Şimdi Ara

7 tane Nokia cihazına ait kod adları internete sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • 7 tane Nokia cihazına ait kod adları internete sızdı





    Microsoft'un Windows Phone 8 ekosistemine önemli yenilikler getirecek GDR3 güncellemesi ile birlikte önemli hamleler yapması beklenen Nokia'nın yeni modellerine ilişkin kod adları internete sızdırıldı.




    Sızıntıları ile ünlü Evleaks tarafından Twitter hesabından paylaşılan isimler 7 yeni Nokia cihazına işaret ediyor. Bunlardan ilki Bandit. Bu ismi Nokia'nın 6 inçlik Full HD ekran sunacak Lumia Phablet modeline ait olduğunu daha önce sizlere aktarmıştık.




    Rivendell veya Rivendale olarak bilinen modelin ise Windows RT işletim sisteminde çalışan Nokia tableti olduğu düşünülüyor. Orion, Pegasus ve Sirius kod adlarının ise taşıdıkları anlam gereğince birbiri ile ilişkili cihazlar oldukları belirtiliyor. Bunun haricinde Lanai ve Shorty şeklinde iki kod adı daha bulunuyor. Bunların hangisinin Lumia hangisinin Asha cihazlarına ait olduğu bilinmiyor.




    Nokia'nın önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeyi planladığı modellerin Lumia 1025, Lumia 825, Lumia 725 ve Lumia 625 şeklinde isimlendirileceği belirtilmişti. Bunlardan Lumia 625 modeli, 4.7 inçlik ekranıyla resmiyet kazanmıştı. Sızan kod adlarının bu tanıtılmayan modellere ait olduğu sanılıyor. Ayrıca gelecek yıl için 3 Asha modelinin de planlama içerisinde olduğu tahmin ediliyor. 

     








  • 920'ye heves ettik, 925 çıktı daha gelmedi, 1020 almayı planlıyorken, 1025 diyor... 2 dk rahat durun döverim ha!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berbat Ferhat -- 22 Ağustos 2013; 1:56:13 >
  • Nereden sızıyorsa artık anlayamadım gitti. Tamamıyla ticari reklam. Bunların geleceği zaten belli değil mi hangi isim olursa olsun. Güncellemeden öylece kalacak değiller ya.
  • Nokia nın amacını hala anlamış değilim yav senin daha piyasaya çıkmamış 2 telefonun var 925,1020 bunlar daha piyasaya çıkmamışken sen 1025 i duyuruyorsun amacın ne bu kadar fazla telefon çıkarıyorsun sırf israf başka bişey deyip yemin ediyorum Apple en iyisini yapıyor bence her seneye 1 telefon diyor adamlar çıkıyor işin içinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icine ettiniz la yeter artık 2 dk rahat durun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

    Nokia nın amacını hala anlamış değilim yav senin daha piyasaya çıkmamış 2 telefonun var 925,1020 bunlar daha piyasaya çıkmamışken sen 1025 i duyuruyorsun amacın ne bu kadar fazla telefon çıkarıyorsun sırf israf başka bişey deyip yemin ediyorum Apple en iyisini yapıyor bence her seneye 1 telefon diyor adamlar çıkıyor işin içinden

    Kapitalizm de israf diye bir şey yoktur. Dahası ülkemize gelmemiş olması telefonların piyasaya çıkmadığını göstermez.

    l920 kullanıyorum. Allah'ın izni ile 2 yıl en az kullanmak istiyorum. İleride Note2 boyutlarında bir Windows cihazı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle bekle bi hal oldum.. 925 ciksin dedik 1020 ciksin dedik simdi bi de bunlarin 5 li serilerini mi beklicez?? Hadi bekledik ozaman ne olacak?? Yenileri mi gelecek??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    Bu 5'in olayı nedir?

    1025
    825
    725
    625

    Revizyon gibi düşün. 920 nin eksikliklerini veya 920den memnun kalmayıp şu özellikler olmasa hafif olsa alırım diyen kullanıcılar için başka 920 piyasaya sürüyorlar
  • Çıkanlar hele bi piyasaya sürülsün... Bakarız sonra...
  • Bu gidişle yine zarar açıklar ancak nokia ,gereksiz bir sürü model çıkarıyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 22 Ağustos 2013; 10:19:20 >
  • nokia mı kaldı la!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

    Bu gidişle yine zarar açıklar ancak nokia ,gereksiz bir sürü model çıkarıyo

    Gereksiz bir sürü model çıkarmıyor. Hepsi gerekli. Yeni modeller çıktıkça bir önceki modeller gereksiz hale geliyor. Nokia'nın her telefonu piyasaya çıktığı gün itibariyle efsanedir. Arada hüsrana uğratan modeller elbet çıkacaktır. 1000 modelden 50-60 model hüsranla sonuçlanması normaldir. Önemli olan üretmek. Nokia bugüne kadar 1 milyar adet telefon üretmiş bir firma. Nokia denince akla telefon gelir. Televizyon gelmez, beyaz eşya gelmez, klima gelmez. Direkt telefon gelir insanın aklına. Açıklanan zararları ise kârdan zararlardır. Kârını yine yapmaktadır. Atıyorum 1 milyar dolar kâr bekler 400 milyon dolar kâr yapar, açıklanan aradaki 600 milyon zarar o zarardır. Rahat olun. Symbian çıkarmaya devam ederse batar denilen nokia batmadıysa lumia çıkarmaya devam ettiği sürece hiç batmaz.




  • Msm8960 ı allar pullar tekrardan satarlar bunlar işte biraz kamera artar biraz ram miktarları o kadar. win8 in eksikleri giderilmesi gerek yoksa bu modellerde aşırı fanlarin tercih edecegi modeller olur.

  • Biri nokia yı durdursun...
  • Biri nokia yı durdursun...
  • adamlar çalışıyor:)Beyler nokiaya laf atmak yerine microsoft'a laf atsanız daha iyi sanırım telefon olarak sıkıntı yasayan cok azdır fakat asıl şikayetler işletim sistemi tarafında.

  • 3 gundur forumlari baya arastiriyorum sistemde de cok fazla sikinti yok gibi. Yani yeni bi sistem olmasina ragmen baya kabul gormus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia yeni telefon çıkarınca arkadaşların cebinden para çıkıyor galiba. Laa Fırat borunun sahibi 13 senedir 3310 kullanıyor, siz neyin kafasındasınız.

  • Nokia yine "Nokia" olacak gibi. Her kesime her türlü telefon çıkarıyor adam. Donanım eksik ama ekran büyük, kamerası iyi, dengeli, bütçe dostu vs gibi her kesim için, elinden geldiğince her ihtiyaca göre telefon çıkarmaya çalışıyor. Yakında xPressMusic de çıkarırsa almak farz olacak zaten. Microsoft da sistemi güncellemeye, ortama ayak uydurmaya başlarsa zaten kimse önünde duramaz.


    Not: Bazıları Samsung da aynısını yapıyor diye düşünebilir. "BENCE" Samsung her kesime değil her bütçeye telefon çıkarıyor. Her kesime çıkardığı telefonlar "pek dengeli" değil. S4 Zoom

  • oha bu kadar telefon geliştirceğinize paranızı market geliştiricilerine yatırın...
    Market hariç bi eksikliği kalmadı İos ve Androidden tabi arayüzde herkese hitap edebilir olmalı

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.