Şimdi Ara

Yakuza: Ishin Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •      Sega'nın beğenilen Yakuza serisinin yeni oyunu duyuruldu. Serinin yeni oyununun adı Yakuza: Ishin olarak duyuruldu. Oyuna adını veren Japonca sözcük Ishin, Japonya'nın modernleşme (restorasyon) dönemine işaret ediyor.

Şu an için oyunun hangi platformlara çıkacağı ve diğer detayları açıklanmadı, ama Yakuza: Ishin'in adından da anlaşılacağı üzere 1800'lü yılların ortasında geçtiği düşünülüyor. Zaten oyunun ana karakteri de Japon tarihini önemli isimlerinden bir Samuray ve politikacı olan Ryoma Sakamoto olacak gibi görünüyor. Aşağıda Yakuza: Ishin'e ait ilk görseli bulabilirsiniz. Oyunla ilgili ayrıntılar 22 Ağustos'taki Famitsu dergisinde yayınlanacak.

• En son çıkan saçma Zombili Yakuza yerine adam gibi bir oyun olur umarım.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bazı kaliteli konsol oyunlarını PC'de gordugumuz su donemde, bir yakuza oyunu gormek hic de fena olmaz. PS2'deki ilk oyunu oynamistim ve gayet begenmistim. Diger yakuza oyunlari hakkinda pek bir bilgim yok

• Sengoku döneminde geçen Kenzan batıya gelmemişti umarım bu gelir hiç değilse.Gerçi daha Yakuza 1-2 HD koleksiyon ve 5 daha gelmedi buralara :(
  • PSP de ki oyunlar batıya gelmedi diye içerlemiştim, geç olsun ama yine de batıya gelsin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.