Sadece jar uzantılı dosyayı göndereceksin telefona. Dosyayı bluetooth ile gönderdiğinde nereye kayıt edilsin diye soruyor telefon; uygun olan yeri seçersin.
quote:
Orjinalden alıntı: paçalı
teşekkürler beyler ben 750i kullanıyorum fakat bu jar ve jad demiş oyunlarda hangisini nereye atacagız çözemedim
ayrıyeten tüm emegi geçen dostlara şükranlarımı sunarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 20 Temmuz 2006; 21:46:48 >
Benden de K750i için hazırladığım bir kaç tane ekitap:
satranç üzerine Kayığım Rosinha Jose Mauro De Vasconcelos Ramses İşığın Oğlu Christian Jacq Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği Milan Kundera Yıldızların Zamanı Alan Lightman
Baba sen direk e-book yapmışsın harbi telif hakkı binmesin kafamıza burda paylaştın
(94'te ilk bilgisayarımı aldığımda "Telif Hakkı" bi isim sanardım adammış gibi Dos'ta görünce )
quote:
Orjinalden alıntı: picas2
tüm paylaşımlar için teşekkürler.
Benden de K750i için hazırladığım bir kaç tane ekitap:
satranç üzerine Kayığım Rosinha Jose Mauro De Vasconcelos Ramses İşığın Oğlu Christian Jacq Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği Milan Kundera Yıldızların Zamanı Alan Lightman
Böyle denmiş, bende izin var diye ekitapları yolladım . sileyim mi???
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
quote:
Orjinalden alıntı: poibra
Java e-kitap hazırladım kendime birkaç tane. Buraya koyabilirmiyim acaba yetkili biri yanıt verirse sevinirim. (Aralarında Stephen King , Gülse Birsel kitapları da var)
Yok hocam şaka yaptım ya, ciddi şekilde sölesem direk anlardın telif hakkı geyiğini anlatmak için dedim ben
quote:
Orjinalden alıntı: picas2
Böyle denmiş, bende izin var diye ekitapları yolladım . sileyim mi???
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
quote:
Orjinalden alıntı: poibra
Java e-kitap hazırladım kendime birkaç tane. Buraya koyabilirmiyim acaba yetkili biri yanıt verirse sevinirim. (Aralarında Stephen King , Gülse Birsel kitapları da var)
AF mevcut olan telefonlarda çalışmıyo diye biliyorum zaten çalışsa da bildiğin webcam değil o; 1-2 saniyede bir fotoğraf çekerek yle gösteriyo, canlı değil
quote:
Orjinalden alıntı: stambul
PlutosDaddy
telefonum w810i..yardımların için saol..web cam i nasıl kullanabilirim?