Şimdi Ara

⚡ -- SATILIK -- SUPER NINTENDO - SNES + 15 Kaset + Super Game Boy & Daha Fazlasi -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    15-20 yıl kadar bir süredir sahibi oldugum SNES konsol, aksesuarları ve kasetleri ile beraber satılıktır.

Konsol İçerik:
    - Super Nintendo Oyun Konsolu (PAL) (SNSP-001A) (FRG)
    - Iki adet orjinal SNES PAL Gamepad (SNSP-005)
    - A/V baglanti için bir adet standart A/V kablo.
    - Bir adet Yildirim Elektronik 9V 1,6A Switch Mode adaptör. (CYS-1509)

Kasetler ve aparatlar:

- Super GameBoy SNSP-027 (SNSP-A-SG NOE)
    - Vintron PAL-NTSC Dönüştürücü

- Super Mario All-Stars + Super Mario World (SNSP-5M-EUR SNSP-006) (Ingilizce)
    - Legend of Zelda A Link to the Past (SNSP-ZL-NOE/SFRG) (Almanca)
    - Super Mario World 2 Yoshi's Island (SNSP-YI-NOE) (Ingilizce)
    - Super Mario Kart (SNSP-MK-NOE) (Ingilizce)
    - Rock'n Roll Racing (SNSP-RN-UKV) (Ingilizce)
    - International SuperStar Soccer (SNSP-3U-SCN) (Ingilizce)
    - FIFA International Soccer (SNSP-84-NOE) (Ingilizce)
    - NBA Live '97 (SNSP-A7LP-EUR) (Ingilizce)
    - WF Super Wrestle Mania (SNSP-WF-NOE) (Ingilizce)
    - Pilotwings (SNSP-PW-NOE) (Ingilizce)
    - Asterix & Obelix (SNSP-AXOP-EUR) (Ingilizce)
    - Jurassic Park Part II: Chaos Continues (SNSP-A2JP-EUR) (Ingilizce)
    - Shaq-FU (SNSP-AQFP-FAH) (Ingilizce)
    - Street Fighter II The World Warrior (SNSP-S2-NOE-1) (Ingilizce)
    - Mortal Kombat (SNSP-KX-NOE) (Ingilizce)
    [Toplam 15 Kaset + 2 Aparat]

Konsol Hakkında:
    Konsol Japonya üretimi olup, Almanya'dan gelmedir.

Konsol, yaşına göre çok temiz.
    Çogu konsolda oldugu gibi RF çıkışının görüntü kalitesi zaman içinde kötüleşmiş durumda. Belki de elimde bulunan kablolardandır ama SNES 'lerde genel durum böyle oldugu için üzerinde fazla durmadım. Zaten RF çıkışı günümüz için son derece gereksiz.

Konsolda hafif modifiye var.
    Sıradan bir A/V kablosu (RCA) ile hemen hemen her TV 'ye kolayca bağlantı yapılabilmesi için cihazın arka tarafına kaliteli 3 adet RCA çıkış ekledim. Ortadaki Video, sağındaki ve solundaki ses çıkışları. Bu konsol ile orjinal PAL kablo bulma gibi bir derdiniz olmayacak.
    Cihazın içinin kolayca açılabilmesi için, tüm gamebit kafali vidalara dremel ile birer çizik attım. Artık sıradan bir düz tornavida ile kolayca açmak mümkün.
    SNES 'in içindeki ana kondansatör hariç, tüm kondansatörler katı. O tarihte katı kondansatör kullanmış olmaları mucize gibi. O yüzden konsol 20 yasinda hala çalışıyor. Ne olur ne olmaz diye sıvı olan ana kondansatörü de değiştirdim.

İki Adet Gamepad Hakkında:
    Orjinal kontrolcüler. İki kontrolcü de sorunsuz çalışıyor. Yön tuşları biraz sertleşmiş ama algılama açısından sorunsuz.
    Kontrolcülerin birinin kablosunda bir noktada elektrik bantı sarılmış. Sanırım kablonun dış kaplamasındaki ufak bir hasarı örtmek için sarılmıştı.

Kompozit Kablo Hakkında:
    Çift taraflı Stereo kompozit kablo. TV 'lerde bulunan Kırmızı-Beyaz-Sarı üçlü kompozit girişe takılıyor. RF çıkışa göre görüntü kalitesi harika.

Adaptör Hakkında:
    SNES güç için, 9V 1,3A AC adaptöre ihtiyaç duyar, fakat kendi içinde bunu DC 'ye çeviriyor. Harici olarak DC 9V adaptörlerle uyumlu çalişıyor. Orjinalinden çok daha iyi oldugunu söyleyebileceğim, Yıldırım Elektronik marka, 9V 1,6A switch mode adaptör ile kullanıyorum. Switch mode adaptörler, sıradan ağır transformatörlü klasik adaptörlere göre çok daha üstündür. Yüklenme miktarına göre voltajı değişmez.

