Şimdi Ara

The Witcher 3'ten Yeni Nesle Yakışan Görseller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      CD Project'in PC'nin yanı sıra yeni nesil konsollar Playstation 4 ve Xbox One için hazırladığı RPG oyunu The Witcher 3: Wild Hunt'tan yeni görseller yayınlandı. Bu görseller çevre detaylarının ne kadar harika olduğunu bir kere daha gösteriyor.

The Elder Scrolls V: Skyrim'den %20 daha büyük bir haritaya sahip olacak The Witcher 3: Wild Hunt'ın dünyası oldukça etkileyici olacak gibi görünüyor. Aşağıda oyunun yeni görsellerini bulabilirsiniz.

• Kim ne derse dedin 2014 RPG yılı olacak.
  • RPG yılından ziyade Open World yılı olacak bence. Tabi Open World RPG'ler dadından yinmez o ayrı.
  • Witcher, GTA, BF tüm yıl yeter herhalde

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle 2016'ya kadar oyun çıkmasına gerek kalmaz bu kadar oyundan sonra
  • gördükçe yeni nesli arzuluyor insan
  • Gta 5 ve Witcher beni Elder Scrolls 6 ya da Fallout 4'e kadar oyalar, onlarda beni yeni Gta'ya kadar oyalar. Bu böyle gider.
  • Yeni nesili yeni nesil gibi yaşatan ender oyunlardan olacak . Tek isteğim adam gibi bir optimizasyon...
  • Güzel olcak.
  • güzel oyun olacak yeni nesile girerken böye oyunları görmek güzel
  • İyi güzelde artık gameplay gelsin.
  • Ust tarafta 3. fotografta yerldeki taslar duz gozukuyor cok huylaniyorum oyle olmasindan, gelistirilmesini cok istiyorum oyle kucuk ayrintilarin
  • Atı görünce bir an red dead redemptionu anımsadım.
  • skyrimi oynuyodum yeni kapattım,geldim şu fotolara baktım yeniden açıcam şimdi skyrimi.'Orta çağ' süpersin...
  • Sistem gereksinimleri belli mi?
    Örneğin 780m yeterli olur mu bunun için ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.