "LM serisi için Miracast desteği getirmeyi düşünüyor musunuz?" diye. Gelecek cevaba göre artık hareket ederiz saolun desteğiniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeamAnimus

quote:

LG'nin global sitesi üzerinden İngilizce bir form yolladım hocam, "LM serisi için Miracast desteği getirmeyi düşünüyor musunuz?" diye. Gelecek cevaba göre artık hareket ederiz saolun desteğiniz için

çok yararlı bir konu çoğu lg kullanıcısı bu durumdan muzdarip, gelişmelerden haberdar edermisiniz.

• quote:

quote:

Cevap gelip gelmediğini merak ettim. Ben de aynı konudan muzdaribim.

• LG'nin global sitesi üzerinden bir form doldurup sorunumuzu anlatmış ve şunları yazmıştım;

"v2. Hi, I have a Nexus 4 and a 42LM620S Smart TV. So based on your Nexus 4 commercial and 42LM620S features, i should be able to share my Nexus 4 screen with my TV, right? But I can't. I know that 42LM620S doesn't have built-in Wi-Fi so i also bought a LG AN-WF100 Wi-Fi Dongle. And i still can't. Then i started searching. While i was searching i found out that my Nexus 4 has "Miracast" support and my 42LM620S Smart TV has "Wi-Di" support. So my 42LM620S Smart TV can't screen-mirror my Nexus 4 beacuse it doesn't have Miracast support although it does have the potential for it. My question is do you plan an update for LM series to give Miracast support just to fulfill your promise while you were saying these TV's have the Wi-Fi Screen Share support."

Fakat formda ülkemi Türkiye işaretlediğim için form otomatik olarak LG Türkiye'ye yönlendirilmişti. Ertesi gün LG Türkiye'den gelen cevap ise şöyleydi:

"Sayın Can Yavuz,

Cep telefonunzudan televizyonunuza görüntü aktarımını slim port kblo ile yapmanız gerekmektedir.

Televizyonunuzda mira cast özelliği mevcut değildir."

LG Türkiye'nin bu muhteşem yardımcı cevabından sonra ülkemi teknik servisi yardımcı olabilecek başka bir ülke işaretlemeye karar verdim. Bu yüzden LG İngiltere'ye TV modelimi 620S yerine 620T olduğunu söyleyerek formu yolladım. (İngiltere'de S yerine T versiyonu satıldığı için). Dün ise LG İngiltere'den şöyle bir mesaj geldi:

İngilizcesi: "Hi Can,

Thank you for your email regarding your Nexus 4 and 42LM620T Smart TV.

I am going to try my best to resolve your query today! :)

After reading through your query I can ****e that at this moment in time I would be unable to ****e whether or not we are going to be updating this function so that you are able to display your phone on the Television itself.

Unfortunately this is not information that we are able to find out as the software is made in a different location to where we are. This information is very very hard to get hold of as they are not wanting any information about new releases to be leaked into the public.

I can only apologise that I was unable to resolve your query but as stated above this information is not yet available to anyone.

I hope this has been of assistance to you. However, if you do require more assistance then please do not hesitate to email us again or contact our Customer Service Team on 0844 847 5454. You can even reach us via our Web Chat facility through the LG UK website.

We will always endeavour to do our best to resolve your query.

Finally, please can I ask you to complete a short survey based on my response and information that I have personally provided for you today. This survey will pop-up at the end of the email.

Thank you in advance! :)

Kind regards
    Josh
    Television & Media Department
    LG Electronics UK Help desk
    ----------------------------------
    LG Customer Services
    UK: 0844 847 5454 Ireland: 0818 27 6954
    Mon-Fri 8am to 8pm
    Sat 9am-6pm
    Sun 11am-5pm
    Closed Bank Holidays
    www.lg.com/uk"

Türkçesi: "Merhaba Can,

Nexus 4 ve 42LM620T Smart TV'n hakkında yolladığın e-posta için teşekkürler.

Sorunu cevaplayabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım :)

Sorunu okuduktan sonra şunu söyleyebilirim ki; telefonun ekranını televizyonunda yansıtmaya yarayan fonksiyonun televizyonuna getirilip getirilmeyeceği hakkında söyleyebileceğim bir şey yok.

Malesef ki bu bizim ulaşabildiğimiz bir bilgi değil. Çünkü yazılımbizim olduğumuz yerden başka bir yerde yapılıyor ve bu bilgiye ulaşabilmek, oradaki kişiler yeni yazılımlar hakkında en ufak bir bilginin dışarıya sızmasını istemediği için çok çok zor.

Sorunu cevaplayamadığım için sadece özür dileyebilirim. Fakat istediğin bilgiye şu an için hiç kimse sahip değil.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer daha fazla yardıma ihtiyacın olursa... bla bla."

Malesef sorumuz ile ilgili hala net ya da nete yakın bir yanıt alabilmiş değilim. Bugün ise aynı formu LG Güney Kore'ye yollamayı planlıyorum. Merkez olduğu için belki elleri daha güçlüdür, belli başlı bilgiler verebilirler diye düşünüyorum.

• quote:

LG'nin global sitesi üzerinden bir form doldurup sorunumuzu anlatmış ve şunları yazmıştım;

"v2. Hi, I have a Nexus 4 and a 42LM620S Smart TV. So based on your Nexus 4 commercial and 42LM620S features, i should be able to share my Nexus 4 screen with my TV, right? But I can't. I know that 42LM620S doesn't have built-in Wi-Fi so i also bought a LG AN-WF100 Wi-Fi Dongle. And i still can't. Then i started searching. While i was searching i found out that my Nexus 4 has "Miracast" support and my 42LM620S Smart TV has "Wi-Di" support. So my 42LM620S Smart TV can't screen-mirror my Nexus 4 beacuse it doesn't have Miracast support although it does have the potential for it. My question is do you plan an update for LM series to give Miracast support just to fulfill your promise while you were saying these TV's have the Wi-Fi Screen Share support."

Fakat formda ülkemi Türkiye işaretlediğim için form otomatik olarak LG Türkiye'ye yönlendirilmişti. Ertesi gün LG Türkiye'den gelen cevap ise şöyleydi:

"Sayın Can Yavuz,

Cep telefonunzudan televizyonunuza görüntü aktarımını slim port kblo ile yapmanız gerekmektedir.

Televizyonunuzda mira cast özelliği mevcut değildir."

LG Türkiye'nin bu muhteşem yardımcı cevabından sonra ülkemi teknik servisi yardımcı olabilecek başka bir ülke işaretlemeye karar verdim. Bu yüzden LG İngiltere'ye TV modelimi 620S yerine 620T olduğunu söyleyerek formu yolladım. (İngiltere'de S yerine T versiyonu satıldığı için). Dün ise LG İngiltere'den şöyle bir mesaj geldi:

İngilizcesi: "Hi Can,

Thank you for your email regarding your Nexus 4 and 42LM620T Smart TV.

I am going to try my best to resolve your query today! :)

After reading through your query I can ****e that at this moment in time I would be unable to ****e whether or not we are going to be updating this function so that you are able to display your phone on the Television itself.

Unfortunately this is not information that we are able to find out as the software is made in a different location to where we are. This information is very very hard to get hold of as they are not wanting any information about new releases to be leaked into the public.

I can only apologise that I was unable to resolve your query but as stated above this information is not yet available to anyone.

I hope this has been of assistance to you. However, if you do require more assistance then please do not hesitate to email us again or contact our Customer Service Team on 0844 847 5454. You can even reach us via our Web Chat facility through the LG UK website.

We will always endeavour to do our best to resolve your query.

Finally, please can I ask you to complete a short survey based on my response and information that I have personally provided for you today. This survey will pop-up at the end of the email.

Thank you in advance! :)

Kind regards
    Josh
    Television & Media Department
    LG Electronics UK Help desk
    ----------------------------------
    LG Customer Services
    UK: 0844 847 5454 Ireland: 0818 27 6954
    Mon-Fri 8am to 8pm
    Sat 9am-6pm
    Sun 11am-5pm
    Closed Bank Holidays
    www.lg.com/uk"

Türkçesi: "Merhaba Can,

Nexus 4 ve 42LM620T Smart TV'n hakkında yolladığın e-posta için teşekkürler.

Sorunu cevaplayabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım :)

Sorunu okuduktan sonra şunu söyleyebilirim ki; telefonun ekranını televizyonunda yansıtmaya yarayan fonksiyonun televizyonuna getirilip getirilmeyeceği hakkında söyleyebileceğim bir şey yok.

Malesef ki bu bizim ulaşabildiğimiz bir bilgi değil. Çünkü yazılımbizim olduğumuz yerden başka bir yerde yapılıyor ve bu bilgiye ulaşabilmek, oradaki kişiler yeni yazılımlar hakkında en ufak bir bilginin dışarıya sızmasını istemediği için çok çok zor.

Sorunu cevaplayamadığım için sadece özür dileyebilirim. Fakat istediğin bilgiye şu an için hiç kimse sahip değil.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer daha fazla yardıma ihtiyacın olursa... bla bla."

Malesef sorumuz ile ilgili hala net ya da nete yakın bir yanıt alabilmiş değilim. Bugün ise aynı formu LG Güney Kore'ye yollamayı planlıyorum. Merkez olduğu için belki elleri daha güçlüdür, belli başlı bilgiler verebilirler diye düşünüyorum.

Ben de dün lg türkiye ye "LM serisi için miracast desteği güncellemesi niye yapılmıyor. Güncelleme gelecek mi acaba.? " şeklinde mail attım.
    Gelen cevap gerçekten çok net maşallah.
     "Belirtmiş oldugunuz özellikle alakalı planlanan bir güncelleme mevcut değildir.

