Şimdi Ara

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '19 Ağustos 2013'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj










  • Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '19 Ağustos 2013'



     

    Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.          

     

    Olympus

     

    Olympus'un OMD E-M1 isimli fotoğraf makinesi görüntülendi

     Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '19 Ağustos 2013'

     

    Firmanın uzun zamandır bilgileri gelen OMD E-M1 isimli fotoğraf makinesi sonunda görüntülendi. Engadget üzerinde yayınlanan ancak kısa bir süre sonra kaldırılan ön-inceleme videosu üzerinde elde edilen görseller, makinenin biraz daha modern yapıda bir retro görünüme sahip olduğunu gözler önüne seriyor. Teknik olarak 16MP ( E-M5 fotoğraf makinesi içerisinde kullanılan görüntüleme sensörünün Anti Aliasing filtresi olmayan hali) sensöre, 81 otomatik netleme noktasına, saniyede 10 kare seri çekim hızına, dahili Wi-Fi kablosuz bağlantı desteğine, 1/320 saniye flaş senkron hızına, 1/8000-60s enstantane hızına, 3-inç hareketli LCD ekrana, 2,36 milyon piksel elektronik vizöre, MFT sistem yapısına, 122mm × 68mm × 37mm ölçülere ve 430 gram ağırlığa sahip olması beklenen fotoğraf makinesinin yayınlanan görselleri direkt olarak aşağıda görebilirsiniz.

     


     

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '19 Ağustos 2013'

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '19 Ağustos 2013'

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '19 Ağustos 2013'


     

    Canon

     

    DigitalRev, "Hangi 50mm Canon lens alınmalı ?" isimli yeni bir video yayınladı

     Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '19 Ağustos 2013'

     

    Yeni çıkan fotoğraf makineleri ve lens incelemeleri yanında farklı konularda da videolar hazırlamaya devam eden DigitalRev'den Kai, "Hangi 50mm Canon lens alınmalı ?" isimli yeni bir video hazırladı. Canon'un üç farklı 50mm lens modelinin gövde özellikleri, mekanik yapı ve fotoğraf kalitesi açısından karşılaştırıldığı videoyu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.

     









  • Haberler için teşekkürler. E-M1 gribi hoşuma gitti ama şu 4/3 sistemler hoşuma gitmiyor gönül daha büyük sensör istiyor. 4/3 lenleri güzel ama pahalı birde bu E-M1 üzerinde gövdede titreşim engelleyici ve focus peaking varsa tadından yenmez.
  • DigitalRev Candır,Komikuzun süredir takip ediyorum
    Bu arada ne zamandır Digitalrev videolarını yayınlamaya başladınız ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenkirpici -- 19 Ağustos 2013; 23:14:22 >
  • Canon'un, herkesin inatla gözardı ettği bir 50mm'si daha var aslında. Benim de kullandığım 50mm f2.5 compact macro. f2.5 olması ve gürültülü ve yavaş otofokusu dışında mükemmel bir lens. 23cm den netliyor, 1:2 büyütme veriyor, son derce keskin, distorsiyonu neredeyse sıfır, renkleri ve kontrastı güzel. Aklınızda bulunsun.
  • bu video yayınlanalı 1 yıl oldu sanki ama ben mi yanılıyorum neyse olympus felan degil esas bomba canon orta formata geciyormuş kompakt pazarı ölüyor smartphonelar kompaktı harcadı canon da kendine yeni bi yol ciziyor
  • OM-D cok komik olmus, hatali organ nakli gibi ne cins grip o oyle.
  • Büyük algılayıcı büyük gövde ve lens demek 14 mm f 2.5 lensim sadece 55 gr ve küçücük yani dslr sahiplerinin rüyasında bile göremeyeceği bir şey makine artı 14 mm sadece 320 gr.Ayrıca görüntü sabitlemede gövdede ve düşük enstantaneler kullanarak yüksek isoya pek ihtiyaç duymuyorum çoğu zaman düşük isoda da apsc gövdeler fark olduğuna inanmıyorum. Normalde kullandığım el çantama makineyi koyup çıkıyorum. Ayrıca omd nin hiç bir apsc gövdenin gerisinde olduğuna inanmıyorum tabi panasonic gx 7 de var oda çok iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 20 Ağustos 2013; 10:38:48 >
  • teknolojinin son harikası ama estetiğin son dalgası gibi gibi olmuş olympus e-m1

    makinayı atsan geri gelecek, bumerang gibi olmuş mübarek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oem84 -- 20 Ağustos 2013; 9:39:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.