Herbirimiz sectigimiz serverda down lardan laglardan yada disconnect olmalardan dolayi çoğumuz değişik değişik serverlara girdik. Bir aralar tam dedim extreme biraz adam oldu dedim o arada serverin durumu bizi dağitti. Benim istediğim şöle günde ortalama 20 kişi olan türk clanı olması vede oyuncularin bol bulunduğu bir yerde adımızı duyurmak. Bu oyunu kendimi kendi bilgisayarıma kurup da yanlız başıma oynamasınıda bilirim ama işte o zaman da singleplayer oyunlardan ne farkı kalırki :). Ama RPG yi RPG ye yapan en büyük unsur Online oyunculardır.
Arkadaşlar Halen Lineage2 Tutkusu olanlara sesleniyorum. Bir topluluk olalim bir anlaşmaya varalim ve bir araştırmadan sonra bir uzlaşmaya vararak bir server seçelim o serveri darma duman edelim. :)
İLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Not: Yok ben uğraşamam. Artık Uğraşamam yeni baştan diyenlere zaten ihtiyacımız yok :P
Mesela hangi server.Kac XP ile kac XP arasi.(XP-XP)50-60 tan yuksek olsun.Ugrasmadan dolayi degil daha zevkli oluyor.:)) :P :D :d :p :) :( ^^ NOT:Hizli cevaplarsaniz sevinirim.:))
ii aksamlar, gezginci kardesim uzun bi aradan sonra ilk defa cvp yazabiliyorum kusuruma bakma kastien de de seninle bi türlü karsılasamadık su anda is yerindeyim daha öncelerde de belirttigim gibi ben evdeki pc den oynuyorum oyunu ve evde ufak sornlar var (yangın cıktıgı için kablolardan bazıları yandı)yanan kablolar arasında internet kablosu da var uzatmıstım alllahtan pc yi odama almak için yoksa pc de gidiyodu her neyse evdeki problemleri cözene kadar fazla sık olmadan sizlerle olmaya calısacagım her hangi birinizin kalbini kırdıysam affola bu arada gezginci bende senle aynı fikirdeyim ve sunu sana belirtmek istiyorum sen su servera gecelim dersen ve ortamın ii ooldugundan eminsen ben senin yanındayım tabi sende beni kabul edersen tekrar ii aksamlar
ii aksamlar, gezginci kardesim uzun bi aradan sonra ilk defa cvp yazabiliyorum kusuruma bakma kastien de de seninle bi türlü karsılasamadık su anda is yerindeyim daha öncelerde de belirttigim gibi ben evdeki pc den oynuyorum oyunu ve evde ufak sornlar var (yangın cıktıgı için kablolardan bazıları yandı)yanan kablolar arasında internet kablosu da var uzatmıstım alllahtan pc yi odama almak için yoksa pc de gidiyodu her neyse evdeki problemleri cözene kadar fazla sık olmadan sizlerle olmaya calısacagım her hangi birinizin kalbini kırdıysam affola bu arada gezginci bende senle aynı fikirdeyim ve sunu sana belirtmek istiyorum sen su servera gecelim dersen ve ortamın ii ooldugundan eminsen ben senin yanındayım tabi sende beni kabul edersen tekrar ii aksamlar
Yok Dostum ya lafı bile olmaz :)
Bu arada geçmiş olsun bende üzüldüm bu olaya. İnşallah evdekilerde bir yaralanma yada o tur kaza filan yoktur. Yeniden geçmiş olsun. cana gelcegine mala gelsin dimi ama. Bu arada pc ne birşey olmaması senin adına benide sevindirdi
Halen benim de içimde var yukarda anlattigim gibi diger arakadaşlarda server onerilerinde bulunursa ona gore inceleme yapacam. inceleyim buraya ayrintilarini sunacağim burada açık oturum yapacagiz :) bu siralar baya bir serveri deneyecegim bu arada firsat buldukca munkun olursa diger arkadaşlarda denesinler ona gore bir server belirleyelim
dragon 15x. ölümüne savaş. alpha vs dyingbreed. cumartesi saat 11 de oren kalesine gelin ve savaş görün.yada en azından dragon 15xin forumlarına bakın. ayrıca bu serverda rise of turks olarak gludio kalesinede sahip olmuştuk alpha2 dağılmadan önce.yalnız şunu belirteyim clanımızın yarısı yabancıydı.
