yani zil sesini kısabilyorsun normalde nokia kullanırdım ben hep :) uzun aradan sonra ilk dfa ricsson aldım.. bri arıyoken zil sesini kısamıyorum tam ekran oynamak için yapabilecegim bir şey var mı acaba? kucuk bi parcada oynuyorum ben :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 15 Eylül 2006; 14:04:02 >
SE lerde genelde sesi tamamen kapatmak için # kareye basılı tutmak gerekiyor...bi dene istersen..oyun için başka bir link verim bi de onu yükle istersen... http://www.speedyshare.com/529533450.html eğer aynı sorun devam ederse k790 kullanan arkadaşlardan yardımalmanı tavsiye edeceğim...
quote:
Orjinalden alıntı: Emirism
yani zil sesini kısabilyorsun normalde nokia kullanırdım ben hep :) uzun aradan sonra ilk dfa ricsson aldım.. bri arıyoken zil sesini kısamıyorum tam ekran oynamak için yapabilecegim bir şey var mı acaba? kucuk bi parcada oynuyorum ben :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanmavzer -- 15 Eylül 2006; 14:27:53 >
k790i nin çözünürlüğü yüksek olduğu için her oyunu tam ekran oynayamazsın ona uyumlu oyunlar indirmen lazım...!