Konami'nin yepyeni oyun motoru Fox Engine ile geliştirdiği Pro Evolution Soccer 2014'ün çıkış tarihi açıklandı. Playstation 3, PC, Xbox 360, PSP ve 3DS için hazırlanan oyun 20 Eylül'de Avrupa'da piyasaya çıkacak.
Bu arada oyunun yeni bir videosu da yayınlandı. Fox Engine ile grafiksel olarak ilerleme kaydeden ve gerçekçi bir oynanış yapısı sunmayı amaçlayan PES 2014'ün bu videosunda Celtic'in şampiyonlar ligindeki mücadelesine tanıklık ediyoruz. İşte yeni video.
Grafiklerde ve oynanışta ilerleme var ancak bir çok kez dile getirdiğim gibi en büyük handikap PS4'e gelmeyecek olması.
Drogba #12 değil lan #11 oldu :D
Galatasarayı yarı finalde görmek gurur verici ama şu gol olunca filede ki fizik yoksunluğu ve taraftarların hissizliği unut kırıcıydı
kalelerde fizik yok
haberde yer almıyor ama ön sipariş verenler forma dlc lerini bedava ediniyor.Kısace Dlc geldi pes serisinede
Topu alan Burak ama vuran Drogba
bekliyoruz
videoda geçiş sahneleri güzel olmuş parçalar oturmuş atmosferi iyi yansıtmışlar umarım oynanış ve atmosferde güzel olur oyunda
fifadan 4 gün önce çıkıyor bakalım
Videoda Galatasaray var. FIFA 'nın yapmadığını PES yaptı. HELAL OLSUN KONAMI.
Bu videolardan olayı anlamak zor oluyor özellikle futbol konusunda.Bir an önce gelsin oynayalım kendimiz görelim.
Keşke PS4'e de çıksaydı.
Vitaya yine yok.Kimse bana vita demesin artık.
helal olsun KONAMI helal olsun be, bu sene pesciyiz
bide su sipikeri degistirseler
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Percival
Topu alan Burak ama vuran Drogba
Ben de ilk onu fark ettim garip gerçekten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme