Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.183
Cevap
38
Favori
201.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefonda tek yangın çıkaracak şey pilin patlaması olabilir ,pilden doğru yanmamış telefon ilginç olan bu üst kısım yanmış baya.
  • vesago kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum ya, teşekkürler ama
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum, sana da geçmiş olsun.

    Seninkinin yanma sebebini az çok tahmin edebiliyorum ya anlık olan bi anakart/sistem hatası flaşına aniden aşırı gerilim verdi, ya da belleğin içindeki çiplerden biri bi toz zerresi yüzünden kısa devre yapıp kendini yakmış olabilir.

    Sony Türkiye tınlamıyor, Sony'nin kendi sayfasında kimse bana cevap vermiyor zaten, Şikayetvar'a da yazma Teleservice için sonuç alamazsın gibi şeyler söylüyorlar.

    Mahkemeyle de pek uğraşmak istemiyorum ama..

    Yarın ola hayrola bakalım
  • geberit kullanıcısına yanıt
    Ben de böyle düşündüğüm için yanıt arıyorum, telefonun yenisini falan da istemem bu saatten sonra uzak dursun zaten de,

    sağlam bataryaya rağmen hangi sebepten bu telefon yandı?
  • Arkadaşlar tekrardan merhaba, bugün insanlarla kavga etmekten vazgeçip gidip kendime yeni telefon aldım (Ascend G7)

    Hepinize teşekkürler, kendinize iyi bakın
  • 18XET01 1 kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışın bence zaten L bi işe yaramaz bir telefon bazen duvara atıp kırasım yok değil ama öyle bir insan değilim hele chromedan sonra kendine gelemeyişi deli ediyor beni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geberit

    İyi yapmışın bence zaten L bi işe yaramaz bir telefon bazen duvara atıp kırasım yok değil ama öyle bir insan değilim hele chromedan sonra kendine gelemeyişi deli ediyor beni.

    aynen.oyun oynuyorum ana ekrana dönüyorum 6-7 sn telefon simgeleri yok oluyor google chrome yanıt vermediğinde kendi kendini kapıyor
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Sony resmen kazıkladı bizi Z lolipop bile alacak bizim telefon kitkat dahi almadı ,zamanında bende pintilik edip Z almadım kendimede kızıyorum.
  • 18XET01 1 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, aynı sorun bende de var. Clash of clans oynuyorum vesaire oyunlar oynuyorum, bazen de arkadan da müzik açıyorum ki telefonu elimde tutarken elimi kamerasına götürdüğümde sıcaklığı çok net hissediyorum. Arka kapağının oraya dokunduğumda da aynı ısıyı alabiliyorum. Ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum, 2 sene sonra yanıp yanmayacağı belli değil ama sayenizde böyle bir şey olursa şaşırmayacağım. Bilgilendirme için teşekkür ederim, gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneygunloven -- 6 Mayıs 2015; 11:38:05 >
  • Yeni telefon alma vakti geldi arkadaşlar Xperia L den artık verim almamaya başladım
  • arkadaşlar bilen arkadaşlar lütfen yardımlarınızı rica ediyorum. mobil veri yani 3g ile dolphin tarayıcısı ile sürekli data verisi alıyorum fakat stamnia modunda söylediği gibi ekran kapalı iken veri gelişi kesilmiyor gibi geliyor bana gibi geliyor değil bence öyle. çünkü hiç ekranı uzun müddet açmasam telefon soğumuyor ve gerçek anla ordan gelen veri saatide aynı! bunu normale nasıl dönürebilirim? dolphine baktım ilgili bir ayar göremedim. stamnia modunda da ayrıcalıklı değil dophin. yani ekran kapandığında veri dursun normal olanı istiyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar uygun fiyata bi xperia l aldım telefon Wifi ve bluetooth açılınca resetleniyor onun dışında bi sorun yok. telefona rom atılınca böyle olmuş diyor satan kişi servise göndermiş yetkisiz müdehale demiş yapmamış garanti. Entegresi bozulmuş olabilir diyor
    Telefonda orjinal rom yüklü, önerdiğiniz stabil uygun bi rom var mı acaba yine rom atarken bi sıkıntı olur telefonda yinede bu riski alıp rom atmayı düşünüyorum kullandığınız önerdiğiniz bi rom var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShutterSpeed kullanıcısına yanıt
    bu rom nasıl yükleniyor dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HyPno55

    Yeni telefon alma vakti geldi arkadaşlar Xperia L den artık verim almamaya başladım

