Şimdi Ara

The Sims 4'den İlk Ekran Görüntüleri ve Bilgiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
       Hayat simülasyon oyunları arasında kuşkusuz en popüleri The Sims'in yeni oyunu için ekran görüntüleri ve bilgiler internete sızdı. 

Gelen bilgilere göre yeni Simlerimiz daha zeki,  bağlayıcı ve duygusal olacaklar. Hareketleriyle son derece tavırlara sahip olacak Simler, her hareketleriyle içinde buldukları duygusal halin yansıtacaklar. The Sims dünyasında ilk defa Simlerimiz hissi ve duyguları vurucu bir şekilde öne çıkaracaklar. Olaylar, etkinlikler ve hatıralar hatta Simleriniz için seçtiğiniz kıyafetler karakterinizin duygusal dünyasında önemli bir pay sahibi olacak.

Duygusal Simler vadeden The Sims 4, hayalinizdeki dünyayı kurma konusunda da çok daha geniş bir seçenek yelpazesiyle karşımıza çıkacak. Görünen o ki hayallerinizdeki eve sahip olmak en azından The Sims 4'de daha da kolaylaştırılmış.

Yapımcılar ödüllendirme konusunda da yeni oyunda cömertlik sergiliyor. Yeni görevler, içerikleri etkinlikler, keşfedilecek yeni içerikler The Sims 4 dünyasını zenginleştirecek.

Aralarında en heyecan verici detaysa The Sims 4'de oluşturduğumuz dünyayı arkadaşlarla paylaşabilecek olmamız.

• Gelse de bi Sims oynasak, 3 çıktığında oynamış bir süre sonra ara vermiştim sonra baktım bir sürü paket çıkarıyorlar boşver dedim, şimdi yine bi bakınırım, iyiyse go on değilse bekle ve çıkan paket çokluğuna göre karar ver. Sims 3 toparlamak lazım ama çok pahalıya geliyor orjinali :(

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel güzel dursun bir köşede
  • Sims2 amma oynardık ilgimi çekmedi değil ama orjinal alınacak daha birsürü oyun var
  • Grafik motorunu yenilerler diye umuyordum, bu ne böyle, ek paket gibi bir şey olacak o zaman.

• Benim sims de çok rahatsız olduğum bir konu var.Örneğin bir karakterin dişini fırçalaması oyun saatiyle yaklaşık 20 dk sürüyor.Böyle basit gibi görünen gerçek hayatta 3-4 dakika yaptığımız işler oyun saatiyle 20-30 dakika sürüyor.Bence bir günü doya doya oynamak için bu zamanlama sisteminde değişikliğe gitmeliler.

• Bu resimler fake,çünkü grafik motorunu değiştirmişlerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı oyun. Gerek yok. Grafikler bile aynı. Sims 3 oynamak aynı şeye geliyor.
  • Eğer bu oyun bu grafiklerle çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi. Çok grafik meraklısı değilim ama üzerinden 4 yıl geçmiş Sims 3'ün grafiklerini gram değiştirmeden koyarlarsa haliyle tepki gösteririm. Artık bi 20 ek paket de buna çıkarırlar.
  • 12443667 tane paket çıkarmasalar cidden belki oynacağız ama oyunun fanı değilsen oynama diyor resmen
  • bu oyununun online'si varmı acaba
  • şöyle hafif ciddi biraz daha yaşam simülasyonuna yakın olmasını diliyordum, olmadı. başka bir seri umarım yapar böyle bir şey.
  • gene aynı şeyler 2'den beri doğru dürüst yenilik gelmedi.
  • son eklenti paketi ekim'de çıkacağına göre oyun 2014'ün ilk baharı yada yaz zamanı çıkar. Tekrar tutulacağına eminim grafik motoru geliştirilirse.Bende sizler gibi grafik hastası değilim sims'in zaten ana mantığı grafik değil fakat artık 2014'e doğru geliyoruz grafik her oyunda vazgeçilmez olmalı tartışacağımız şey grafik değil firmanın oyunculara sunduğu içerik olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.