Vintron Amerikan->PAL Dönüstürücü Hakkında:
    Bu dönüştürücü sadece Amerikan kasetlerin fiziksel olarak uyması için tasarlanmış. İçinde hiç bir devre yok. Amerikan kasetlerin PAL makinede çalışması için ayrıca SNES 'in içinde bir modifiye yapilmasi gerekiyor. Elime Amerikan kaset geçer diye almıştım ama hiç Amerikan kaset denk gelmedi. O yüzden SNES içinde bunun için bir modifiye yapmadım.

Oyunlar Hakkında:
    Oyunların hepsini tek tek denedim. Çalışmayan yok. Bazen kaset ilk takıldığında görüntü gelmediği oluyor. Çıkarıp, tekrar takınca açılıyor.

Cihazın kendisine ait, yeni çekilmiş resimler:
     ⚡ -- SATILIK -- SUPER NINTENDO - SNES + 15 Kaset + Super Game Boy & Daha Fazlasi -  ⚡ -- SATILIK -- SUPER NINTENDO - SNES + 15 Kaset + Super Game Boy & Daha Fazlasi -  ⚡ -- SATILIK -- SUPER NINTENDO - SNES + 15 Kaset + Super Game Boy & Daha Fazlasi -
     ⚡ -- SATILIK -- SUPER NINTENDO - SNES + 15 Kaset + Super Game Boy & Daha Fazlasi -  ⚡ -- SATILIK -- SUPER NINTENDO - SNES + 15 Kaset + Super Game Boy & Daha Fazlasi -  ⚡ -- SATILIK -- SUPER NINTENDO - SNES + 15 Kaset + Super Game Boy & Daha Fazlasi -
     ⚡ -- SATILIK -- SUPER NINTENDO - SNES + 15 Kaset + Super Game Boy & Daha Fazlasi -

Örnek video:
    Video, 1366x768 görüntü veren 32" dü?ük kalite bir LCD TV 'den cep telefonu ile fikir vermesi için çekilmi?tir. Telefon kafasina göre sürekli netlik ve parlaklık ile oynuyor.
    http://img41.imageshack.us/img41/3138/snjrskbjrhsewrvvwzanmc.mp4

- SATILDI -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 4 Ocak 2014; 17:03:19 >

• Az donkey kong ve battle toads oynamadik snes te. Meraklisina iyi gider. Hayirli satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tosun911

Az donkey kong ve battle toads oynamadik snes te. Meraklisina iyi gider. Hayirli satislar

Teşekkür ederim.
  • rahat 350 ye satılacak bir set hayırlı satışlar dilerim birde mod yapmışsınız cihaza alana şimdiden hayırlı olsun

EDİT : arkadaş zaten 400tl demiş yakın bir rakam tutturmuşum zaten ederi belli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scavus -- 29 Ağustos 2013; 17:51:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scavus

rahat 350 ye satılacak bir set hayırlı satışlar dilerim birde mod yapmışsınız cihaza alana şimdiden hayırlı olsun

EDİT : arkadaş zaten 400tl demiş yakın bir rakam tutturmuşum zaten ederi belli :)

Teşekkür ederim.

Toplu set almak isteyenler için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı satışlar hocam süper set olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xatax

hayırlı satışlar hocam süper set olmuş

Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatta indirim yapılmıştır.
    Son fiyat 350TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 1 Ekim 2013; 12:11:14 >
  • Şahane set... Hayırlı satışlar. Umarım hakkını verecek biri alır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_snake

Şahane set... Hayırlı satışlar. Umarım hakkını verecek biri alır...

Teşekkür ederim.

Aynen dediğiniz gibi biri için beklemedeyim.
  • Hocam mükemmel saklamışsın ilanına bakmamla benim nintendom aklıma geldi tek eksiğim adaptör onuda seninkine bakarak tamamlıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomemre1907

Hocam mükemmel saklamışsın ilanına bakmamla benim nintendom aklıma geldi tek eksiğim adaptör onuda seninkine bakarak tamamlıcam

Teşekkürler.
  • tam arşivlik.hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolumx

tam arşivlik.hayırlı satışlar

Teşekkür ederim.
    Size de hayırlı işler.
  • muhteşem cihaz iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

muhteşem cihaz iyi satışlar

Teşekkür ederim.
  • Üstadım bir PM attım.
  • Tüm parçalar satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 4 Ocak 2014; 0:45:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.