Electronic Arts'ın devam etmekte olan Gamescomkonferansından haberler gelmeye devam ediyor. Pek çok oyunun yanında Need for Speed: Rivals'ın yeni oynanış videosu da burada gösterildi.
Aşağıda bulabileceğiniz videonun başlarında, oyunda bulunan kişiselleştirme seçenekleri gösterilirken, sonrasında ise oynanış anlarına yer veriliyor. Grafikleri güzel görünen oyun, bakalım oynanış açısından neler sunacak.
NFS serisinden daha hayır gelmez beyler..
Need For Speed Hot Pursuit version 2.1
çöp
Oyunda frame düşmesi mi var bana mı öyle geliyor?
bariz bir şekilde frame düşüşü var
sırf ismi satıyordu ama artık oda para etmeyecek gibi. bi önceki oyunun neredeyse aynısı
Güzel oyun yapmak EA için zor olmamalı.Neden hala adam akıllı bir nfs çıkmıyor anlamadım.
abi bune ya 720p izlediğim netime acıdım ya. 200-300 mb bunu upload eti arkadaş şimdi. Allah için bu nedir? hot pursiut dememişmiydim ben taaa ilk gün. Alın size hot pursiut. her zaman dedim hala diyorum nfs öldü most wanted dan sonra öldü.
Need For Speed serisinde bu nesilde tek beğendiğim 2 tane oyunu var Hot Pursuit(2010) Ve The Run önceki nesilde Underground serisi Most Wanted ve Carbon EA her zamanki gibi oyunu batırmış
Hot Pursuit= Copy&Paste
olmalıymış oyunun ismi.
Güzel duruyor.
Çöp üzeri 1/2
şu kişiselleştirme seçenekleri 2010hp'ye koysalardı keşke.
oynanış olarak kötü duruyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme