Şimdi Ara

Asus i3 4GB 500GB 13.3 Dokunmatik Windows 8 - 949 TL N11.COM KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
2
Favori
6.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11.com 1049 TL ye 100 lira bonus verip 949 tl ye düşürmüştü, şimdi de 999 TL ye 50 lira bonus veriyor. yine aynı hesap 949 liraya kampanya devam ediyor..

Asus S300CA-C1004H i3-3217U 1.8Ghz 4GB 500GB 13.3 Dokunmatik Windows 8

http://www.n11.com/asus-s300ca-c1004h-i3-3217u-18ghz-4gb-500gb-133-dokunmatik-windows-8-P15273329

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahin_34 -- 22 Ağustos 2013; 12:32:01 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: geberit

Bu laptop 949 liraydi n11 cek verdi 50 liralik gene 949 a geliyo yapmayin bunu

Yanlisiniz var 1047tl idi 100 tllik cek ile 947tl ye geliyodu yani 50tllik cek ile yine ayni fiyata geliyor.

Orijinalden alıntı: nicktyler

quote:

Yanlisiniz var 1047tl idi 100 tllik cek ile 947tl ye geliyodu yani 50tllik cek ile yine ayni fiyata geliyor.

tamam Hocam düzelttim sorry

• Geçen indirimden satın alan arkadaşların cihazları teslim edilmiş olmalı.
    Onların da görüşlerini alsak...

Orijinalden alıntı: Kahin_34

quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

quote:

tamam Hocam düzelttim sorry

Estf. ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Geçen indirimden satın alan arkadaşların cihazları teslim edilmiş olmalı.

evet o arkadaşların görüşlerini ben de merak ediyorum. asusta genelde hard diskten ses geliyor. bu cihazda durum nedir acaba merak ediyorum. çok sessiz ortamda bu ses duyuluyor ve bir süre sonra çok rahatsız edici oluyor. gece bilgisayar başında çok duran biri olarak bu yüzden bir cihazı iade etmiştim.
  • Bence bu markadan uzak durulmalı. Servisinden illallah ettik. Şuan 4. defa aynı sorundan serviste. Kelimenin tam anlamıyla beceriksizler. Tamir etmeyi bırakın sorunu tespit dahi edemiyorlar. Sürekli video çekip bilgisayarın aralıklarla açılmadığını ıspatlıyorum servise. Düşünün artık. İstanbul'da sadece 1 adet servisleri var bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkarat -- 22 Ağustos 2013; 15:59:09 >

Benim aldığım cihaz dün teslim edildi, henüz kullanamadım.
    Sadece açıp windows aktivasyonunu ve güncellemelerini yaptım.
    Genelde dokunmatikle çalıştım gerçekten cep telefonlarında ki multi touch gibi gayet güzel işliyor.
    Mouse aratmadı bana dokunmatik ekranı ve işlerimi halledebildim parmaklarımda ufak sayılmaz.
    Ayrıca güncellemeleri falan yaparken maillerime falan açıp baktım (win 8 in kendi app ile) gelen kutumda 1000 üzeri mail vardı yükledikten sonra hızlı bir şekilde açıp kapandığına şahit oldum.
    Isınma yok (belkide oda da olan klimanın etkisi bilmiyorum), açılış ve kapanış hızları iyi windows puanına bakmadım akşam bakıp söyleyebilirim.
    Bir iki oyun kurdum ufak tefek onlarıda hızlı şekilde açtı (angry birds falan kurduk pes 2013 sanılmasın) bence hızlı açılıp kapanıyor, işlemlerde hızlı chrome ile bir sürü sekme açarak
    internette gezindim donma kasılma veya geç tepki sorunu olmadı.
    Tek derdim cihazı aldığımda elimde bulunan 240 gb ssd yi takmak istiyordum ama genel olarak baktığım kadarıyla sanırım kasa komple sökülmeden takılamıyor.
    Gövdesi komple yekpare pil direk cihaz içine dahil pili çıkarayıp gibi bir durum yok yada pil öldü alıp yenisini değişeyim yapamıyorsunuz.
    Ekran parlak (plazma tv lere bakarak ekranın nasıl yansıma yaptığını anlayabilirsiniz) ve yansıma yapıyor, ayrıca ekranın top (üst) asus yazan kahverengi kısmı fırçalanmış plastik
    dokunur dokunmaz lekeleniyor (ha sorunmu değil aslında çünkü çizilmiyor etmiyor sadece parmak izleri ve el izleri kalıyor ama kötü görünüyor gerçekten hoş durmuyor), yine dokunmatik ekran
    çok çabuk parmak izi alıyor (ben dokunmatik ekran için sticker bakıyorum bulursam sizede söylerim).
    Bir sıkıntısı yok cihazın o parayada gerçekten alınabilir bir cihaz piyasanın net 300-350 tl altına denk geliyor, cihaz koyuncu elektronik garantili içinden temizleme bezi falanda çıkıyor.
    Benim tek dert ettiğim cihaza ssd ve ram upgrade i yapmak istiyordum ama kasa yekpare tek parça bu yüzden sökülebilirmi bilmiyorum (iyide incelemedim toplam 45 dakka falan kullandım kasa altına
    öyle yalandan bir baktım).
    Unutmadan cihaz bana geldiğinde içindeki pil sıfırdı tuşa bastığımda açılmadı (normalde sıfır cihazlarda %20 kadar şarj olur) sanırım stokta beklemiş bir ürün veya asus mu şarj etmedi bana mı öyle denk geldi
    Tam bilemiyorum birşey demek güç.
    Opel Frontera 3.2 - 01
    Citroen C4 VTS - 06
    BMW 730 Ld - 08

• quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

quote:

Benim aldığım cihaz dün teslim edildi, henüz kullanamadım.
    Sadece açıp windows aktivasyonunu ve güncellemelerini yaptım.
    Genelde dokunmatikle çalıştım gerçekten cep telefonlarında ki multi touch gibi gayet güzel işliyor.
    Mouse aratmadı bana dokunmatik ekranı ve işlerimi halledebildim parmaklarımda ufak sayılmaz.
    Ayrıca güncellemeleri falan yaparken maillerime falan açıp baktım (win 8 in kendi app ile) gelen kutumda 1000 üzeri mail vardı yükledikten sonra hızlı bir şekilde açıp kapandığına şahit oldum.
    Isınma yok (belkide oda da olan klimanın etkisi bilmiyorum), açılış ve kapanış hızları iyi windows puanına bakmadım akşam bakıp söyleyebilirim.
    Bir iki oyun kurdum ufak tefek onlarıda hızlı şekilde açtı (angry birds falan kurduk pes 2013 sanılmasın) bence hızlı açılıp kapanıyor, işlemlerde hızlı chrome ile bir sürü sekme açarak
    internette gezindim donma kasılma veya geç tepki sorunu olmadı.
    Tek derdim cihazı aldığımda elimde bulunan 240 gb ssd yi takmak istiyordum ama genel olarak baktığım kadarıyla sanırım kasa komple sökülmeden takılamıyor.
    Gövdesi komple yekpare pil direk cihaz içine dahil pili çıkarayıp gibi bir durum yok yada pil öldü alıp yenisini değişeyim yapamıyorsunuz.
    Ekran parlak (plazma tv lere bakarak ekranın nasıl yansıma yaptığını anlayabilirsiniz) ve yansıma yapıyor, ayrıca ekranın top (üst) asus yazan kahverengi kısmı fırçalanmış plastik
    dokunur dokunmaz lekeleniyor (ha sorunmu değil aslında çünkü çizilmiyor etmiyor sadece parmak izleri ve el izleri kalıyor ama kötü görünüyor gerçekten hoş durmuyor), yine dokunmatik ekran
    çok çabuk parmak izi alıyor (ben dokunmatik ekran için sticker bakıyorum bulursam sizede söylerim).
    Bir sıkıntısı yok cihazın o parayada gerçekten alınabilir bir cihaz piyasanın net 300-350 tl altına denk geliyor, cihaz koyuncu elektronik garantili içinden temizleme bezi falanda çıkıyor.
    Benim tek dert ettiğim cihaza ssd ve ram upgrade i yapmak istiyordum ama kasa yekpare tek parça bu yüzden sökülebilirmi bilmiyorum (iyide incelemedim toplam 45 dakka falan kullandım kasa altına
    öyle yalandan bir baktım).
    Unutmadan cihaz bana geldiğinde içindeki pil sıfırdı tuşa bastığımda açılmadı (normalde sıfır cihazlarda %20 kadar şarj olur) sanırım stokta beklemiş bir ürün veya asus mu şarj etmedi bana mı öyle denk geldi
    Tam bilemiyorum birşey demek güç.

