Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar uzatmadan konuya gireyim. Uzun zamandır telefon kullanmıyordum ve bu ay sonunda büyük ihtimalle bir telefon alacağım. Elimde fazla miktarda para bulunmamakta ve aklımda kafaya koyduğum telefon Galaxy S3 Spot. Bugün telefoncuya sordum Spot ürününüz var mı diye fakat adamın verdiği fiyat 900 TL. Bazı sitelerde 500 TL ye aldığını söyleyenler var ve daha sonra telefoncu KORE Malı gösterdi fakat menüsü 1.5 sayfa olduğu için biraz tereddütte kaldım sizce ne yapmalıyım KORE malı almalımıyım. ? Aklıma biraz yattı çünkü spot telefona 900 TL Veremem. Kore Malı s3 ise 350 TL Dedi Tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • Ben aslında S3 Orjinal spot istiyorum fakat 900 TL. Çok. Benim en fazla alabileceğim 350 TL lik bir telefon ve bende Orjinal spot bir telefon istiyorum önerileriniz nelerdir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fghjretyht -- 22 Ağustos 2013; 10:11:27 >
  • Orjinal ikinci el s3 ü 350 TL ye bulamassın maalesef . Başka telefonlara yönel istersen .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 TL'ye Huawei Vision, 600 TL'ye General Mobile Discovery öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz telefonları biraz anlatırmısınız ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fghjretyht -- 22 Ağustos 2013; 10:08:08 >
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    2. El S3 değil. Ben spot telefon almak istiyorum sadece garantisi olmayan. Ama 900 TL. Çok. Bazı forumlarda 500 TL ye aldığını söyleyenler var. Bulursam 500 tl ye orjinal spot mal alırım.
  • Spot da zaten aynı anlama gelmiyor mu ? Siz mağazalardan çıkan teşhir ürünlerini mi diyorsunuz tam anlayamadım ?
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Sadece garantisi olmayandan bahsediyorum ben.

    Üstelik bir çok forumda yazılanları okudum. Çoğu kişi Kore S3 Almış ve memnunum diyorlar piyasası max. 500 tl den almışlar kimisi 300 e Çoğu şeyi aynı diyorlar Üstelik samsung zaten kore malı değil mi ? Beenim aklıma yattı kore malı s3 ama sizin fikirlerinizde benim için önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fghjretyht -- 22 Ağustos 2013; 12:48:33 >
  • Kore malı s3 ler gerçek s3 değildir . Yani öyle hitap edilenler . Birde orjinal olup olmadığını anlama yöntemleri var tabi ki. Ben bir kere telefoncuda gördüm elime aldım s3 le uzaktan yakından alakası yoktu fiyatıda 450 TL idi şu an paramı biriktirdim bende alacağım hala araştırma aşamasındayım elimdeki e71 satarsam alacağım .
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Kararsızım hala. Dün elime s3 mini kore aldım ve menüsüne girdiğimde 1.5 sayfa menüsü olduğunu gördüm biraz tereddütte bıraktı beni. Fazla ayrıntılı konuşmadım elime alıp sadece menüsüne baktım ama dokunmatiği falan gayet iyi bir telefondu. S3 mini kore ve S3 Kore arasında ne farklar var bilmiyorum biliyorsanız paylaşırsanız memnun olurum.
  • s3 mini s3 e göre kötü bir telefondur yani donanımsal olarak . İşlemcisi vb. gibi. Detaylı bilgiyi forumdan bulabilirsiniz .
  • Spot alacaksan Yurt Dışına cıkan bi akraban filan varsa onlar getirsinler mesela kuzey ırak ve iran fiyatları çok ucuz şu an
  • Babam yurt dışında fakat Rusyada
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Koreleride farklımıdır peki ?
  • korelerin bazıları farklı oluyor ama babanız rusyadaysa ona aldırın orjinal bir tane rahatınıza bakın buraya gelınce de açtırırsınız bu kadar yada ilk önce bir fiyatını öğrenin size önerim orjinal bir s3 almanız kore filan uğraşmayın paranıza yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Vizesi bitmeden gelmesi biraz zor şirket bırakmıyor. Oda şubatın 5'inde dönecek 6 ay bekleyemem zaten telefonu ben konuşup mesajlaşmak müzik dinlemek için istiyorum ve birde oyun olarak top eleven oynuyorum bunu karşılıyacak mı kore malı s3 bilmiyorum Almışken birazda şık olsun istedim o yüzden kore malına yatkın kafam.
  • Bi Araştırın Orada ucuzsa Getirip türkiyede imei attırın
  • Zannetmiyorum. Karpuzun dahi dilimle satıldığı ülke Rusyadan bahsediyoruz burada.
  • Ne kadar bütçeniz var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srkyoguz

    Zannetmiyorum. Karpuzun dahi dilimle satıldığı ülke Rusyadan bahsediyoruz burada.

    Karpuz başka telefon başka. Bazı meyve sebzeler o ülkede yetişmiyorsa fiyatları pahalı olabilir. Keza Almanya'da da karpuz gibi ithal meyvelerin fiyatları pahalıdır ancak elektronik eşya fiyatları Türkiye'ye göre ucuzdur.

    Rusya'da ise telefon fiyatları Türkiye'den daha ucuzdur.

    Örneğin Rusya Mediamarkt'ta 24999 Ruble karşılığı Samsung Galaxy S4 satılmakta. Bu fiyat Türk parası olarak 1500 TL ediyor. Türkiye'ye getirilirse pasaporta işletme masrafları ile 1620 TL civarı bir fiyat tutar ve Rusya'dan getirtilip Türkiye'de kullanılan cihazın garantisi olmaz.

    Türkiye Mediamarkt'ta ise Samsung Galaxy S4 1900 TL'ye satılıyor.

    Ben senin yerinde olsam ve bütçem 350 TL olsa Resmi KVK Garantili Huawei Vision alırdım. İstediğin Samsung Galaxy S3'ün garantisiz ve hatta ikinci el olanları bile senin bütçeni oldukça aşıyor.

    Huawei Vision'u incelemek ve satın almak için aşağıdaki linke bakabilirsin.

    http://www.hepsiburada.com/liste/huawei-u8850-vision/productDetails.aspx?productId=telcephuau8850&categoryId=371946



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Ağustos 2013; 0:48:28 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.