Giriş | |
|
|
|
16 Eylül 2008; 16:07:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: piyanisteto Arkadaşlar sizde de gölgelerde pixellenme oluyor mu? yabancı sitelerde biraz araştırma yaptım; bu sorundan müzdarip kişiler var. Merak ettiğim Türkiyede bitek ben mi yaşıyorum bu sorunu:) kartım 8800GT sonic. Acaba sorun nvidia yüzünden mi? Ati karta sahip arkadaşlarda durum nedir? teşekkürler...
|
|
17 Eylül 2008; 10:47:01
|
|
|
arkadaşlar bu oyunun xp üstünde grafiklerini dx10 a modlayabileceğimiz bir hadisesi varmı acaba birde bir herfile dövüşşecekken üstünde sayıılar grafikler falan çııkııyorya onu kapatamanıın bir yolu yokmu çok abuk bişşe ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 17 Eylül 2008; 10:44:28 >
|
|
|
17 Eylül 2008; 11:21:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: evohan birde bir herfile dövüşşecekken üstünde sayıılar grafikler falan çııkııyorya onu kapatamanıın bir yolu yokmu çok abuk bişşe ya hayır kapatılmıyor
|
|
|
18 Eylül 2008; 22:01:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: çaDo Beyler 7. bölümde takıldım. 1 saattir geziyorum birtürlü bulamadım. Yattığın odaya gidip duvara bakıp eagle vision(sanırım E) aç.Oyun bitti.
|
|
19 Eylül 2008; 20:25:30
|
|
|
ya ben bişey sorucam oyunu bitirdim laboratuar dayım yerdeki ve duvardaki kanla yazılmış o yazıları görüyorum... o kızın bilgisayarının yanındaki kalemi aldım, kızın bilgisayarına girdim e-mail lerine baktım kilitli olan bi kapıyı açtım içeri girdim... ama dier 2 bilgisayara giremiyorum şifreyi bilmediğim için :S... Şimdi soruLarıma geLiyim :d 1- Oyun bitti mi ? 2- Bittiyse bu kalem ne işime yaricak ve o bilgisayara boşuna niye girdim ? 3- Bitmediyse başka bişey niye buLamadım ? Lütfen biLgisi oLan varsa aLıntı yaparak cevap yazsın...
|
|
20 Eylül 2008; 2:49:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Kinross Oyunu yeni oynama fırsatı buldum ve 3 günde bitirdim. Gerçekten orjinal bi konusu var. Uzaylıların dünyayı işgal etmesinden gına gelmişti artık. Oyunun sonunda kazandığımız eagle vision sayesinde görebildiğimiz işaretleri ve sayıları , harfleri anlamamıştım. Sadece yattığımız odada "Animus'a girdim bir daha dönemedim" yazısını anladım. Birkaç sayfa önce "@MaxCavalera" 'nın mesajını okudum.İşaretleri ve harfleri sayıları açıklamış.Gerçekten güzel tespit edilmiş. Bi de ; sanırım Kudüs'teydi , şehir muhafızlarının yanında duvara tırmanırken " Ne yapıyo bu aptal" , "Sorun çıkarıcak. " demişlerdi. Noluyoruz lan dedim ! Oyunun devamı geleceği kesin. Ben isimleri bile buldum. Assassin's Creed 2 : Reloaded Assassin's Creed 3 : Revolutions yerinde bir tahmin oyunun trainer'ı için http://www.tam indir.com/program/18323/Assassins_Creed_Trainer.htm (**** bitişik) Trainer'ın özellikleri: F1: Ölümsüzlük (Full Syncronisation) F2: Sınırsız bıçak fırlatma F3: Daha az dikkat çekme (Silent Assassin) F4: Bulunduğunuz konumu kaydetme F5: Kaydettiğiniz konuma geri teleport olma F6: Tüm hileleri devredışı bırakma
|
|
|
20 Eylül 2008; 15:00:55
|
|
|
UBİSOFT u sewiyorum..bundan sonraki oyunlarıda çok güzel olucaktır eminim. hiç sıkılmadan oynadım assasiinss creed i konusuda gayet hoş du atmosfer mükemmeldi beni havaya sokan müzikleride cabası..grafikleride next generetion (bölemi deniliodu )..şu ana kadar böle grafiklerle atlamalı zıplamalı tırmanmalı bi oyun oynamamıştım yahu. görevler birbirinin aynısı idi tek eksik yönü buydu ve oyunu 1 ay oldu bitreli hala sonunda ki karmaşık sembolleri çözebilmiş diiilim bi alakası varmı oyun da topladığımız bayraklarla falan merak ediorum.. eminim far cry 2 ve prince of persia da güzel olucaktır hiç şüphem yok selametleee
|
|
20 Eylül 2008; 23:14:51
|
|
|
gercekten sahane bi oyun gerek grafik gerek oynanabilirlik muthiş yani 2.sini belkiorm yakın zamanda crysis:warhead den sonra :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift_Kinq -- 20 Eylül 2008; 23:19:07 >
\\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ MSI 8800GTS OC Edition _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW /// DoNaNıMHaBeR oVeRCLoCK TeaM
|
|
|
|
|
20 Eylül 2008; 23:29:05
|
|
|
Mesajı değiştirmişsin bende cevap yazıyorum.
|
|
21 Eylül 2008; 13:46:43
|
|
|
Arkadaslar oyunu torrent ile cektim data001-2-3-4 ve setup dosyasi mevcut arti crack. Oyunun setuplamaya basladigimda data003 u download etmeye calisiyor, iyi de bende data 003 zaten var. Anlamadim ben bu isi. yardimci oalbilecek var mi?
|
|
|
21 Eylül 2008; 18:35:17
|
|
|
Ya son bölümde yazıları anlayan beri gelsin... Nedir bu yazılar ya kafam karıştı.Sonunda yine uzaylı mı çıkacak?..Altair Uzaylılara karşı falan mı olacak ne? Öyle olursa ne gülerim ama....
|
|
|
23 Eylül 2008; 0:00:52
|
|
|
arkadaşlar oyunu kurdum ancak profil create 'de yaklasık 20 dk dır beklemekteyım .. henuz hıc bırsey olmadı.. yardım edersenız sevınırım..
|
|
|
23 Eylül 2008; 0:40:21
|
|
|
bende ilk görevlerdeki dövüş tutorial bölümünü geçemedim. oradaki görevli ile konuşuyorum ve dövüş alanına geçiyorum bir tane rakibim var. bana f ile rakibe kitlenmemi düğme 0 ve 1 le vurma/korunmamı filan söylüyor. bir süre sonra bu bölüm bitiyor ve dövüş alanının dışına çıkıyorum fakat oyun dövüş alanına tekrar girmemi söylüyor. f ile görevliye kilitleniyorum bu sefer bir ekran açılıyor combat ve fight diye ikinci seçenek var. fight'a tıklıyorum bu sefer iki rakip geliyor fakat burası bir türlü bitmiyor. dövüş alanından kendim çıktığım zaman ise yeni görev açılmıyor dövüş alanına tekrar girmemi söylüyor. birde oyun ara ara hata verip kapatıyor kendini. bölüm bitmeden ara kayıtta yapamadığımız için hep baştan başlıyorum. nasıl geçeceğim burayı?
|
|
23 Eylül 2008; 9:41:09
|
| | | |