ben seyirci olarak nasil gelebilirim yani beni kimsenin kesmemesini nasil saglayabilirim arada kazi damagesini gitmeyelimde zaten sk kasamiyorda
dragon 15x. ölümüne savaş. alpha vs dyingbreed. cumartesi saat 11 de oren kalesine gelin ve savaş görün.yada en azından dragon 15xin forumlarına bakın. ayrıca bu serverda rise of turks olarak gludio kalesinede sahip olmuştuk alpha2 dağılmadan önce.yalnız şunu belirteyim clanımızın yarısı yabancıydı.
piabos amacimda türkleri bir araya getirmek :) şöle ahmet sen şunu alk mehmet sen bishoplarini al ondan sonra ali, osman ... sizde bize heal yapin gibisinden :) yada tank sen boss a dal bishop sende ona heal buyuculer uzaktan ates edin yaklasmayin :) işte bunu istiyorum anliyormusun gidip floran villagede birbirimizi geliştirmek(örnek olarak) daha da daha da güçlü olmak ondan sonra hep beraber balik tutma yarışı yapmak monster yarıştırma bolgesinde yaratir yarıştırmak. yada bir tane pk olup herkesi kesmek (kale savaslari hakkında yada kale alma hakkında bilgim yok :) onuda yakında ogrenirim ) tabiki bunlar eglencesi,
ya ben yabancı ile derdimi anlatana kadar ömrüm geçiyor ha o anliyacak da ha sen anliyacan da onu ooooooooo ben turk istiyorum kardeşim :)))
walla içimden gecenleri yazmısınız buraya bi kac kişi toplanıp bi de herkes ayrı bi class acsın birbirine grup olarak yardım etsin surekli bir arada olsun eger zmanım olsaydı hiç dusunmez gelirdim ama dragon 15 x i dneyin orda siegeler manyak fakat adını duyuramazsın ya alpha olacan ya da db baska turlu barınamaz gucsuz bi klan olursun yani yabancılarla ally sart
quote:
Orjinalden alıntı: buminKHAN
walla içimden gecenleri yazmısınız buraya bi kac kişi toplanıp bi de herkes ayrı bi class acsın birbirine grup olarak yardım etsin surekli bir arada olsun eger zmanım olsaydı hiç dusunmez gelirdim ama dragon 15 x i dneyin orda siegeler manyak fakat adını duyuramazsın ya alpha olacan ya da db baska turlu barınamaz gucsuz bi klan olursun yani yabancılarla ally sart
Tabiki Ally siz olmaz amac guzel bi clan clan gücünü kazandıktan sonra ally bulmasi kolay olur hatta iyi bi ally e de girilebilir. Ama şu C4 un meyvalarını heb beraber yiyelim dimii :)) hmm dragon 15 i bi deneyim bakyim nasil ozellik ve lag orani bi test edeyim :) görüşlerin için saol
quote:
Orjinalden alıntı: gezginci01
Herbirimiz sectigimiz serverda down lardan laglardan yada disconnect olmalardan dolayi çoğumuz değişik değişik serverlara girdik. Bir aralar tam dedim extreme biraz adam oldu dedim o arada serverin durumu bizi dağitti. Benim istediğim şöle günde ortalama 20 kişi olan türk clanı olması vede oyuncularin bol bulunduğu bir yerde adımızı duyurmak. Bu oyunu kendimi kendi bilgisayarıma kurup da yanlız başıma oynamasınıda bilirim ama işte o zaman da singleplayer oyunlardan ne farkı kalırki :). Ama RPG yi RPG ye yapan en büyük unsur Online oyunculardır.
Arkadaşlar Halen Lineage2 Tutkusu olanlara sesleniyorum. Bir topluluk olalim bir anlaşmaya varalim ve bir araştırmadan sonra bir uzlaşmaya vararak bir server seçelim o serveri darma duman edelim. :)
İLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Not: Yok ben uğraşamam. Artık Uğraşamam yeni baştan diyenlere zaten ihtiyacımız yok :P
Bu arada açılacak Clan da Her kisi uyacak kurallar olacak ger çekten güzlü olmak isteyenlerin bulunacagi gerçekten zevk almak isteyenlerin. Ben clan içi rekabeti severim diyenlere öncelikli olacak.
Arkadaşlar benm süper bir fikrim var tamda bir turk clani istiyorum cok kastım ama leader olmam (uraşamam) 24 saat onlineyim (uyuduğum zamanlar vendor) herkesi bekliyorum..http://dragon-network.net/ ------- bu arada ben 50 x serverda kasıyorum hayatta uraşamam 7x fln işim olmass bana ulaşmak isteyenler nickim Kortan (dragon judgementte)
Arkadaşlar çok isteyenler türklerin bol bulundugu online sayısının yüksek oldugu c4 skillerininde hepsinin çalıstıgı bartz server'ı var pvpx oraya bekleriz türk clanı var ve büyük bi clan daha kurmayı düşünüyoruz gerkirse birleşeceğiz çok sağlam işler yapacağımıza inanıyoruz ve çoğu arkakadaşımız uzun süre online bende dahil. http://l2-pvpx.com/ sayfası çok kolay üye olup hemen başlayta bilrisinz bekleriz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BlooDsS
Bu arada geçmiş olsun bende üzüldüm bu olaya. İnşallah evdekilerde bir yaralanma yada o tur kaza filan yoktur. Yeniden geçmiş olsun. cana gelcegine mala gelsin dimi ama. Bu arada pc ne birşey olmaması senin adına benide sevindirdi
Halen benim de içimde var yukarda anlattigim gibi diger arakadaşlarda server onerilerinde bulunursa ona gore inceleme yapacam. inceleyim buraya ayrintilarini sunacağim burada açık oturum yapacagiz :) bu siralar baya bir serveri deneyecegim bu arada firsat buldukca munkun olursa diger arkadaşlarda denesinler ona gore bir server belirleyelim
yok allaha sükür evde kimse yoktu benden baska duvarlarda yangından kalan izler vardı sabah iste aksam boya badananın icindeyim bugun bitecek insallah 6lı pirizde bugun alacam ama internet icin tel. kablosunu nerden bulurum bilmiyorum evin yandıgına deil söndürmek için o kadar hevesle sogumasını bekledigim suyu döktüm ona yandı içim saka maka bi yana sagolasın aslında bende evde olmasaydım heralde bütün bina giderdi
quote:
quote:
quote:
yok allaha sükür evde kimse yoktu benden baska duvarlarda yangından kalan izler vardı sabah iste aksam boya badananın icindeyim bugun bitecek insallah 6lı pirizde bugun alacam ama internet icin tel. kablosunu nerden bulurum bilmiyorum evin yandıgına deil söndürmek için o kadar hevesle sogumasını bekledigim suyu döktüm ona yandı içim saka maka bi yana sagolasın aslında bende evde olmasaydım heralde bütün bina giderdi
ne derler bilmem ama verilmiş sadakanız varmış mi diyorlar buna :) sanirim artik daha dikkat li olursunuz bazi şeylerin önlemi almaği öğrenmek için kötü bir tecrübe oldu size :( ama bak her zaman bu konularda kendini tedirgin tut ve herşeyin onlemini al
ben dragonda kasmam oyuna başlıyorum hızım 126 ne bu ya büyücüler bile daha hızlı human fighterdan.ayrıca island village dışındayım orda bile pvp yapılmıo burası peace zone dio vede kimse yardım etmio judgment gibi 50x bi serverda.
quote:
Orjinalden alıntı: gokberg
ben dragonda kasmam oyuna başlıyorum hızım 126 ne bu ya büyücüler bile daha hızlı human fighterdan.ayrıca island village dışındayım orda bile pvp yapılmıo burası peace zone dio vede kimse yardım etmio judgment gibi 50x bi serverda.
hmm acaba diger server lari birbirinden farklımı bir dene bakalım digerleri de aynimi
şööle 50-60 kişi toplanıp ii bi server a sıfırdan başlasak bi 6 aya kadar kale sahibi olurduk. Kaçııın türkler geliyo çığlıkları arasında Allah Allah mesajlarıyla her yerde terör estiridik. Zevkli olurdu bea :P
Arkadaşlar peace zone fln diosunuzda farklı bir olay yok her serverda ayni ayrica şunu söyleyebilirim pvpx den daha çok pvp oluyor bu serverda(pvpx i kuçumsemiyorum oradada oynuyorum ) yani hangi serverda 30 dk da 27 pvp kasabilirsinizki.. ayrıca kimse yardım etmiyor diyosunuz fakat server 50 x belli biryerden sonra 100kk larınız oluyor serverda önemli olan kasmak.
arkadaşlar işte l2max serveri açılalı daha 3 gün oldu onun için önerdim bende baya bi türk warız orda