Şimdi Ara

Araç ile yurt dışı çıkışlarında Yeşil Sigorta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de ruhsatı otomobil görünen araçlar için 0-30 gün arası yeşil sigortaya 80 euro ruhsatı kamyonet görünen vw caddy fiat doblo tarzı araçlar için 10 günlük 120 euro istiyor sigorta firmaları bir arkadaşım bulgaristandan bir tanıdığı vasıtası ile aracına (otomobil) 80 euro'ya 3 aylık yaptırmış sigortayı bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek varmı 30 ağustos haftası yunanistana gitmeyi düşünüyorum çok makbule geçer yardımcı olabilecek varsa

• 130 Euro'ya 3 aylık yaptırabiliyorum yeşil sigortayı düşünen varsa yardımcı olurum
  • Hocam diğer hesaba girmeyi unutmuşsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

Hocam diğer hesaba girmeyi unutmuşsunuz

ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 100numaraliadam

quote:

ne ?

Konuyu okuyun anlayacaksınız.Reklam yapacakmışsınız ama olmamış.
  • Yurtdışına çıkış işlemini yaptıktan sonra gireceğiniz ülke de bulunan sigorta acentelerine yaptırın daha ucuz.. 25 euro yaptırdım ben aylık, Bulgaristana girerken .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 100numaraliadam

quote:

ne ?

Konuyu okuyun anlayacaksınız.Reklam yapacakmışsınız ama olmamış.

kafan mı güzel arkadasşım sabah sabah ? ne reklamı makul fiyata uzun süreli yapıldığına dair arkadaşım yaptırıyordu öğrendim kendime yaptırdım işine yarayacak olan düşünen varsa yardımcı olurum dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stacer

Yurtdışına çıkış işlemini yaptıktan sonra gireceğiniz ülke de bulunan sigorta acentelerine yaptırın daha ucuz.. 25 euro yaptırdım ben aylık, Bulgaristana girerken .

hocam iyide sınırı nasıl geçecez :) sınırda yeşil sigortayı istiyorlar :)
  • ahahahahaha ifşaaaaaaaaaa
  • Ben en son girdiğimde şerefsiz Bulgar hayat sigortasını kabul etmemişti bizde geçmez dedi halbuki geçmeyen ülkeler yazıyor , ...ne herif bize özel yapman lazım dedi , Türk tarafına yürüdüm Bulgaristan’a özel yaptırdım , geri gittim al yaptırdım hesabı bakmadan geçirdi şerefsiz rüşvetçi

Yeşil sigorta benim araç kiralık olduğu için en son geçen sene kiralama firması yapmıştı , 8 gün + 8 gün ayrı 2 tarih için , 600 TL falan almışlardı , yüksektir muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.