Şimdi Ara

EA'den Yeni Bir Açık Dünya Oyunu Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     FIFA, NHL ve Need for Speed gibi serilerin devam ettiği EA cephesinin önemli stüdyolarından EA Canada, yeni nesildeki yeni bir oyun adına iş ilanı verdi. Verilen iş ilanında oyun adına bilgiler de yer aldı.

Bu iş ilanında EA Canada'ya oynanış ve dövüş sistemi tasarımcısı aranıyor. Bu kişinin görev yapacağı proje adına ise, yeni nesile geliştirilen yeni bir açık dünya aksiyon oyunu tanımlaması yapılıyor. Bakalım karşımıza nasıl bir yapım çıkacak?

• Geçmiş nesil fps lerin nesliydi bu nesilde open world oyunların nesli olacak gibi duruyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iyi güzel.. yorumu değiştirdim.. open world iyidir.. konuyu şaşırdım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stun -- 20 Ağustos 2013; 0:10:41 >
  • Açık dünya iyidir. Keşke daha da çoğalsa açık dünya oyunları.
  • Acik dünya diye bir ton MMO , online tabanli oyun tanitilar zaten
    Deep Down da hayal kirikligi yarati bu yüzden singe ci benim gibi birene.

Mirror´s Edge 2 ne alemde acaba.

• Lan merak ettim.

açık dünya candır Mafia 2 Sleping Dogs Gta 5 Watch Dogs saymakla bitmez.
  • gta türü bi açık dünya yapsınlar yapsınlarda simdi bi mağzadan kıyafet alıcağımızda filan gerçek para istemesinler :S oyundaki parayı süs olarak koyduk herkez koyuyodu bizde koymak istedik filan olmasında gelsin oynanır :S saints row absürt gta gerçekçi wach dogs farklı hack filan acaba bunlar ne koyacak oyuna dövüs sistemi tasarımcısı dediğine göre sleeping dogs gibimi olucak acaba.

• son zamanlarda en çok zevk aldığım oyun türü açık dünyalar, gerçekten çok iyi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

son zamanlarda en çok zevk aldığım oyun türü açık dünyalar, gerçekten çok iyi oluyor

Yeni nesil oyunlara bakınca dikkatimi çeken tek şey çoğunun açık dünya oyunlar olması. Demek ki yeni neslin sistem özellikleri her türden oyunun, açık dünya ile harmanlanabilmesine olanak sağlıyor. Benim gibi Open-World türünü sevenler için harika bir nesil olacak bu. Özellikle RPG türünden benim beklentim üst seviye.

• quote:

Orijinalden alıntı: BER10GS

Geçmiş nesil fps lerin nesliydi bu nesilde open world oyunların nesli olacak gibi duruyor.

Ya da open world fpslerin :D
    bkz: Destiny
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.