ürün bana da sıfır şarjla geldi hocam, kitapçığını okuduğumda da bilgisayarınızı açmadan önce 3 saat şarj edin uyarısı aldım. belki dahili bataryalı bilgisayarlar şarjlı gelmiyordur.

pil öldü yenisini değiştireyim muhabbetine gelince sonuçta cihazın içinde dahili olan bir batarya var. en kötü 2 sene sonra garantisi bittiğin de firmaya ücretli olarak değiştirtiriz. şu anda cihazı aldığımızda ettiğimiz kâr 2 adet daha pil değiştirtir bence.

leke işi tüm metal yüzeylerde oluyor samsung 5 series var evde oda aynı dertten muzdarip.

ssd konusunu bilemiyorum kaç mm olduğuna bakmak lazım da ram için bence 4 gb yetiyorda artıyor bile.

ama gerçekten dokunmatik çok muhteşem bir olay. hani yıllarca bi eksiklikmiş de farkedememişiz. gerçekten sadece dokunarak halledesiniz geliyor tüm işlerinizi.

• Arkadaşlar geçmiş fırsatlara yazmıştım buraya da kopyalıyorum:

Biz de aldık bakalım...

- Şarja takılıyken laptopu kapatıp üzerinde parmağını gezdirdiğinde gerçekten karıncalanma gibi bir his veriyor. Kullanılan malzemeden de olabilir, ufak bir elektriklenme davası da olabilir. Beni çok rahatsız etmedi.
    - Alet ağır. Lenovo u310 siparişi vermiştim 1200 TL'ye gitti gidiyordan, refurbished çıkınca geri iade ettim. u310'un ağırlığı bundan 150-200 gr daha hafif. Bu da o ağırlıkta olsaymış daha iyiymiş.
    - Alet kalın. Lenovo u310 kalınlığı 18 mm, bu 21 mm. Ha, öne doğru incelen bir tasarımı olduğu için daha zarif ve ince duruyor o ayrı.
    - Dayanıklı hemen kırılmayacak bir alete benziyor. Malzeme kalitesi fena değil. Görünüşü güzel estetik.
    - i3 işlemciyi henüz fazla zorlayacak birşey yapmadım ama yeterli duruyor. Asus x201 ve 202 lere bakmıştım, ulv 847 ve 987 gibi işlemciler bile benim işimi görecekti. i3 fazlasıyla görür.
    - Alet ucuz. 14 inch form faktörünü ve 2 kilo ağırlık üzerini gözüm kesse direkt gider s46cb alırdım. Ancak 13,3 form faktöründe, dolar da artmışken bulabileceğiniz en ucuz alet.
    - Dokunmatik ekran benim için önemli değildi. Ama biraz kullanınca gerçekten kullanışlı buldum. Touchpad'lere alışamadığımdan olsa gerek, mouse takılıyken kullanmam da şöyle kucağınıza aldığınızda touchpadden çok daha rahat.
    - Windows 8 olması bence avantaj. Arkadaşlar seve seve alışacağız zaten dokunmatik işletim sistemlerine. Windows 8 daha oturmuş bir sistem değil ama bir yerlerden başlamak lazım.

Sonuçlar:
    - Sonuç bana 1000 TL civarına gelmesine rağmen içime sindi.
    - 14 inch ekran kartlı model düşünenler s46cb veya s46cm Asus modellerini araştırsın. Kampanya oluyor ara ara. Bence taşınabilirlikten çok şey kaybediyorlar ama oyun konusunda başınızı ağrıtmazlar.
    - 13,3 düşünenler ve dokunmatik istemeyenler u310 lenovo'ya da bakabilir. Gerçekten klavyesi ve hissi çok güzeldi. Ancak 1200-300 TL'den fazla para da etmez. Zaten bunların da touch modelleri çıktı satmıyorlar.
    - 1000 TL civarına bulabileceğiniz en iyi ultrabook muadili (1,75 kiloya ultrabook demek içimden gelmiyor)
    - İlla ince ve hafif olsun diyorsanız acer s3 391'e bakın. 1,35 kilo falan bundan 300-400 gr hafif. Ancak malzeme kalitesi çok sağlam gelmiyor ele, ve açıkçası çok sık seyahat edip taşıyorsanız çok dayanıklı bir his vermiyor insana. Ama en hafif ve incesi.
    - Parası olan da gitsin Macbook air 13,3 haswell alsın.

• Arkadaşlar sessiz bir ortamda dikkatlice dinler misiniz hard diskten ses geliyor mu ya da fandan?
    Bir de şarjı kaç saat gidiyor?

Ya birde ürünün şarjı az denilmiş de zaten 1000 tl yada yurtdışında 500-700 dolar bandında satılan ucuz ultrabook muadillerinden hangisi belirgin bir şarj farkı yaratıyor ki. Bunların şarjı genelde 3,5 -4,5 saat arasında gider normal kullanımda.

Sonuçta verdiğiniz fiyat üst düzey ultrabook, macbook airlerin yarısından daha az.

Birde kampanya yapılıyorsa zaten normal fiyatına göre çok tercih edilmeyen modeller oldukları için yapılıyor.

u310'larda wifi sorunları olabiliyordu (göze almıştım, 20 dolarlık dongle'la çözülemeyecek iş değil). Türkiye'de sürekli kampanyadaydı ürün. Özellikle pembe rengi tutmadı bir iki aydır pcdepo da kampanyadaydı pembesi 1100 TL'ye, yeni bitmiş.

s300ca'ya kesinlikle 1500 tl verilmez (i3 versiyonuna özellikle). Ancak 1000TL nin altına düşünce cazip oluyor bence.

Aşağıda bu fiyat bandında alabileceğiniz modellerden bazılarının incelemeleri var. NP530u3c modeli biraz daha iyi bir model (kasası dışında, ekranı falan biraz daha iyi), ama bu modeli de Electroworld dışında kampanyalı satan yok ve orada da bitti.

http://www.notebookchec...top-Review.77082.0.html

http://www.notebookchec...ubnotebook.90864.0.html

http://www.notebookchec...-Ultrabook.81619.0.html

Görebileceğiniz üzere 1000 TL-1400TL'ye şarjlar 4 saat, ekranlar 200 cd/m2 civarında. 1500 TL ve üzerine çıkmadan eleştiren arkadaşlarımız bize bariz iyi bir model önerebilir mi acaba??

(200 birim civarı aydınlık değeri basitçe açık havada güneş altında kullanmayı unutun anlamına geliyor)

• Kampanyanın oranları değişmiş fiyatı yine aynı yapmışlar, ne kadar sürer bilmem ama bu N11 de güzel kampanyalar oluyor.
    Açılış kapanış gayet hızlı, dün içerisine olmazsa olmazlarımı yükledim
    chrome
    .net
    adobe reader
    flash player
    klite code pack
    media player classic
    winrar
    vb... şeyler
    makinaya komple bilgisayarı kapat demezseniz açma tuşuna bastıktan net 2 saniye sonra açılıyor.
    Pili tam ne kadar gidiyor denemedim
    1080p full hd bluray filmi takılmadan donmadan oynatıyor
    içine kurduğum adone cretive suit 5.5 ile ps, dream gibi programlarda işimi fazlasıyla gördüm
    içine mp3 ve biraz film yükledim disk 240 gb doldu yinede açılış kapanışta bir sıkıntı yok.

Ben memnunum, tek sorun dün sehpa üzerinde kullanırken bir tarafın ayağı tam oturmuyor gibi geldi fakat sehpanın üzeri deri kaplı düz masa zemininde denemedim.

Eksi yönleri:

- ssd nasıl takılıyor halen fikir sahibi değilim
    - ram artırımı nasıl yapılıyor buda aynı şekilde çünkü alt kapak yekpare tek parça belki o parça vidalarını söktüğümüzde alt kapak sorunsuz açılıyorsa bu yükseltmeler yapılabilir (hdd 2,5 inç 1,8 değil standart bir ssd ve hdd uyuyor cihaza
    tek dert altını açıp takabilmek)
    - wifi adam gibi intel olsa güzel olurdu broadcom veya atheros tam anımsamıyorum
    - pil değiştirmek için kasanın altının açılması gerekiyor (bunu kullanıcı yapabilirmi bilmiyorum deneyeceğim hafta sonu ssd yi takabilmek için)
    - ekran çok yansıyor (fakat normal ön dokunmatik panel çok parlak)
    - ekran çözünürlüğü biraz daha yüksek olsa fena olmazdı

Bence aldığımız paraya göre bu bedeli hak eden bir cihaz 950 liraya aldım ben, en basit performans açıklamasını şöyle yapabilirim size;
    normalde hızlı olsun diye chrome kullanırım ben (şuanda kullandığım imac de bile chrome var ve oradan yazıyorum) fakat bugün hiç chrome açmadım notebookta
    explorer kullandım ve bir sürü sekme açıp içinde gezindim chrome açmamı gerektirecek bir performans kaybı yaşamadım.
    Opel Frontera 3.2 - 01
    Citroen C4 VTS - 06
    BMW 730 Ld - 08

• fowell-one kullanıcısına yanıt
    Şu SSD konusundaki gelişmeleri bildirebilirsen üstat. Benim de kafamda var. Birde hangi SSD'yi düşünüyorsun?

Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

Şu SSD konusundaki gelişmeleri bildirebilirsen üstat. Benim de kafamda var. Birde hangi SSD'yi düşünüyorsun?

SSD fark etmez bence her halükarda hemen hemen hepsi aynı dostum ben 240 gb herhangi birşey alacağım.
    Opel Frontera 3.2 - 01
    Citroen C4 VTS - 06
    BMW 730 Ld - 08
  • quote:

quote:

SSD fark etmez bence her halükarda hemen hemen hepsi aynı dostum ben 240 gb herhangi birşey alacağım.

Eyvallah. Benim esas merak ettiğim şey windows 8 lisansını recovery bölümünü vb. taşımak zor olmayacak mı? Ondan emin olamadım.

Ben cihazı 2 gün önce teslim aldım dün tamamen kullanma şansım oldu.
    Benim cihazım 20 dakikada tamamen kurulmuş hazır hale geldi (ki bir sürü özelleştirme yaptım cihaza)
    F9 ile recovery yapılabiliyor (DVD/CD istemiyor yinede kurtarma medyası oluşturabilirsiniz)
    Açılış kapanış gayet hızlı, dün içerisine olmazsa olmazlarımı yükledim
    chrome
    .net
    adobe reader
    flash player
    klite code pack
    media player classic
    winrar
    vb... şeyler
    makinaya komple bilgisayarı kapat demezseniz açma tuşuna bastıktan net 2 saniye sonra açılıyor.
    Pili tam ne kadar gidiyor denemedim
    1080p full hd bluray filmi takılmadan donmadan oynatıyor
    içine kurduğum adone cretive suit 5.5 ile ps, dream gibi programlarda işimi fazlasıyla gördüm
    içine mp3 ve biraz film yükledim disk 240 gb doldu yinede açılış kapanışta bir sıkıntı yok.

Ben memnunum, tek sorun dün sehpa üzerinde kullanırken bir tarafın ayağı tam oturmuyor gibi geldi fakat sehpanın üzeri deri kaplı düz masa zemininde denemedim.

Eksi yönleri:

- ssd nasıl takılıyor halen fikir sahibi değilim
    - ram artırımı nasıl yapılıyor buda aynı şekilde çünkü alt kapak yekpare tek parça belki o parça vidalarını söktüğümüzde alt kapak sorunsuz açılıyorsa bu yükseltmeler yapılabilir (hdd 2,5 inç 1,8 değil standart bir ssd ve hdd uyuyor cihaza
    tek dert altını açıp takabilmek)
    - wifi adam gibi intel olsa güzel olurdu broadcom veya atheros tam anımsamıyorum
    - pil değiştirmek için kasanın altının açılması gerekiyor (bunu kullanıcı yapabilirmi bilmiyorum deneyeceğim hafta sonu ssd yi takabilmek için)
    - ekran çok yansıyor (fakat normal ön dokunmatik panel çok parlak)
    - ekran çözünürlüğü biraz daha yüksek olsa fena olmazdı

Bence aldığımız paraya göre bu bedeli hak eden bir cihaz 950 liraya aldım ben, en basit performans açıklamasını şöyle yapabilirim size;
    normalde hızlı olsun diye chrome kullanırım ben (şuanda kullandığım imac de bile chrome var ve oradan yazıyorum) fakat bugün hiç chrome açmadım notebookta
    explorer kullandım ve bir sürü sekme açıp içinde gezindim chrome açmamı gerektirecek bir performans kaybı yaşamadım.

* 20 dakika da ön kurulum bitmiştir. arka planda bilgisayar güncellemeye vs devam eder ki toplam 2 saat sürüyor.. tabii bu esnada bilgisayarı kullanırken çıldırıyorsunuz.
    Pentium 150 mhz dönemlerini yad ediyorsunuz.
    *1080p filmleri 400 liralık tabletler hatta birçok akkılı telefon oynatabiliyor.
    *ssd muhtemelen takılabilir ancak büyük ihtimalle bunu kendiniz denerseniz ürün garanti dışı kalacaktır.
    *ram de ekran kartı gibi onboard. yani upg mümkün değil..
    *ekranla ilgili birşeyler yazmışsınız ama ben asıl sıkıntınızı özetleyeyim. Ekranı kalitesiz.. Çözunurlukle alakası yok pikseller bi değişik gozukuyor. aynı cozunurlukte 15.6 da bile daha iyi bir görüntü alıyorum şuan.Ekran yansıması var ama tüm incelemelerde bas bas bağırmışlar ekran yansıması var diye bunu bilerek almıs olmanız gerekirdi..

verdiğiniz para değer mi? bence de değer. markasını kasasının metal ekranının dokunmatık vs olusunu unutursak bile sırf bu donanıma bile bu para verilebilir.
    ancak cihazın tüm bunların yanında birçok olumsuz yanı da var onları da değerlendirdiğimizde ürün sıcak bir fırsat olmaktan kesinlikle çıkıyor..
    He alınır mı? alınır tabi tıpkı böyle bişi arıyorsanız. ama sadece ve sadece alınır asla kaçmaz vs diyemem.
    ancak ihtiyacım yok alayım satarım.
    ya da benım gıbı ya bu asus ben i5 3317 işlemcili bir makine kullanıyor olsam da bu asus kalitesiyle benimkini ezer gecer vs diye dusnuyorsanız aynı gün benim gibi iade edersiniz!
    Makineyi alırken asus marka oldugunu unutun zira asus adına yakışmıyor..

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah. Benim esas merak ettiğim şey windows 8 lisansını recovery bölümünü vb. taşımak zor olmayacak mı? Ondan emin olamadım.

clonlama programları var ama onda da kopyaladığın hdd ile diğer hdd nin aynı kapasitede olması gerekıyor gibi şeyler okudum. denemek lazım..

Asus'un sitesinde recovery alma programları yokmudur ? bu şekılde mevcut istemi almazsanız serial de yok, orj yazılım gidecek boşu boşuna

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.