Şimdi Ara

(ddr2,ddr3 ramler)stok durumu,ürün modelleri ve fiyatları güncellendi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
12
Favori
6.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GÜNCEL İLAN İÇİN LÜTFEN BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ , BU İLAN GEÇERLİ DEĞİLDİR!!!
    http://forum.donanimhaber.com/m_87041331/f_//tm.htm#87041331

İlanı incelemek uzun iş diyenler için kısaca ilandaki ram modelleri ;
    -Corsair ; Vengeance , Vengeance Kırmızı , Vengeance Low Profile , XMS2
    -G.skill ; Ares Blue Low Profile , Sniper , RipjawsX , RipjawsZ , Value
    -Geil ; Enhance Corsa , Value
    -Kingston ; HyperX Genesis , HyperX Blu , Value
    -Team ; Elite
    -Hi-Level ;

Pazarlık ve takas düşünmüyorum.

ÜRÜN:
    -Ürünlerin kapasite,özellik ve modelleri açık şekilde ilanda belirtilmiştir , ürünlerin fotoğrafları tarafımdan çekilmiş ürünün kendisine ait fotoğraflardır.Yine de aklınızda olan soruları mesaj atıp sorunuz.
    -Sattığım ürünlerin pek çoğu sıfır,kullanılmamış ve kutusundadır(az da olsa kimi ürünlerin kutuları garanti etiketi yapıştırmak veya garanti belgesi eklemek için distribtör tarafından açılıp o şekilde yollanıyor) , 2. el olanlar zaten ilanda belirtilmiştir.
    -2.el olan ürünler test edilip yollanmaktadır.

STOK:
    -İlanda olan ürünler stokta da mevcuttur(son ilan güncellemesinden sonra birisi almadıysa).Yine de yanlış anlamalara meydan vermemek için mesajlaşmakta fayda vardır.

ALIŞVERİŞ SEÇENEKLERİ:
    -Öncelikle Bursa'da iseniz veya burada bir tanıdığınız varsa Bursa merkezde(Yıldırım tarafında) elden satış yapabilirim.
    -Hesabıma havale,eft'den sonra adresinize gönderi yapabilirim.
    -Sanlpazr veya dilerseniz gg'den güvenli e ticaret için satış açabilirim.(komisyon oranları ve ilan ücretleri fiyata eklenir)
    -Ptt kapıda ödemeli yollayabilirim, bu da ürün bedeli üzerine 11tl eklenerek kargo ücreti bana ait olacak şekilde oluyor yani ürün bedeli+11tl ücreti ürün kapınıza geldiğinde veriyorsunuz ekstra kargo,havale vs. ücvreti ödemiyorsunuz.(10'dan fazla referansı olan kişilere veyahut 10tl kargo ücretini önceden hesabıma yatıran kişilere özeldir.)

ÖDEME:
    -Vakıf bank,Kuveyt Turk,Finansbank ENPARA bankaları ve ptt hesabına havale alabilirim.
    -Paypal hesabına ödemeyi kabul ediyorum.
    -Snalpzar,gg üzerinden kredi kartıyla alım yapabilirsiniz.
    -Ptt ile kapıda nakit ödeyebilirsiniz.

KARGO:
    -Ödeme tamamlandıktan sonra anlaşmanız varsa aras,yurtiçi,mng,sürat,ptt gibi firmalardan istediğinizle ürünü gönderebilirim.
    -Yurtiçi kargo ile %20 indirimli gönderi yapıyorum yani ürünü şube teslim alırsanız kargo görevlisinin o anki ruh haline bağlı olarak(dosya veya 1 desi , normal veya mi kargo yazabiliyor) 5,5tl ile 8,5tl arası bir ücret çıkıyor.
    -Ptt ile adres teslim 6,5tl gönderi yapabiliyorum , ancak ptt ile biraz daha geç ulaşabiliyor bazen.
    -Sanlpazr,gg üzerinden alım yaparsanız kargo ücreti 5tl civarı oluyor ki zaten sanalpzar ilanlarında genelde kargo ücreti bana ait.

