Şimdi Ara

Genius Operating System : Mobil işletim sistemine yepyeni bir bakış açısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Üzerinde 2 senemi Harcadığım Bir Proje.

> Burdan Proje Sitesine Ulaşabilirsiniz.

Burdaki Amacım Kullanıcıya Daha Sade Stabil Performanslı Bir Sistem Sunmak.

Elimdeki Stock Romu Fazlasıyla Editledim.

Ama Android'den Uzaklaştıramadım Tek Bir Konuda Paket Derleyicisi (.apk)

Eğer Android İle Aranız İyi İse

> Arayüz, Site , Uygulamalar , Animasyonlar İçin Öneri Alabiliriz.

> Geliştirici.

Ne Kadar Saçma Gelsede Eğer Takım Oluşturabilrsem Bu İşi Fazlasıyla Büyüteceğim.

• Tutulmaması Ayrı Bir Konu
  • Peki, şöyle bir soru yönelteyim. İnsanlar neden resmi MIUI ROMunu kullanmak yerine gOS kullansın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Peki, şöyle bir soru yönelteyim. İnsanlar neden resmi MIUI ROMunu kullanmak yerine gOS kullansın?

neden kullanmasın?
  • quote:

Peki, şöyle bir soru yönelteyim. İnsanlar neden resmi MIUI ROMunu kullanmak yerine gOS kullansın?

Linux Ubuntu Arasındaki Fark Neden En Çok Ubuntu Kullanılıyor Linux Dağıtımında ?

MIUI Dan Daha Kullanılması Kolay Ve Sade.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

quote:

neden kullanmasın?

Neden Çinli Bir Şeye Güvenin Türkçe Değil ? Türkiye Bu Yüzden Teknoloji Konusunda Geri İlerlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeuzops -- 21 Ağustos 2013; 20:53:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Angel

quote:

Linux Ubuntu Arasındaki Fark Neden En Çok Ubuntu Kullanılıyor Linux Dağıtımında ?

MIUI Dan Daha Kullanılması Kolay Ve Sade.

Ubuntu bir Linux dağıtımıdır. Linux ü tek başına kullanan yok zaten. Soruyu Ubuntu ve Fedora/Debian ile sorsaydınız daha mantıklı olurdu.

Anladığım kadarı ile taban MIUI. Siz MIUI yi sadeleştirdim demiştiniz. Sade Android isteyen zaten AOSP kullanır. MIUI kullanan adamında sadelikle pek alakası yoktur. Ben sorumu buna dayanarak sormuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonuna kadar destek veriyorum.Keşke bilgim olsa da deceloper olarak yardımcı olabilsem.Forumberi gruba al derim bu işlerin adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

Sonuna kadar destek veriyorum.Keşke bilgim olsa da deceloper olarak yardımcı olabilsem.Forumberi gruba al derim bu işlerin adamı

Developer Olmanız Gerek Yok > Genius O
  • quote:

Sonuna kadar destek veriyorum.Keşke bilgim olsa da deceloper olarak yardımcı olabilsem.Forumberi gruba al derim bu işlerin adamı

• quote:

• quote:

• quote:

quote:

quote:

neden kullanmasın?

Neden Çinli Bir Şeye Güvenin Türke Değil ? Türkiye Bu Yüzden Teknoloji Konusunda Geri İlerlemiyor.

Turkce yaziyi katledip Turkiye ilerlemiyor demek de anca Turkiye 'de olur heralde ... Sistemden planlamadan bahsediyorsan once kendini sistemlemelisin.

Soylediklerimi laf sokmak degil, 39 yasinda bir muhendis tavsiyesi olarak algilamani isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

quote:

quote:

neden kullanmasın?

Neden Çinli Bir Şeye Güvenin Türke Değil ? Türkiye Bu Yüzden Teknoloji Konusunda Geri İlerlemiyor.

Turkce yaziyi katledip Turkiye ilerlemiyor demek de anca Turkiye 'de olur heralde ... Sistemden planlamadan bahsediyorsan once kendini sistemlemelisin.

Soylediklerimi laf sokmak degil, 39 yasinda bir muhendis tavsiyesi olarak algilamani isterim.

Bir Anlık Sinir

• Turkce yazida tum kelimelerin ilk harfleri buyuk olmaz. gOS da bunu yapmazsin umarim.

• Yapmam Böyle Yazmayı Seviyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.