Şimdi Ara

Oyundayız: Papers, Please'i Sizler İçin Denedik!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
       Son dönemde karşımıza çıkan en ilginç içerikli bağımsız yapımlardan birisi olan Papers, Please'i oynadık, yorumladık. Kısa süre içinde incelemesini de yayınlayacağımız oyuna ilk bakışı atmak isterseniz, YouTube sayfamıza buyrun:

• Devamını bekliyoruz.Gece gece güldürdün abi bizi

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • durmak yok talha abi devammm

• Talha abi tam senin agzina söylediklerine yakisir bir oyun bu devamini bekliyoruz.

• müthiş olmuş talha kesinlikle devamı gelmeli çok güldüm ya :D

• Kesinlikle devam etmeli Talha abi, "Ha kadınsın yani?" dediğin an çok güldüm.

• Abi hırsız adamın ismi tutmuyodu o kadar zaman kaybettin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında her incelemeden önce size has böyle doğal yorumlarınızlada bir ayrı video olsa daha iyi olur kamera arkası gibi düşünülebilir tabi bunu inceleme üzerine yaparak :) Öyle videolar daha samimi olucağı gibi oyunun iyiliği veya kötülüğü daha güzel şekilde yansıtılır,sonuçta bir metin olmadığı için oyunculara daha etkili bir biçimde aktarılacaktır. Tabi bu bir öneri sadece bu video içinde teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrcan -- 18 Ağustos 2013; 1:31:12 >
  • Türkiyede ki oyun haberciliği sektöründe en özgün içeriği sen üretiyorsun Talha.Başarılarının devamını dilerim.
  • keşke tr yaması filan olsaydı düşünmeden alırdım :)

• Muhtemelen günde tek bir kişiyi yakalatabiliyorsunuz bu yüzden katil oladı yakalatamadınız.....

Kesinlikle devam? etmeli...

• Abi süper olur devam edersen, haftaya yeni bölüm için bekliyor olacam, çok keyifliydi :)

• adı bile sıkıcı olan şu oyunu oturup 40 dakika boyunca izletecek seviyeye geldiniz helal bsc :D

• Kesinlikle devam ... ::)

• Oyunun bir de çıkarcı, rüşvet alan, işgüzar biri olarak oynamanı isterdim sayın Tahla Aynacı :) Zaten devamı gelecek gibi görünüyor taleplere bakacak olursak. Mesut Çevik ile başlamış bu konseptin, izlemesi zevkli olan bölümünü bize gösterdiğin için teşekkürler.

• Abi süpersin yine, next :)
  • Lutfen devam et abi
  • ezic'lere yardım ettim hapse tıktılar. Ne güzel de 1000 para almıştım.
  • bu oyunu geçen gün aldım daha sadece 3 achivement açabildim ve 20 bitişten sadece 4 ünü yakalayabildim, sonsuz modu açamadım onu da bi açsam çok süper olacak. harika oyun. Costava Jorji reyizzzz
  • devam ... ::)
    next :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.