Destek almak istediginiz farkli bir konu için çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

LG Markali Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlariniz için çagri merkezimizden uzaktan erisim ile destek alabilirsiniz.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla"

• 42 LM 640 S tv ile ben de aynı sıkıntıya sahibim. Daha önce Samsung Galaxy Mini 2 (6500D) modeli vardı. Bu telefonla foto müzik paylaşabiliyordum. Şimdi Nexus 4 kullanıcısıyım sadece youtube videolarını TV'ye aktarabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tropique -- 7 Kasım 2013; 14:52:02 >
  • LG TÜRKİYE YE ATTIĞIM MAİL

Received Date : 26/09/2013 21:38 39
    The type of inquiry : Software/Hardware updates
    Product/Model No. : PDP TV/42LM640S

internette izlediğim videolarda bazı lg tv modellerinin menüsünde miracast bölümü var
    lm640s te ise yok bu yazılımsal mıdır donanımsal mıdır? yazılımsal ise lg bir güncelleme yapacak mı?
    lg g2 telefon almayı düşünüyorum bu telefonda miracast özelliği mevcut lm640s tv ile kablosuz bağlantı (telefon ekranını tv yeaktarma) yapabilecek miyim.?

VE... CEVAP..

Sayın N. A,

Lm 640s Modelinde miracast özelliği bulunmamaktadır.

Bu özellik hem yazılımsal hem donanımsaldır.

G2 modelimizde miracast özelliği bulunmaktadır. Lm640s modelinde bu özellik olmadıgı için aktarım yapılamamaktadır.

Destek almak istediginiz farkli bir konu için çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

“LG Markali Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlariniz için çagri merkezimizden uzaktan erisim ile destek alabilirsiniz”

Tarafimiz ile iletisime geçmis oldugunuz için tesekkür ederiz.
    Mailimizin sonunda yer alan puanlama sistemine katilmanizi rica ederiz.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

• quote:

Orijinalden alıntı: rebedek

LG TÜRKİYE YE ATTIĞIM MAİL

Received Date : 26/09/2013 21:38 39
    The type of inquiry : Software/Hardware updates
    Product/Model No. : PDP TV/42LM640S

internette izlediğim videolarda bazı lg tv modellerinin menüsünde miracast bölümü var
    lm640s te ise yok bu yazılımsal mıdır donanımsal mıdır? yazılımsal ise lg bir güncelleme yapacak mı?
    lg g2 telefon almayı düşünüyorum bu telefonda miracast özelliği mevcut lm640s tv ile kablosuz bağlantı (telefon ekranını tv yeaktarma) yapabilecek miyim.?

VE... CEVAP..

Sayın N. A,

Lm 640s Modelinde miracast özelliği bulunmamaktadır.

Bu özellik hem yazılımsal hem donanımsaldır.

G2 modelimizde miracast özelliği bulunmaktadır. Lm640s modelinde bu özellik olmadıgı için aktarım yapılamamaktadır.

“LG Markali Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlariniz için çagri merkezimizden uzaktan erisim ile destek alabilirsiniz”

Tarafimiz ile iletisime geçmis oldugunuz için tesekkür ederiz.
    Mailimizin sonunda yer alan puanlama sistemine katilmanizi rica ederiz.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

Şu müşteri hizmetlerinin kalitesine bakın ya, insanı sinir eden cinsten. "Miracast özelliği hem yazılımsal hem donanımsal"mış. Yalan. Standart bir Wi-Fi çipi olan her cihaz Miracast potansiyeline sahiptir. Hatta daha geçen gün The Verge'de görüntü aktarımlarıyla ilgili bir makalede değinildi bu konuya.

• LG Electronics DWD-300 Miracast Sertifikalı Kablosuz HDMI Adaptör
    bu işi çözecekse amazonda 70 dolar kargo dahil alacam

https://forum.donanimhaber.com/images/ImageThumbnail2.aspx?path=https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/327859/08008dca-85d2-4e02-9509-05ef415142e4.jpg&size=6&border=1&bound=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebedek -- 27 Eylül 2013; 21:23:05 >
  • Büyük rezalet sirf lisans sorunu yüzünden lm serisi televizyonlarda bu özellik kullanılamiyor lg nin müşteri memnuniyetine verdigi deger bu iste dünya kadar lm serisi tv satıldı satilmaya devam ediyor isyan etmek lazim bu saçmaliğa

• hmm ben de diyorum kablosuz neden tv me görüntü aktaramıyorum..! s3 den lg 660s e gönderilmiyormuş meger..! Bir kez lazım oldu onda da kablolu baglayarak çözüm saglamıştım. inşallah güncelleme gelir.
    not: yen model mikrofonlu ses ile kontrol edilen kumandalar lm serisinde kullanılabilir mi?
  • Bende de philips 6067/k12 var smart tv ancak miracastle bulamiyorum.. sanirim bizim tvde bu ozellik yok olaydi iyiydi yazilimsal olarak gonderseler bari eger wifi cipiyle is bitiyosa :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.