∂н ѕαтяαηç кυℓüвü FotoKritik Portfolyo||DeviantART Gallery SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55MM LENS & SANDISK 2 GB CF CANON EF 50MM F/1.8 II & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM & CANON EF 70-200MM F/2.8 L USM (YAKINDA!) SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & MXE-60 FLASH & SONY 2 GB MS PRO DUO & SANDISK 4 GB M2 & CREATIVE EP-630 & HPM-70
önce gprs internet ayarlarını yapın sonra cep telefonundan mini.opera.com adresinden operayı indirip uygulamalara kaydedin sonrada opera minide mobile.msn.com adresine girip messenger seçin
ark lar geçenlerde oyunlara merak saldım teli alalı 7 ay olmasına rağmen bikaç gün önce blades and magic adında bi oyun keşfettim hemde boyutu 1.1 mb çok hoş bi oyun bilenler vardı illaki, acaba yine bu tarzda başka oyun tavsiyelerinde bulunabilirmisiniz?
tamam buldum, ayarlardan çözdüm sorunu kişilerim çevrim dışı olduğu için kimseyle konuşamadım ama msn programları gibi olmasada, alternatif olarak güzel paylaşım için teşekkürler