Şimdi Ara

Video Analiz - Titanfall (Gamescom 2013)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamescom 2013'te gösterilen Titanfall oynanış videosunu derinlemesine inceliyor ve oyun hakkındaki yorumlarımızı paylaşıyoruz.

• Buralar az sonra The Last of Us serisini bekleyenler tarafından baskına uğrar
  • Allah aşkına şu video oynatıcınızı değiştirin.
  • bu oyun çok çok abartıldı. cod ghost bundan 4 kat daha iyidir.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beğenmedim ama fanatiği çok olur bu oyunun.
  • Oha, Shingeki No Kyojin'i duyunca heyecan bastı birden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oziko -- 23 Ağustos 2013; 18:27:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirrors Edge ve robotlu Vanquish bu oyundan daha iyi görünüyor. Ama oyun dünyasının gözü kör olsun reklama abanan oyun abartılıyor.

Cod u eleştiriyoruz ama bu eski motorlu titanfall daha better, single yok. Cod hiç olmazsa daha gerçekçi ve karakterleri, single'i iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=red]Dirt 3 Video İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "aga bu nedir" diyesi geliyor insanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hosuma gitmedi ama sevenleri olacaktir.BF4 varken tercih edilir mi orasini bilemem

• TITANFALL timed exc bu arada ps4'e de gelicekmiş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

Hosuma gitmedi ama sevenleri olacaktir.BF4 varken tercih edilir mi orasini bilemem

herkes modern askeri savaşlardan hoşlanacak diye bir zorunluluk yok, bu oyunun da sevenleri olacaktır muhakkak. mesela benim favori bf oyunum 2142 ve bu oyunu belki biraz 2142 tadı verir diye bekleyip bf4'ün yüzüne bile bakmayacağım. ea güdümlü olduğu için dandik de çıkabilir titanfall veya mechlerin üşüştüğü cod klonu oynanışa sahip olabilir ki bu hiç iyi olmaz. bekleyip göreceğiz bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Hosuma gitmedi ama sevenleri olacaktir.BF4 varken tercih edilir mi orasini bilemem

herkes modern askeri savaşlardan hoşlanacak diye bir zorunluluk yok, bu oyunun da sevenleri olacaktır muhakkak. mesela benim favori bf oyunum 2142 ve bu oyunu belki biraz 2142 tadı verir diye bekleyip bf4'ün yüzüne bile bakmayacağım. ea güdümlü olduğu için dandik de çıkabilir titanfall veya mechlerin üşüştüğü cod klonu oynanışa sahip olabilir ki bu hiç iyi olmaz. bekleyip göreceğiz bakalım..

Fps seven cogu kisi bf yide sever

• Başlangıçta ki Attack on Titan süper olmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Fps seven cogu kisi bf yide sever

ben sevmem şahsen, en azından bf3 sevmem..

• E3 te ağzımın suyu akmıştı . Fakat şu videodan sonra fikrim değişti . Oyunda çok fazla cod izi var . Cod a aşina olanlar sıkıntı çekmeyeceklerdir . Diğer bir yandan savaşlar sürekli titana bin vur sonra atla diğer titanı indir... Çeşitlilik yok ve bir yerden sonra sıkacaktır . Yani en azından Titanlardan başka binilen araçlar vs. olsa iyi olabilir (Mesela BF de sadece tank yok helikopter var jet var... çeşitlilik var ) Yine de sevenler olacaktır ama bir BF oyuncusu olarak bana hitap etmiyor .

• Bu konuya hiç Objektif bakmıyorum!!!

Talha Aynacı, belliki bunu yaparak oyuna Popularite kazandirmak istiyor,oyunu sevmiş olabilir ama bu oyunun iyi olduğu anlamına gelmsin kimine göre öyle, benim için bir artısı yok.

ATTACK ON TITAN parçası bu oyuna koydu ya
    TALHA KAFANMI GÜZELLLL. HIÇ YAKIŞMAMIŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbv

Bu konuya hiç Objektif bakmıyorum!!!

Talha Aynacı, belliki bunu yaparak oyuna Popularite kazandirmak istiyor,oyunu sevmiş olabilir ama bu oyunun iyi olduğu anlamına gelmsin kimine göre öyle, benim için bir artısı yok.

Merhaba mnbv

Oyun zaten kendi çapında bir popülariteye sahip ve ne EA ne de yapımcı Respawn ile maddi veya manevi bir bağım olmadığı için böyle bir çaba içine girmeme de gerek yok. Benim anlamadığım nokta 3 dakikalık bir trailerdan yola çıkarak oynanış yapısını anlatmaya çalıştığımız bir videodan nasıl böyle bir sonuç çıkardığınız. Oyunu sevdik bizden 10 puan mı diyoruz? Hayır. Bu bir inceleme videosu mu? Hayır? Yoksa bu fikre zaten sahip miydiniz? Benim bu oyuna popülarite kazandırma çabalarımın sizin fantazi dünyanızdaki sonuçlarını merak ettim. Bu sinirin, öfkenin kaynağı nedir?

Evet ben bir oyuncu olarak ve bir BSC editörü de olarak Titanfall'u merakla bekliyorum. Bunda da hiç bir sıkıntı göremiyorum. Bir oyun hakkında heyecanlanamayacak mıyız? Kaldı ki izleseydiniz oyun hakkındaki endişelerimizi ve olumsuz yorumlarımızı da duyardınız.

Nihayetinde beğenmediğinizi belirtmişsiniz. Bundan öte köy mü var?

Kendi aşırı ve uç hayranlıklarınızı başka insanların ismini kullanarak yansıtmayın. Biraz da üslup hoş olmalı. İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır, üsluplarına göre uğurlanırlar.

Talha Aynacı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahahah openingi almış koymuş talha usta hahahaha

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbv

Bu konuya hiç Objektif bakmıyorum!!!

milletin bf3 ve cod oyunlarından başka bir şey önermediği yerde, polüperin köpeği olunan bir ortamda titanfall'un reklamını yapıyor diye Talha Aynacı'ya yüklenmen ne kadar saçma..

bıkmadınız mı artık birbirinin aynısı, sığ ve dandik modern savaş oyunlarından.. popüler diye sazan gibi atlama devam mı edecek yeni cod ve bf oyununa.. atlayın kardeşim, açın yeni cod bf oyununu, 12 yaş ortalamalı oyuncu kitlesiyle birbirinize hakaret ederek, hile yapıyor diye yaftalanarak zoraki eğlencenin tadını çıkarın..

herkes bf veya cod beklemek, oynamak, sevmek veya övmek zorunda değil..

• Konuya dönüyorum;

Xbox exclusive olmasa kimse yüzüne bakmaz, ama xbo'da olduğu için abd'de, dolayısıyla tüm dünyada çok destek görür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.