GARANTİ:
    -Ürünlerin pek çoğu sıfır kutusunda , Türkiye içinden alınmış ve 2 yıllık yasal garantileri devam eden ürünlerdir.
    -Türkiye içi garanti süreleri ilanda belirtilmiştir.
    -Sattığım Corsair,G.Skill,Kingston,Geil vb. marka ramlerin üreticileri tarafından ömür boyu garantileri mevcuttur , benim verdiğim garanti tarihleri Türkiye içindeki distribtör garantisine dairdir yoksa üreticilerden ömür boyu garantilidir ramler aşağıdaki linklerden kontrol edebilirsiniz.
    http://www.corsair.com/en/support/warranty/
    http://www.gskill.com/en/warranty
    http://www.kingston.com/tr/company/warranty
    http://www.teamgroup.com.tw/post/post/data/en/21/0/577294.html

İADE:
    -Sattığım ürünlerden sıfır kutusunda olanlarda zaten sorun çıkma ihtimali çok düşük Allah'ın izniyle , 2.el olanları da çalıştırmadan yollamıyorum.
    -Sattığım ürünleri uyumsuzluk veya bir başka nedenle iade etmek isterseniz ürünü kargo ücretlerini ödeyerek geri yollarsınız ürünü alır denerim eğer sorunu yoksa ürün bedelinin %20'sini keserek paranızı iade edebilirim.Yani 100tl ürün aldınız ve iade etmek istiyorsunuz kargo ücretlerini karşılıyorsunuz bana geri yolluyorsunuz , ürünü test ediyorum sorunu yoksa 80tl'yi hesabınıza geri yatırıyorum.
    -Sattığım ürünlerin pek çoğu zaten sıfır kutusunda ve garantisi devam eden ürünlerdir , sorun yaşama ihtimaliniz çok az yani ancak olur da bir sorun yaşarsanız yollayacağım fatura fotokopisiyle birlikte distribtöre yollayarak birebir değişim yaptırabilirsiniz.Eğer ürünün Türkiye içi garantisi dolsa dahi üreticinin kendisinin verdiği ömür boyu garantiden birebir değişim yaptırabilirsiniz.

+++++++++++++++++++++++DDR3 RAMLER+++++++++++++++++++++++

1-G.Skill Ares Blue Low 16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz CL9 QUAD Channel Kit Ram ddr3 ram F3-1600C9Q-16GAB ***290tl***
    Sıfır kutusu açılmamış faturalı ve garantili(4ay daha Türkiye içi ithalatçı garantisi devam ediyor fatura fotokopisi ile yollanacaktır)

2-Corsair Vengeance 16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz CL9 QUAD Channel Kit Ram ddr3 ram CMZ16GX3M4A1600C9 ***285tl***
    Sıfır kutusu açılmamış faturalı ve garantili(4ay daha Türkiye içi ithalatçı garantisi devam ediyor fatura fotokopisi ile yollanacaktır)

3-G.Skill RipjawsZ 16GB (4x4GB) DDR3 1600 MHz CL9 QUAD Channel Kit Ram ddr3 ram F3-12800CL9Q-16GBZL ***285tl***
    Sıfır kutusu açılmamış faturalı ve garantili(1ay daha Türkiye içi ithalatçı garantisi devam ediyor fatura fotokopisi ile yollanacaktır)

4-G.Skill Sniper 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram F3-12800CL9D-8GBSR ***160tl***.
    Ürünler sıfır kutusunda faturalı ve garantilidir.Yaklaşık 1ay daha ithalatçı garantisi devam ediyor , fatura fotokopisi ile birlikte yollanacaktır.