    Z alsaydım zamnında şuan z ler yeterince hızlı çalışıyor bi sorunu yok ,amiral gemisi fiyatlarına kızıyoruz ama en baba desteği ve donanımıda onlar alıyor malesef.
  • vodafone da eskiyi getir yeniyi götür kampanyası nasıl? ben gerçi faturasız hatlıyım bu durumda katılabilirmiyim bilmiyorumda red small da olduğumuzu düşünelim kendisi zaten 55tl +45 tl htc alınırsa ve 24 ay sanırım yani aylık 100tl ödücem 24 ay 2400 tl ödücem. ki bu anladığım kadarı ile en düşük ödeme sanırım. birde kullandığın telefonu durumuna göre 3-4 kaliteye ayırıyorlar galiba.
    bizim xl de mevcut 400 tl ye saysalar 2000 tl 24 ay. tek seferde çekilecek peki taksit yapılacakmı?

    işine gelene iyi olabilir. ama bana göre git bir z3 compact al 1500-1700 tl ye 18 tl 12 ay efsane tarife kullan. kafana görede takıl şart şurt olmadan. bence hiç bir karı yok sadece bağlayıp sağmak için. avruda bu kampanyalarda telefon bedava. tarife ücretide bizdeki kadar değil. yabancı işadamları türkiyeye gelmezmi bizim gibi kekler varken gelir tabi.! işte bizim gelişmemiz bu; her zaman keklenmek!!




  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Ya bu ülkede herşey çevrilerek saptırılarak geliyor ülkeye yurt dışında kontrat denen olayda cihaz bedeli faturaya gömülmez sadece bizde kalacak sözüne cihaz bedava verilir bizde hem cihaz parası hemde hat parası alınıyor dediğin gibi git bir kere al 3-4 yıl kullan zaten z çıkalı 3 sene oldu hala taş gibi telefon geçte olsa lolipopta alıcak daha ne.

    bugün cm türevi bir rom yükledim yok orjinali gibi olmuyor malesef tamam bildiğin lolilop ama bişeyler yanlış ve eksik gibi çalışıyor ,bana uymadı açıkcası harcadığım zamana acıdım çok çocukca geldi bana.

    Ayrıca demin banka uygulaması yükledim uyarı verdi rootlu cihazda güvenlik açığı vardır diye adamlar haklı zaten yüklerken aklımada geldi ,çok sık işlem yapıyorum telefondan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 10 Mayıs 2015; 15:47:44 >
  • demin acaba değiştirsemmi xl yi dedim ve araştırma yaptım. işlemci ram dışında göze çarpan bir telefon bulamadım. hatta bizim xl deki kullanışlılık onlarda yok. :) bu arada belirteyim telefonumda şu an hiç bir sorun yok ce 1.17 sürümünde. 4.2.2

    aradığım özellikler şunlar.
    1-maximum 1500 tl olması.
    2-radyo (internetten değil)
    3. pilin arka kapak açılarak değiştirilebilir olması
    4-güneş ışığı altında kolay kullanımlı ekran.
    5-görüşme müzik sesinin iyi olması
    6-şebeke üzerinden görüntülü görüşme olması
    7-en az 8 mp ana kamera ve 2mp ön kamera
    8-eldiven modununda olması yani karda kışta soğuk elle kullanabileyim.
    9-son android sürümlerini kullanabilir olması.
    10.biraz yüksek ram ve işlemciram 1.5 işlewmci 1.5 ghz olabilir minimum.
    11-multi tasking ve multi touch olması.
    12- ekranın en fazla 5 inç olması.
    varmı böyle bir telefon yardımcı olabilecek varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 11 Mayıs 2015; 13:13:01 >




  • arkadaşlar cm12de recovery modda dalvik cache seçeneğini göremedim acaba cm12 kullananız varsa sizdede dalvik cache var mı yok mu bilgilendirebilirmisiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geberit

    Sony resmen kazıkladı bizi Z lolipop bile alacak bizim telefon kitkat dahi almadı ,zamanında bende pintilik edip Z almadım kendimede kızıyorum.

    Simgelerin gidip tüm uygulamaların kapanması durumu en çok sinir eden olay benim için, bende çok para vermemek adına almıştım fakat ilk zamanlar tatmin etsede bir zaman sonra pişman oluyor insan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen mutlaka oluyor bir süre sonra ,bence Sony bu makinede bir gelecek göremedi yada donanımsal bir sorun gördüğü için güncelleme çıkarmadı , yoksa lolipop alamıycak gücü yok değil aletin resmen gömdüler modeli.
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.