Şimdi Ara

Baldur's Gate: Enhanced Edition yeniden Appstore'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    Haziran ayında Appstore'dan kaldırılarak RPG seven birçok mobil oyuncuyu hayal kırıklığına uğratan Baldur's Gate: Enhanced Edition, yeniden Appstore'daki yerini aldı.




    Hatırlayacağınız üzere yapımın satışı geliştirici stüdyo Beamdog ve yayıncı firma Atari arasında yaşanan anlaşmazlıklardan dolayı durdurulmuştu. Beamdog'un CEO'su Trent Oster'ın belirttiğine göre, yayıncı firma ile yaşanan tüm anlaşmazlıklar tatlıya bağlanmış durumda. 




    Anlaşmazlıkların giderilmesiyle birlikte Appstore'da yeniden satışa sunulan Baldur's Gate: Enhanced Edition'a aşağıdaki Appstore bağlantısından erişebilirsiniz. Bu arada oyunun iOS 5.1 veya üzeri yazılıma sahip iPad'lerde çalıştığını belirtelim. Oyunu birinci nesil iPad'de oynamak isteyen oyuncuların arka planda herhangi bir uygulamayı açık bırakmaması gerekmektedir.












  • Keşke vitaya gelse dediğim bir rpg, diablo 3 çıkmışken keşke yanına diablo 2 hd remake çıkarsalardı ps3'e ve yanında vitaya, bilgisayarda açınca düşük çözünürlükte falan eski tadı vermiyor ekranlar büyüdüğünden, el konsolunda dışarıda falan iken canın sıkıldığında açıp diablo 2 oynamak süper bir lüks olurdu, buda güzel bir rpgdir, herkes gidiyor asphalt oynuyor, dokunmatik ekranda oynanırmış gibi fps oynuyor böyle güzel oyunlar iosa çıkarken.
  • güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.