5-G.Skill RipjawsX 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram F3-12800CL9D-8GBXL ***160tl***.
    Ürünler sıfır kutusunda faturalı ve garantilidir.Yaklaşık 1,5ay daha ithalatçı garantisi devam ediyor , fatura fotokopisi ile birlikte yollanacaktır.

6-CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance LOW PROFİLE DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram CML8GX3M2A1600C9 ***155tl***.
    Ürünler sıfır kutusunda faturalı ve garantilidir.Yaklaşık 4ay daha ithalatçı garantisi devam ediyor , fatura fotokopisi ile birlikte yollanacaktır.

7-Geil Enhance Corsa 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram GEC38GB1600C9DC ***150tl***.
    Ürünler sıfır kutusundadır , fatura tarihinden distribtör garantisi bitmiştir , ömür boyu üretici garantisi vardır.

8-Kingston HyperX 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram KHX1600C9D3K2/8GX ***145tl***.
    Ürünler sıfır kutusunda faturalı ve garantilidir.15 gün daha ithalatçı garantisi devam ediyor , fatura fotokopisi ile birlikte yollanacaktır.

9-CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram CMZ8GX3M2A1600C9 ***145tl***.
    Ürünler sıfır kutusunda faturalı ve garantilidir.Yaklaşık 1,5ay daha ithalatçı garantisi devam ediyor , fatura fotokopisi ile birlikte yollanacaktır.

10-CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance KIRMIZI DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram CMZ8GX3M2A1600C9R ***145tl***.
    Ürünler sıfır kutusunda faturalı ve garantilidir.Yaklaşık 4ay daha ithalatçı garantisi devam ediyor , fatura fotokopisi ile birlikte yollanacaktır.

11-G.Skill Ares Blue Low 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Channel Kit Ram ddr3 ram F3-1600C9D-8GAB ***145l***

12-Geil Value Plus 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram GVP38GB1600C9DC ***140tl***.

13-Team Elite 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL11 Dual Kit Ram TM3E1600LV8GK ***130tl***.
    Ürünler sıfır kutusunda faturalı ve garantilidir.4ay daha Türkiye içi garantisi devam ediyor , fatura fotokopisi ile birlikte yollanacaktır.

14-G.Skill value 4gb ddr3 1333mhz ram 4GBNT , ***60tl***
    Sıfır kutusu açılmamış faturalı ve garantili(garantisi devam ediyor) fatura fotokopisiyle birlikte yollanacak.

+++++++++++++++++++++++SIFIR DDR2 RAMLER+++++++++++++++++++++++

1-Team marka 2*2=4gb ddr2 800mhz dual kit soğutuculu model ramler , kit adet ***100tl***
    Sıfır kullanılmamış kutusunda

2-Hi-Level marka 2*2=4gb ddr2 800mhz dual kit model ramler , kit adet ***80tl***

3-Corsair marka 2gb ddr2 800mhz soğutuculu model ramler , tane ***50tl***

4-Team marka 2gb ddr2 800mhz soğutuculu model ramler , tane ***50tl***

6-Hi-Level marka 2gb ddr2 800mhz soğutuculu model ramler , tane ***45tl***

7-Kingston marka 1gb ddr2 800mhz cl5 slim model ramler , tane ***22tl***
    Sıfır kullanılmamış kutusuz

8-Kingston marka 1gb ddr2 667mhz cl5 ramler , tane ***21tl***

9-OEM 1gb ddr2 667mhz model ramler , tane ***18tl***
    Sıfır kullanılmamış kutusuz

+++++++++++++++++++++++2. EL KULLANILMIŞ RAMLER+++++++++++++++++++++++

1-G.Skill RipjawsX 8GB (2x4GB) DDR3 2133 Mhz CL9 Dual Kit Ram ***165tl***.
    Ürünler ikinci el kullanılmıştır , kutusu mevcuttur.İnventustan alınma daha garantisi devam ediyor , faturası yoktur seri no ile garanti takibi yapılabiliyor.
    http://www.sanalpazar.com/G.skill-Ripjawsx-8gb-2x4gb-Ddr3-2133-Mhz-Cl9-Dual-Kit__isp13279140

2-CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram CMZ8GX3M2A1600C9 ***135tl***.
    Ürünler ikinci el kullanılmıştır , toplamda 1hafta civarı bir süre ancak kullanıldı faturalı ve garantilidir.Yaklaşık 1,5ay daha ithalatçı garantisi devam ediyor , fatura fotokopisi ile birlikte yollanacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 26 Ocak 2014; 15:48:48 >

• ben geçenlerde 1*8 olanını 185'e almıştım. güzel fiyat . iyi satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

Arkadaştan aynısını aldım mağaza dan nasıl aliyorsaniz öyle etiketleri garantisi herşeyi harika.

Teşekürler , tekrar hayırlı olsun.

Satış devam ediyor , bu fiyatlara kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 24 Ağustos 2013; 12:57:11 >
  • Önümüzdeki ayın 5'ine kadar durursa Venegance'leri alıcam kısmetse. Ama duracağını sanmam.

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Önümüzdeki ayın 5'ine kadar durursa Venegance'leri alıcam kısmetse. Ama duracağını sanmam.

Hayırlısı olsun , ramde sıkıntı olmaz ayarlarız
    Mobilde olduğum zamanlar yanıt veremeyebilirim veya çok kısa yanıtlar verebilirim , mesajlarımda anlam ve yazı hataları da olabilir , anlayışınız için teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Bir adet cinoktahan 'a satılmıştır , hayırlı olsun.

Hayirli olsun darisi benim basima

Hocam bu kadar cok Vegance mi satiyorsunuz, HyperX mi?

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Bir adet cinoktahan 'a satılmıştır , hayırlı olsun.

Hayirli olsun darisi benim basima

Hocam bu kadar cok Vegance mi satiyorsunuz, HyperX mi?

Ne lazım olursa ayarlamaya çalışırız , sıkıntı yok.
    Mobilde olduğum zamanlar yanıt veremeyebilirim veya çok kısa yanıtlar verebilirim , mesajlarımda anlam ve yazı hataları da olabilir , anlayışınız için teşekürler.
  • Corsair Vengeance ramler tarafimdan alınmıştır. sorunsuz alışveriş oldu.

• şu profili bir açık tutsanız, forumda mısınız değil misiniz , hangi il ? belli değil, bir bakışta görebilelim.

fotoda görünen g-skill ramlerde var mı elinizde, var ise fiyatı nedir ? tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 2 Eylül 2013; 20:18:23 >

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

şu profili bir açık tutsanız, forumda mısınız değil misiniz , hangi il ? belli değil, bir bakışta görebilelim.

fotoda görünen g-skill ramlerde var mı elinizde, var ise fiyatı nedir ? tşk.

İlanın ilk cümlesinde yazmıştım ili , profilim üye olduğumdan beri kapalı mesaj atarsanız uygun olduğum ilk anda cevap veririm zaten.

ddr2 ramleri soruyorsunuz sanırım , G-skill 2*1gb ddr2 800 kullanılmış 50tl , sıfır kiti var 55tl , team elite 2gb ddr2 800 tek parça 50tl sıfır.

durumu site yetkililerine bildirmeniz yerinde olur.

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

tşk. ben ddr3 diye düşünmüştüm. ilk cümleyede dikkat etmemişim.

durumu site yetkililerine bildirmeniz yerinde olur.

ddr3 de var zaten ilanda , ne lazımsa ayarlarız , site yetkilisine bildirecek bişey yok profil meselesi benim şahsi tercihim şuana kadar satışlarımda profil ile ilgili bir sorun yaşamadım.

2 adet 2gb Hi-Level ddr2 800 ram caerium'a satılmıştır , hayırlı olsun.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.